Mor er den bedste.

Mor er den bedste. sjoveren
Mors dag skal da fejres, det er helt fortjent ;-))

Men hvad giver du din mor på dagen ? Blomster, chokolade eller måske en lille en til halsen ? Eller andet måske? Føler du det er en pligt, fremfor en fornøjelse?

Og hvordan er det nu med os mænd uden mor......skal konen/kæresten have en lille opmærksomhed denne dag? Det er vel ikke rimeligt vel ? Hun ER jo ikke mor til os, måske FOR os, men ikke TIL os!

;-))

Hvorfor anonym
give noget overhovedet. Jeg hader disse dage hvor man skal give noget. Hvorfor ikke bare give en ting en dag der passer en. Min mor får ofte noget af mig. Jeg kan ikke se hvorfor en kæreste skal have noget. Min veninde der kun er misse mor forlange sku også at få en mors dags gave. Hvor er vi lige på vej hen. Hvem er det der skal leve fedt af mors dag? Dem der sælger blomster og chokolade. Drop gaverne og gi et kys eller et kram i stedet for

Vi elsker mor Johnny.Zuzanne
Husker hende altid.Skøn på hende,hun elsker Jer,selvom hun kan være familiens sorte får,som er så psykisk meget hårdt,elsk hende,tænk på hende for evigt.Bare en lille blomst til ingen penge....det er tanken,som tæller,glem aldrig Jeres mor,hun elsker Jer,trods hendes måske mange fejl og mangler.Had Jeres forbandede svigermor.INGEN ER FULKOMMEN PÅ DENNE JORD.

er det ikke d.14? Belle
Jeg bliver i tvivl nu

send blomster anonym
hvis hun er alene eller har en mand som ikke gider købe blommester til hende.

Jeg plejer at finde en lille finuerlig ting til min mor.....

Mor skal have beritom
en blomst på gravstedet.
Kæresten skal have den årlige tur i dobbeltsengen med udløsningsgaranti.

Nu er mor der igen Annenussen
dit dumme stykke gammelt rådent kød igen.Tænk det er som at række tungen langt ud af vinduet.
Kød og atter kød mellem benene føj ulækkert og dyrisk og 10 år gammelt kød.
Send MOR smukke blomster!

Altid carmenfreya
den 2. Søndag i Maj :o)

Så jo det er den 14/5 i år

Kærlig hilsen
Carmen

Den 14. Maj Johnny.Zuzanne
Altid anden søndag i Maj.Mors Dag og Fars Dag Grundlovsdagen den 5.Juni.

D. 14. 05.- 2006 konny
og fars dag.
Grundlovsdag.

Jeg elsker alt der kan fejres carmenfreya
Men sender og giver også gerne små opmærksomhedder sådan "bare fordi"

Vi har vist aldrig rigtig brugt det der med mors dag da jeg var barn, det er først efter at jeg er blevet voksen at jeg går op i både mors dag, fars dag, etc etc.

Jeg sender ikke kun mors og fars dags hilsner/gaver til min egen mor og far, men også hilsner til de bedste af mine venner, ligesom de sagtens kan få en "bare fordi gave" på en hvilken som helst dag i året.

Kærlig hilsen
Carmen

Pligt rimtursen
Jeg føler det er en pligt og er generelt ikke glad for mors dag, fars dag, valentins dag. Hvorfor skal man forpligtiges til at vise kærlighed og taknemmelighed? Sådan noget skulle gerne komme spontant og fra hjertet.

Det er naturligvis dejligt for de børn og mødre hvor man kan fejre mors dag som den var skabt til og jeg holdt da meget af dagen da jeg var barn.

Min mand og jeg går ikke så meget op i mærkedage og det er da sket, at vi har glemt vores bryllupsdag. Istedet for er det hverdagen, der tæller. Man kan godt lave lækker mad med vin på bordet en torsdag eller komme med blomster en ganske almindelig mandag. :)

Hvordan fejrer man sin døde mor? simon-says
Min mor døde af æggelederkræft tilbage i '90.

Skulle jeg smutte på kirkegården og plante lidt nyt?

- Nej, det har jeg ikke lyst til.

- Havde hun derimod været i live, havde jeg taget hende under armen og ind i operaen eller teatret.

