Morten Messerschmidt har ret i det han siger

Morten Messerschmidt har ret i det han siger Bimmer ILP
EU skal ikke forhindre Danmark i at udvise udlændinge, hvis de er arbejdsløse og dermed belaster samfundet økonomisk. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis EU-ordfører, Morten Messerschmidt.

- Hvis folk kommer til Danmark og ikke bliver integreret, ikke tager en uddannelse og ikke tager et arbejde, så er det da åndssvagt, at vi skal blive ved med at brødføde dem, siger Morten Messerschmidt.

Han reagerer, efter at EF-Domstolen i en ny dom netop har fastslået, at den tyske stat ikke har lov til at udvise den tyrkiske statsborger Hakan Er, der som helt lille blev familiesammenført med sin far i Tyskland. Nu er Hakan Er voksen – og arbejdsløs.

- Tyskland vil gerne udvise en tyrker, og nu siger EF-Domstolen, at det kan de ikke. Den dom gælder dermed også i Danmark, siger Messerschmidt med henvisning til, at Danmark er en del af EUs associeringsaftale med Tyrkiet.

- Så selv om vi får regeringen med på at udvise udlændinge, som ligger samfundet til last, så kommer vi ikke langt med det, for det vil være i strid med EU-reglerne.

Gud hvor har han dog ret, og håber sandelig der bliver gjort noget alvorligt ved de mange tusinde arbejdsløse udlændinge for de belaster vores land.

http://www.berlingske.dk/article/20081117/politik/711170039/

Kærlige hilsner og kys og kram [:)][l][s]

Bimmer ILP [l][sol][l]

I hele 2007 gubbi_the_great
var der 3800 mennesker i DK der var arbejdsløse hele året... Det er ikke ret mange. Tror lidt du ser spøgelser.
Arbejdsløshedsdagpenge koster ikke Danmark særligt meget. Det der gør at vores samfund bliver dyrere er tværtimod manglen på arbejdskraf, og den store generation ældre.

finder du ikke snart dit eget nick? Læser
gider ikke forholde mig til dine vrøvleindlæg indtil det sker. Så skal jeg ulejlige med med at forklare dig, hvor stor en skovl du er.

Han virker uintelligent Læser
Det samme gælder resten af partiet.

start dansker76
i sandholm lejeren det jo en stor nakorede og så kan de få besøg fra venner med eu coke på lommen og så ud i dk med det


så luk dog de granser igen
godt til børn ik

hold da dansker76
helt op kun 3800 mensker på bistandhjælp i år 2007,du jo helt væk knægt stop med alt dit coke

Så du mener rodvad
at de muslimske lande er så moderne og civiliserede at vi hellere må efterligne dem, end de internationale aftaler?

Mange der elsker DF, tager villigt på ferie til Tyrkiet eller et fjernere liggende muslims paradis-ø.

EU deporterer ikke noget til Danmark, men de siger at vi skal følge de aftaler vi har indgået, med hensyn til menneskeretten. Vi er ikke civiliserede kun på skrømt, det forpligter at komme ud over et diktaturstadie.