Mor gør forskel

Mor gør forskel Datter
Da min kæreste og jeg har boet sammen i 2 år nu, så ville min svigermor gerne invitere mine forældre til spisning, for at lærer dem lidt bedre at kende! Det fortalte jeg min mor, som straks sagde "Åh nej, det gider jeg ikke, hvad skal jeg med hende"! Jeg svarede at hvis nu vi tilbragte resten af livet sammen, så var det da rart at vi kunne samle familien til andet en fødselsdage! Min Mors svar "Det kunne du vel aldrig finde på?"

Men når så min lillebror og hans kæreste kommer (de har været sammen i 1år, bor ikke sammen) og invitere, så springer min mor ud af døren og hendes forældre er bare åh så dejlige at hygge med!

Min svigerindes forældre kommer med samme "baggrund" som mine forældre. Villa, volvo og vovse. Jeg mener ingen skilsmisser, fast arbejde, uddannet børn, gåture med hunde osv.

Min kæreste og hans mor har haft det lidt hårdere, far døde da han var 4år, svigermor er førtidspensionist og bor i lejlighed, hans søskende er på bistand og svigermor har ikke altid været stærk nok på min kærestes vegne, derfor har han været i pleje.

Jeg føler min mor gør forskel på hendes svigerbørn. Når jeg spørg hende om hun har noget imod min kæreste, så forsikring hun mig om at hun vældig godt kan lide ham.

Min kærestes familie er lige så søde og kærlige som min egen familie og snaksagelige. Når jeg spørg min far, så siger han "at jeg jo godt ved hvor gammeldags min mor er"

Jeg kan blive så gal over at hun ikke vil være sammen med os men gerne min lillebror og hans kæreste, jeg har lyst til at afvise hende, men føler heller ikke at det er den rigtig vej!

Hvad synes I?

Min kæreste og jeg er 26, min forældre 48.
Burde hun være så gammeldags?

Give en chance pingvinspasser
Vi bestemmer selv hvilke mennesker vi vil omgåes, og det gør din mor også. Har hun ikke lyst til middag med din svigermor, er det hendes valg. Hvis jeg var hende, ville jeg give det en chance for ikke at gøre forskel...

Hun er ikke gammeldags - hun er uhøflig. BBB
Hun kan simpelthen ikke være sig selv bekendt, og din far er en tøffelhelt, han burde sige hende et par borgerlige ord om "gammeldags dyder". Høflighed er faktisk betegnelsen for at omgås mennesker man ikke kan lide på en ordentlig måde.

Da du nu har valgt ham, har hun bare at rette ind til højre. Hvis hun havde noget format havde hun selv inviteret ham og hans mor, da hun jo - er den gammeldags - og er pigens mor.

Så hvis argumentet er at hun er gammeldags, så lære hende at være det helt. Indtil videre er det bare snobberi og så kan du jo spørge hende, hvad der gør til berettiget til den form for snobberi. Det er jo dig det går ud over.

Hun er fej.

bange? frum
Hun kunne måske være bange? Når din kærestes baggrund er noget anderledes, så er der måske noget, hun er lidt usikker på.
Jeg synes, du skulle fortælle hende direkte, hvad du føler.Din kæreste må da også synes, at det er lidt mærkeligt at "mødrene" ikke rigtigt har talt sammen.

Kæreste ked af det Datter
Du har nok ret at hun er bange/usikker på min kærestes baggrund. Min kæreste har altid svaret ærligt på hendes spørgsmål og ligger ikke skjul på, at han har lavet noget lort/drengestreger og andre dumme ting i hans teenageår. Og han fortæller ærligt hvad han har lavet.

Han har aldrig lavet noget, mens han har været sammen med mig, der kunne sætte ham i miskredit. Tværdimod så vil han heller sidde hjem og nusse om mig en fare tosset rundt ude i byen! (forstå mig ret *S*)

Men han kan ikke lide at være alene med hende.
Han siger at hvis han forsøger at starte en samtale, så svare hun ikke og en enkelt gang er de vist kommet op og skændes. Hun beskyldte ham for at stjæle hendes bil! Det var nu mig der havde lånt den og det viste hun godt!

Min kæreste og far har det godt samme og de nyder begge og gå i deres værksted og mandesnakke og komme med skøre opfindelser!

er det der hunden frum
ligger begravet?! Din mor synes måske din kæreste er lidt "farlig". Han har lavet noget lort(=kriminielt?)og mener det er hans mors skyld. Dårlig opdragelse,forkert miljø o.s.v. Din mor har måske altid været på den rigtige side af loven og det har du nok også, og så kommer hendes datter med en sådan en bølle! Du skulle jo nødig komme ud i noget snavs! Jeg synes det er groft at din mor har beskyldt din kæreste for at stjæle hendes bil. Hun tror sikkert at fordi man har lavet noget skidt en gang, så bliver man ved. Hun skal være 110% sikker på at det er ham, før hun overhovedet nævner det. Din mor skulle skamme sig!
Hvis du er sikker på at det er din kæreste, du skal leve resten af dit liv med, så er du vist nødt til at sætte din mor på plads, ellers kan hun risikere at ødelægge jeres forhold.

mødre:-) coffee
Jeg synes overhovedet ikke det har noget at gøre med at være gammeldags - det er vist hende, der er bange for at møde noget hun ikke 'kender' og selvom det måske er pga. frygt retfærdiggør det ikke at hun er direkte uforskammet overfor både dig og ikke mindst din kæreste.
Elsker du ham? Vil du leve resten af dit liv med ham? Så skal du vist have redt trådene ud én gang for alle. Kan du ikke alliere dig med din far inden du tager opgøret? Forklare ham at det er en kamp du bliver nødt til at tage med din mor og spørge om han ikke vil bakke dig op? Du bliver jo nok nødt til at tage en åben konfrontation med hende, og så vil det være godt hvis han kan tale din sag. Din mor vil måske føle sig angrebet og gå i forsvar og så er det rart at have en anden part indenover når urolighederne har lagt sig der kan snakke lidt fornuft med hende.
Hun er din mor og det vil være frygteligt at leve resten af sit liv mellem to mennesker du elsker så højt, så tag 'opgøret' nu - for jer begge to's skyld!

HVad med at arrangere en aften hvor din kærestes mor kommer og så i god tid invitere din mor (så hun har lidt tid til at sluge 'pillen' i) og INSISTERE på at hun dukker op og opfører sig fra sin allerbedste side?

Tusind gange held og lykke med det:-)

afgørelsen Datter
Tak for jeres meninger, det står mig klart nu, at jeg bliver nød til at tage fat i problemet og snak med min mor om det.
Jeg har det virkelig skønt med min kæreste og han er det bedste der er sket mig, og det må hun lærer at værdsætte!

Min far vil helt sikkert hjælpe mig, da han også er træt af ikke at møde nye mennesker pga. hende!
Min far har mødt min svigermor og synes vældigt godt om hende!

Nu skal jeg bare finde det rette tidspunkt, at tage snakken på!

ja, frum
du skal tage "tyren ved hornene"! Mærkeligt udtryk iøvrigt. Vi står herude og hepper, GO FOR IT!!