*FB*

Det er tanken der tæller mammi
Jeg giver altid min mor blomster.Der er snart ikke mere plads. ;) blinker og :) smiler.
Mvh.
mammi på Frederiksberg ;) :)

Min mor.... kaj1973
får et gavekort på forskellige ydelser på ting jeg vil udføre for hende og med hende i det kommende år. F.eks en hovedrengøring, en tur i biffen, en grillaften osv....tror jeg hun sætter mere pris på end en buket :-)

nej puspigen
for det første har min mor været død i mange år...og for det andet er det noget pjat at fejre det.
Jeg er selv mor, men jeg forventer aldrig noget. Jeg syntes det er vigtigere at min datter ringer indimellem og siger at hun har det godt. Det er bare en dag hvor diverse butikker tjener fedt på anders samvitighed.

Det er også sjoveren
mit dilemma. Måske skulle man grave hende op. Så i stedet for blomster kunne hun få lidt frisk luft ;-))

hehe... min mors blev brændt simon-says
Logger af nu. En lille time er alt rigeligt, ~...kan du ha' en fortsat god dag!

*FB*

Dejlig indstilling.... sjoveren
Så får du helt sikkert også selv mange små opmærksomheder... i ny og næ ;-))

Så skal du ikke... sjoveren
grave hende op..... i blæsevejr ;-))

Selv god dag!!

Jaaa.. måske, men sjoveren
De ting du nævner er da vel noget man laver iforvejen..........? Morsdag, på selve dagen kunne du også gøre en af tingene. Fin ide faktisk!

Jeg føler mig carmenfreya
ihvertfald elsket af mange, - i sær min famile og meget nære venner :o)

Min mand er nok den der er flinkest til at komme med "bare fordi blomster" :o) hvor jeg i forhold til andre blot føler og mærker at de holder af mig, på en ikke materialistisk måde, og det er jo også fint nok.

Kærlig hilsen
Carmen

Det er en af de få dage på året Danni
Det er en af de få dage på året hvor jeg kan vise at jeg har husket at det er hendes dag, og jeg syntes hun har gjort så meget for mig i mit liv, så det kan jeg da godt huske :)

Mvh. Danni.

****MOR**** ****MOR****
HEJ!
JA KØB EN BLOMST MENS MOR LEVER! ER FORHOLDET IKKE HELT UP TO DATE, SÅ GØR DET ALLIGEVEL! EN
LILLE "KOST" GØR UNDERVÆRKER! DET ER SÅ TRIST AT STÅ VED GRAVEN .......????MÆND NOGLE ER DESVÆRRE
HELT KNYTTET TIL DERES MOR, AT ÆGTESKABET LIGEFREM
...HUN SKAL VARTES OP KØRES OG HUN GØR SIG SÅ KVÆRULERENDE KOSTBAR, AT DET ER EN GRU AT HØRE PÅ!!HUN ER FØRST I RÆKKEN!NOGLE MÆND BOR SÅ LÆNGE HJEMME HOS MOR, DE ORDNER JO ALT FOR"DRENGEN"DER
HAR JO VÆRET FILM DEROM! BIBELEN SIGER JO, MAN SKAL LØSRIVE SIG OG SELV DANNE EN TILVÆRELSE!MEN
FOR MANGE "DRENGE" ER DET JO LETTERE OG BILLIGERE AT FÅ SKJORTERNE M.M. VASKET HOS MOR, SPISE HOS MOR O.L.DER ER INGEN KRAV!

Ved du hvad...? baiz
Hos os... Ja.. det er dagen, hvor vi forkæler hende lidt mere end normalt. (det skal lige siges, at folk normalt siger at vi forkæler hende).

At købe en gave til min kære mor.. Det er så hyggeligt. 1) vi ved hun bliver vildt glad. 2) Vi giver hende altid noget, som hun ikke selv ville købe, da det aldrig er essentielt...

Min far køber også altid noget til hende... Han lægger mærke til hvad hun lige præcis har lyst til.. og hvis der ikke er noget specielt.. Så køber han et smykke til hende.. og det er han bare god til!

I år har vi indført en mormor-dag. Det er et par af os børnebørn, som synes hun fortjener det.. Og det er så herligt at give gaver.

Mor er den bedste Godfather!
alle ved mor er den bedste ikke fordi far ikke er men mor hun prøver altid på at forstå dig så hun skal klart have noget det er forskeligt hvad jeg køber men måske en bif tur den her gang !

