Modild Racist??

Modild Racist?? Jøden
Det er med stor bedrøvelighed, at jeg andetsteds på SOL'en debatsider kan læse at debattør Modild gør sig til talsmand for antisemitisme.

At venstreorienterede danskere ikke bryder sig meget om jøder er en kendt sag.

At udtale sig negativt om folk og bruge udtryk som "glad jøde med egen agenda" som et skældsord ligger desværre alt for godt i tråd med tidligere europæiske despoters væremåde.

Modild, DU SKUFFER MIG!!

Er den her slags normalt? demothios
At under andet navn at oprette selvstændige debatter omkring enkelte brugere? Hvorfor kan folk ikke nøjes med at debattere i selve debatterne, istedet for disse latterlige personlige debattråde? Indtil videre har jeg set alt for mange her, både fra det ene og det andet "hold" (formoder jeg).

Hvis du, aristoteles, gad og vente på at modild svarede på det spørgsmål jeg stillede ham i din debat om hvad han mente, kunne det jo være du kunne få et svar om han er ligeså anti-semitisk som hende tossen catherinekbh.

Hvad er normalt? Jøden
Jeg ved det ikke, men jeg er også ny her på SOL'en.

Jeg er ikke Aristoteles og sympatiserer ikke med de fleste af hans unuancerede udgydelser.

Når jeg skrev mit indlæg var det udfra en bekymring om, at debattører, der som Modild, foregiver at være seriøse, nu også har tænkt sig at "vise flaget" og dermed legitimere racisme (læs :antisemitisme)

Morild er ikke vanallan
bare racist overfor jøder, men også folk der ikke har samme mening som ham, de største racister er faktisk dem som synes de kæmper imod racisme. Men tag dig ikke af morild for han/hun er bare et navn på nettet og en klam karklud.

Nu må du styre dig. Anonym
At en jøde udtaler sig om islam svarer til, at en muslim udtaler sig om jøder - det kan ikke altid forventes at ske på et fornuftigt og rationelt plan. Nogle jøder har sgu ligeså stort had til muslimer, som nogle muslimer har til jøder.

Modilds kommentar var hverken krænkende eller antisemitisk.

jamen, så beklager jeg.. demothios
..troede du var ham. Jeg prøver stadig at finde vej rundt i dette debat-anarki. Jeg mener dog stadig ikke at debatter der udelukkende er har til hensigt at diskutere en anden bruger, er særlig fremmende for indenrigsdebatten.

Det burde efter min mening altså være tilstrækkeligt at konfrontere modild med hans (foreløbig ubekræftede) antisemitisme i den debat hvor du har vidnet disse udtalelser.

Modild er racist galemathias
Det beviser han uafladeligt i alle sine indlæg. Han har heller ingen sympati for den arbejdende hr. Hansen eller fru Nielsen, som slæber samfundets goder sammen.

Jøder er rodvad
meget sårbare, al kritik bliver opfattet som antisemitisk. Men heldigvis er der også jøder der kan se uretfærdighed fra egne rækker.
Europæerne har meget dårlig samvittighed overfor den behandling de europæiske jøder fik i 30erne og 40erne. Nu er det de mellemøstlige jøder der spiller på den dårlige samvittighed.
Jeg har altid haft sympati for jøder, men jeg har haft det dårligt med meget af den behandling de har givet palæstinenserne, meget ligner den behandling tyskerne gav de europæiske jøder i fortiden.

Stakkel tomtitomtitom
Er du også med ?
Håbet på noget bedre fra dig;o(

Viser bare hvor dumt jeg er;(
sov godt
vh
Tom

Brug din profil modild
Knaldperle. :)

V.H. Modild

Nå M47 eller skal jeg sige enoch.ben.enoch uhadada
Hørte du ikke i går i DR2 fhv. redaktør Herbert Pundiks kommentar om jøderne i dag? Han var selv i kampen som semit men tager i dag afstand af Israels regering og valget af en fascist til at støtte Olmert og som taler uforskammet om etnisk udrensning af arabiske jodders. Og så angriber du Modild for at være fjendtlig over for jøderne som vælger fascister og at Modil er kritisk over for denne politik? Du skulle tale om semitisme?

Gale Mathias er selv rascist nå nå
Så luk røven tosse

Svar. Mjølner.
PÅ spørgsmålet !...... våde kineser.