mor 31 år steralliseres?

mor 31 år steralliseres? mor 3
jeg er i et lille personlig opgør jeg vil ikke have flere børn.det har helbredsmæssige grunde men er det alligevel for dramatisk at blive steralliseret. jeg kan næsten ikke give mig hen med min mand da jeg er bange for at blive gravid,hvad skal jeg gøre

Jamen Spirillen ;))
Få dig dog en spiral!

hø hø lm21
er du ikke et selvstændigt meneske?3 børn???? hvis DU ikke vil have flere børn,jamen SÅ vil du ikke have flere børn.ogdet er det.

Det ville jeg ikke... miss-mee
...tage et sådanne valg i så ung en alder (vi er lige gamle*ss*). Man ved aldrig hvad de sker lige om hjørnet og der findes jo mange gode præventionsmuligheder (fx p-ring skulle være rigtig god), så du behøver ikke at frygte graviditet:-)

...mee:-)

Der er intet dramatisk i at blive steriliseret Mor til 4
og så virker det.

Du kan vælge den operationsform hvor de binder dine æggeledere op, så kan det laves tilbage senere hvis du fortryder, men hvorfor skulle du det, hvis årsagen er helbredsmæssig?

En spiral forhindre dig i at få børn, men ikke i at blive gravid. Den fremkalder bare aborter - er det helbredsmæssigt ønskeligt?

P-piller virker nogle gange andre ikke. Desuden er de jo lige så belastende for helbreddet som rygning og tænk på du skal spise dem i 20 år

Jeg er selv steriliseret og blev det som 29 årig efter mit 4. ønskebarn. Har ikke fortrudt det en dag.