Ved du hvad.. ;-)) sjoveren
Jeg synes det er kanon at i gør dette. Dog synes jeg ikke en mand skal give sin kone gave på morsdag....... det ER altså ikke hans mor ;-))

At give oplevelser sjoveren
i gave er også noget jeg ofte gør....... så hygger man og får selv lidt fornøjelse ;-))

Se det som... baiz
"Tak fordi du gav mig den største gave.. Nemlig børn.. MED DIG!"

Bryllupsdagen er mere...

"Tak fordi du er den du er. Tak fordi du elsker mig, tak fordi du bruger dit liv med mig."

Det er jo to forskellige ting at takke for...

Morsdag??? Anonym
hvad er det for noget, disse mærkedage??? I min egen personlig verden eksisterer de ikke og derfor ingen blomster eller andet der kan betragtes som ekstraordinært. Jeg vil gøre noget så udansk som at fremhæve mig selv som en søn der værdsætter sin mor hver dag og viser det gennem sin interaktion med hende. Derfor har jeg ikke brug for at virksomheder har opfundet denne helligdag!

hun siger ikke tak Anonym
Min mor er død for nogle år siden, kommer jeg med blomster på gravstedet, får jeg end ikke et tak. Næste gang jeg kommer, er de gået ud. Hun gider heller ikke vande dem. Så det hører op NU.

er tak alt didde1976
Hvad fanden er du for en??? Skal du have tak for alt det du gør??? Du burde da tænke på den tid du har haft med hende... Men du spotter din mor. Det har ikke været de smerter værd at føde dig!!!!

Præcis Godfather!
Helt enigen :D

Ehm.. Anonym
Hvad med en "Datter dag"? :D

…I verden, fordi hun er min mor ;o) mummi-39
Og god herlig sommer-dag Sjover


Jeg giver altid min mor en ”husker” på den dag, ikke at jeg dyrker de forskellige dagen, men når nu én gang at det er sådan at vi har de mærkedage, som altså er her for at blive, så skal det være, men mere ud fra den betragtning, at jeg vil værne om hende/give hende lidt x-tra opmærksomhed og lige så længe jeg har hende endnu, så skal hun få at mærke, at jeg er glad og taknemlig for alt det hun har været og stadig er for mig.

Og helt ærlig….-hun har en alder og et helbred der ikke er at stole 100 på mere, såååå … -jeg overøser hende med alt hvad jeg kan så længe jeg har hende..!!
Men det er nu mere min ubegrænsede kærlighed til det meget lille og meget dejlige kvindemenneske min mor er…

Ikke at det ikke bliver gjort så rigeligt i hverdagen, men her er netop en dag, hvor måske de ældre ser anderledes på det end vi andre gør. Derfor..!!
Og det er altså op til den enkelte om man vil lade andre tjene på denne dag, der ikke nødvendigvis behøver, at koste penge.

Jeg ved med sikkerhed, at bare en opringning fra mig, med ordene; Hej lille mor Ida, det din dag i dag og må du få en dejlig sådan, det er nok til min mor ;o)) For jeg ved netop at min far altid gør noget for hende på den dag..!! Ikke at hun har været mor for ham, men for at han vil markere, hun har været en god én af slagsen ;o))

Men i det hele taget har vi det meget sådan i vores lille familie, at vi bare elsker at glæde hinanden og andre og det lige meget hvilken dag på året det måtte være ;o)) Men det er så sandelig ikke nødvendigvis noget vi lader andre tjene på….

Men et ramaskrig er der næsten altid lige før disse dage, der går på at nu er det igen igen, nogen der tjener en masse penge på andre..!! - her tænker jeg også på Alle Hjerternes dag og hvad de ellers hedder alle sammen ;o)) Ergo, er der altså nogen der er smarte nok til, netop at tjene penge på andre…

Mor´s Dag..!! Det kan jo rent faktisk være hver dag, jeg havde en i dag ,o)) Det ringede på døren og der stod min Mellemste; SURPRICE Mor..!! Men en kage til kaffen og damen er først lige smuttet og vi har hygget, grint og ja….-er det livet eller..??

Nu det også snart Fars dag..!! Hmm..?? Så skal vi til det igen..!!
Husk det kære mænd, kærester og andet godtfolk ;o))


Må du få en fortsat og meget dejlig dag ;o))
Smil til dig fra

/Mummi

Har du Chokolade drengen
overvejet at købe chokolade, er det væk næste gang du kommer ved du hun har det godt *GG*

Mors dag netekolding
Jeg har aldrig modtaget morsdagsgaver af mine børn. Jeg er osse holdt op med at gi min egen mor.

Mener, det er bedre at være god ved hinanden hele året end kun en dag. De eneste som tjener godt på det er forretningerne.

Alle de dage mors dag, fars dag og nu Valentinsdag er jo netop for at de forretningsdrivende kan tjene ekstra penge. Blomsterne stiger jo næsten til det dobbelte på de dage.

Så vil opfordre til: vær GOD ved hinanden hele året ikke kun de få dage og HUSK det er ikke gaver der betyder noget. Socialt samvær er bedre.


God bededage Nete :-)

Hun får ikke en skid laddyladdy
;0) Hun er taget på lidt ferie i Spanien hos sin familie og så efterlader hun os andre heroppe !!! Næh, hun bør tage noget med til OS...hi hi ;0)

I det mindste er det meget dejligt vejr her, så så misundelig er jeg faktisk heller ikke. Jeg er ikke meget for at støtte kommercielle traditioner, så hun må nøjes med et kort min far og jeg tegner, hæ hæ :0)

Elsker også at give gaver laddyladdy
og finde på ting som mine forældre slet ikke har kan regne ud de ville få. Mine søskende og jeg giver dem en gang imellem en billet til teater, koncert eller tager dem med ud og spise eller bare køber en bog, vi tror de vil kunne lide. Det kan være når som helst og det er fedt at overraske dem, jeg elsker det :0)
Men jeg er nu ikke ret vild med at støtte en så kommerciel tradition.

Elsker at høre når andre forkæler deres forældre sådan som I bl.a gør i din familie.

forkælede unge Anonym
så vidt jeg ved er langt de fleste dage søn/datter for en mor.. så kanman vel fejre sin mor den ene dag ?? vær I glade for at I har en at fejre. Jeg har aldrig rigtigt kendt min mor.. Så fis nu for fanden bare ud og køb de blomster ikk' ?? hun har sq sikkert fortjent dem :-)

hvor er du sød Celina
og dejlig positiv. Jeg bliver helt glad når jeg læser dit indlæg :-)

Drop amerikanske fup-forbrugs-dage. Immaterialistisk Mor
Jeg er mor til to og papmor til en og jeg har aldrig tilskyndet mine børn til at købe gaver til mig på "mors dag". Drop dog både den og desuden "fars dag", "Valentinsdag".

Pengene kan i stedet sendes til en af nødhjælpsorganisationerne.

Husk på at det er respekten i hverdagen som tæller mest

Søde dig selv ;o) mummi-39
-at komme med en sådan tilbage-melding.


Hvis dit "Nick" er dit rigtige navn, så er det et meget smukt Navn... Celina ;o)


En dejlig week-end til dig

/Mummi

Da hun levede britzen
Var det blomster ;D

Det elskede hun mere end alt andet, roser eller syrener -

Sommer glade hilsner sjoverven
guller

Smukt indlæg ;-)) sjoveren
Dejlige dig. Masser af hygge og smil ;-))

;-)) Jamen.. sjoveren
så kan hun squ lære det ;-))

Storsmiler ;-))

Jow. ;-)) sjoveren
Sådan er det jo! Men derfor kan vi jo godt lige hædre en mor hist og pist, det behøver ikke være så kedeligt og trist, gråt og anonymt!!!

;-))

Send en tanke..... sjoveren
Blomsterne er nok ligegyldige nu, for din som min, men jeg sender en sød tanke og et stort knus. Mor er den bedste i verden ;-))

Sommersmilehilsenreturtilhamiskuretogså ;-))

SommerHilsnerneErGivetOgHilsnerTilDigFraHamISkuret ;D britzen
Ja tanker sendes tit og ofte til mor, den skønne qvinde ;D

;D
guller

Luk ham dog ind.. sjoveren
Det er mørkt nu ;-)) Storsmiler!

LOL britzen
Nok på tide, plænen er slået -

;D
guller

Hun skal ikke have noget overhovedet.. Vægten65
min mor får ikke noget i år..

Sidste år glemte jeg mors dag og så var helvede løs.. året før havde jeg givet hende en halskæde til 1.200 kr... så det er slut..

Har egentlig alligevel aldrig brudt mig om det.. synes det er sygt jeg skal vise hende hvor god en mor hun er, ved at give hende en gave på en bestemt dag.. -ikke at hun er en god mor.. hun hjælper mig aldrig og taler aldrig med mig, så hvorfor skulle jeg det..

Min mands mor har direkte sagt til ham, at hun intet vil have på morsdag.. alle andre dage tager hun pænt imod, men ikke den dag..

tanken der tæller ?? prunella
Som det rigtigt står skrevet, så er det tanken der tæller. Men hvor mange får så tanken af sig selv 2. søndag i Maj?
Nej vel.. der er skam sørget for via medierne, at "vi" nok skal huske det.
Da jeg var barn så havde man ikke det gaveræs på morsdag. Vi tog opvasken, støvsugning eller madlavningen istedet for, og det tror jeg egentlig min mor satte mere pris på.
Klart at jeg bliver glad hvis mine unger køber en blomst til mig, men jeg bliver sgu meget mere glad for efterfølgende sms jeg fik af min søn forleden dag.

SMS:
Jeg elsker den kvinde som fødte mig.
Jeg forguder den person, som elsker mig og har gjort det siden den dag mit livs timeglas blev skabt og sat i brug.
Denne person svigtede mig aldrig, og gør det nok heller ikke, før hendes timeglas løber ud.
Jeg håber hun vil støtte mig gennem et langt og godt liv, og at hun vil støtte mig når jeg en dag bliver far, og når hun ikke er her mere, vil jeg aldrig glemme det hun havde gjort for at mit liv skulle være godt og langt.
Jeg elsker dig mor.
SMS slut

Den er fra min søn på 14, og den kom ud af den blå luft, og siger meget mere end tusindvis af gaver.
Så måske skulle vi alle hellere sende et brev og fortælle at vi elsker vores mor, og mens vi er igang, så fortælle alle andre vi elsker det samme, for det er vi ikke skide gode til, os mennesker.
Ha' en dejlig morsdag

Du er slem dulkis
- men kunne ikke lade være med at grine.

Du har så evig ret dulkis
Det er kun sket én gang her i huset, men det er helt tilbage til 1993 - sådan en rådden dag har han aldrig ønsket sig siden!!!

Den dag og så den jul, hvor han kom med en elektrisk kniv, glemmer han aldrig.

ja ja ja : ) Anonym
ja da det er en tradisjon

Det er... janettsinead
...da det mindste man kan gøre for ens mor. Jeg elsker at se min mor blive glad fordi jeg giver hende et lille tegn på at hun er verdens bedste mor.
Som regel giver jeg hende blomster og en lille æske chokolade, men nogle gange finder jeg noget andet sjovt/sødt. F.eks i år er min svigermor på slankekur så hun får en katte-broche (hun er tosset med katte...
Og, NEJ det er ikke af pligt jeg gør det, men for at vise hende at hun er verdens bedste mor og at man værdsætter hende - tænkt på alt det hun har gjort for en gennem hele dit liv...
Og til det sidste, man giver kun sin kæreste/kone/veninde en lille ting hvis hun rent faktisk ER mor for nogen - eller ikke... Det ville være det samme som at jeg også skulle have gaver på min mands fødselsdag - ikke logisk vel??*GG*

Check lige... janettsinead
...dine facts EN gang til, det er IKKE virksomheder der har opfundet mors dag!!! Og selvom man viser glæde ved sin mor hver dag skader det aldrig at gøre det lille ekstra én gang om året....

Jooo,,, Jeg ved det godt , men sjoveren
jeg er jo trods alt et produkt af mine dejlige forældre ;-)) Min saglige mor var squ værre end mig ;-))

Godt soldebatten ikke var opfundet i hendes tid, smil du bare ;-))

Min mor tænker jeg på museen
Taknemmlig hver dag,at jeg har min mor.Blomster får hun...JA,min mor er vel den bedste.

Kunne aldrig drømme om at fejre min mor! sanessa
Desværre, selvom hun stadig er lyslevende!...Det er mit private helvede...og fred være med det...MEN kære Sjoveren, det behøver ikke være ens egen mor, man fejrer. Det kan bare være en mor man beundrer meget, som har gjort en fabelagtig indsats for nogle børn, som heller ikke en gang behøver at være hendes egne. Der findes nogle mødre/plejemødre i denne verden som med deres hjertevarme gør mennesker ud af børn som alle andre har opgivet. De fortjener at blive fejret.

Jeg synes det er vigtigt vi giver os selv og hinanden lovg til at fejre hinanden, men det er ikke iorden at tage det for givet, at bare fordi man ER mor, at ens børn så pr. automatik skal fejre en. Der ligger ingen pligt i det. Men det er det der gør at mange har et anstrengt forhold til den dag.

Jeg beundrer meget min datters måde at være mor på, så hende fejrer jeg.

Oprindeligheden af "mors dag" er følgende: http://www.detsker.nu/morsdag/hist.htm

Shit..... sjoveren
Det er ikke alle forundt at have en mor, nogle har en dum en andre en god en,,,, af slagsen ;-))

De gode skal have en velfortjent opmærksomhed, det manglede bare ;-)) De dumme er nok ligeglade!!!

Tankevækkende indfaldsvinkel, at mødre KAN være dumme, men det kan de jo desværre og de dumme skal ikke have noget,,,,,, Ingen falsk opmærksomhed,, deri er jeg enig ;-))


MEN til de gode og givende mødre.... dig med flere... Glædelig mors dag ;-))

Du har vist dig selv i centrum hvad? Slardibartfast
Det er jo ikke sådan du skal se på det. Du skal se, hvem DU vil fejre. Ikke hvem der vil fejre dig.

Ja... sanessa
Jeg kender tabet, fordi jeg har mistet min far. Jeg kan sætte mig ind i, hvordan det er, når centrum for ens kærlighed ikke mere findes.

Det kan være svært for mig at gennemskue, om du aldrig har kendt din mor, eller om du har mistet hende. Hun er der ihvertfald ikke for dig. Jeg skal ikke udfritte dig eller snage, mener bare at kunne fornemme en mere bitter, end sorgfuld undertone i dine indlæg....

Men det kan både være forkert....og alt for privat...Beklager hvis jeg ovetræder nogle grænser.

Jeg ved fordi min mor aldrig har været en mor i almindelig forstand, at det er et behov, der aldrig vil blive opfyldt.

Det er som at være født uden stedsans.

Det er faktisk befriende at opleve ind i mellem at andre uden tøven anerkender, at selvom man har en biologisk mor, er det ikke givet, at hun er, eller har været mor for en. Jeg elsker ikke min mor. Det har taget mig sådan ca. hele mit liv at erkende. Jeg tror aldrig, jeg kommer til at forstå det helt, forestiller mig ikke, der findes en større smerte...Jeg ved at smerte ikke kan måles....og at den først letter den dag, jeg har lært at tilgive hende af hele mit hjerte...kender desværre endnu ikke den vej. Men som sagt er det mit private helvede.

Det er måske ikke passende, at jeg i denne fortrinsvis hyggelige tråd, bidrager med så private følelser...og måske fortryder jeg mit indlæg....Jeg syntes bare jeg ville fortælle dig, at jeg svinger på den frekvens som de signaler, du udsender......men som sagt så tager jeg muligvis fejl...det var måske en slags ønske fra min side.....dunno....

Ja i det kap21
der er jeg helt enig godt svar

Det rene pjat Lotur
For det første er det ikke manden der skal gi' gaver, man er jo ikke mor til ham. For det andet er det bare noget som forretninger tjener tykt på, så jeg vil hellere kalde det for forretningens dag. Nææ mødre...så skulle i opleve det som jeg gør og som ikke kan erstattes med alverdens blomster, chokolade mm., at ens voksne barn ringer og siger glædelig morsdag, du skal vide at jeg altid tænker på dig...det kan bare ikke erstatte noget i denne verden. Drop alle de gaver den dag og få hellere et rigtig godt forhold til jeres børn. Husk altid at bakke dem op, så kommer belønningen senere. Glædelig søndag :-)

Nej til alt hvad der hedder mors dag, fars dag, valentines dag mm Brumle
Det er kun skabt for at skabe splid, dårlig samvittighed, profit og alt hvad der er ondt og dårligt. Hvis man ikke kan finde ud af at glæde hinanden i hverdagen uden alle disse "forherligelsesdage", så skulle man måske overveje om man har fat i den / det rigtige. Er mor og har frabedt mig alt, hvad der hedder gaver og lykønskninger på mors dag, jeg får kvalme! I mere end 30 år led jeg af dårlig samvittighed, fordi min mor målte mig og mine søskendes kærlighed i hvor stor buketten var. Nu er det slut med at give blomster og andre opmærksomheder på mors dag og andre "forherligelsesdage" - det sker på andre dage, hvor jeg er i humør til det, har lyst til det og gerne vil glæde dem jeg holder af. Det er skønt at være fri for det "mors dags / forherligelseshelvede"

Det er tanken der tæller! merkur
Jeg plejer bare at skrive et kort, eller sige til min mor hvor meget hun betyder for mig osv., det siger hun er det hele værd.

Det er mødrene der får de første af vores mangeårige liv til at køre på skinner. Det der betyder noget er ikke priser, fortæl bare din mor hvor stor en forskel hun gør for dig, at du elsker hende, så er stråler hun, som en sol resten af dagen. - Det gøt min mor i hvert fald :-)

Selv en lille blomst fra græsplænen eller et papir med de to ord "elsker dig" gør lykke for en mor.

Derfor er min opfordring til jer alle :
Fortæl jeres mor at i elsker hende, på den ene eller den anden måde - også selv om hun godt ved det ; )

Glædelig morsdag til alle mødre derude!

hver dag ! gydda
Jeg er fuldstændig ligeglad med alle de mærkedage der findes og mennesker må håndtere dem præcis som de vil, bare jeg selv bliver fri. Jeg elsker hverdagen, og ville sådan håbe at folk ville sætte pris på hinanden uden at skulle mindes om det.

Jeg har da ... sjoveren
kent min mor og elsket hende som børn gør mest ;-)) men i mit voksenliv må jeg dog erkende at der er timg hun kunne have gjort bedre. Min bitterhed går på de forskelle hun har gjort, på sine egne børn og senere også børnebørn, men jeg er dog ikke mere bitter end at hun havde fået sin ynglings chokolade på denne dag ;-))

Det skal ikke kun være hygge, dit indlæg sætter nye tanker igang, for det er altså ikke altid at "mor er den bedste i verden" Det er bare så forbandet almindeligt at have denne opfattelse, måske ordet "mor" i sig selv udstråler godhed ?

De der så ikke har en mor der er den bedste i verden, mindes så ekstra voldsomt på en dag som denne......fortiden står ikke til at ændre, man kan forsøge at forstå, men det er ofte ikke muligt.......... Jeg beklager at have rusket op i dit "private helvede"

Hvordan kommer man over dette?

Søde ord koster intet.... kirs10
Det du skriver er nemlig lige præcis det, det hele handler om. Det kan være søde ord, der beskriver de tanker man gør sig om sin mor - og de koster i hvert fald ingenting, hvis undskyldningen for IKKE at fejre mors dag er pga, at man ikke vil støtte blomsterhandlerne.

.... Og så er jeg i øvrigt selv lidt ligeglad med om blomsterhandlerne tjener tykt på det, så længe min mor bliver glad for en buket og jeg i kraft af denne dag kan blive mindet om, hvor dejlig hun er - så skal det ikke røre mig at støtte en blomsterhandler. De skal jo også leve :-)

Det gør skam ikke noget sanessa
Det er jo mit eget valg, om jeg vil fortælle om det eller ej...Det vil jeg sørme ikke gøre dig ansvarlig for ;o)

Tak for din respons. Den bitterhed jeg fornemmede var åbenbart korrekt opfattet, og jeg forstår dig ud fra deb beskrivelse du har givet. Kan kun sige, at jeg synes du gør det rigtige ved at se fremad, og handle på det. Jeg har selvfølgelig også prøvet dette, men er ikke lykkedes med det...måske er jeg ikke helhjertet i mine forsøg på forsoning, måske er det uvilje fra min mors side....måske er forsoning og tilgivelse bare muligt...måske en dag er det...who knows?

Det er rigtigt, hvad du siger, at godhed ligesom er blevet indbefattet i ordet "mor". Mig bekendt er der adskillige mødre i verdenshistorien, som har været særdeles modbydelige overfor deres børn...og nogen mødre bruger lang tid på at få oparbejdet moderfølelsen efter fødslen.

At være mor er en konsekvens af en handling sådan objektivt set, dernæst er det en rolle, man påtager sig overfor nogle andre individer, som man enten har født selv, eller som man forpligter sig til at opfostre.

Det der, nærmest guddommelige, som de fleste forbinder med mor-begrebet, det opstår ikke automatisk... Det gror frem af menneskers evne til at give kærlighed...Den evne synes jeg aldrig kan hyldes nok...og så er det sådan set ligemeget, hvilke roller vi har ;o)

rettelse sanessa
"måske er forsoning og tilgivelse bare IKKE muligt..."