Moske

Moske hkghhjuk
Hej...

http://mosquedenmark.org/index.php?lang=english

Aldrig i livet. anonym
Aldrig om jeg vil putte bare 1 krone i deres lorte Moske.Håber lortet bliver bombet,eller at deres smides griseblod alle steder i den Moske.

ja ja bare rolig. soben
hvad tror du er. og dem da har menning som dig!!!. vi skal nok byg den. gå og bombe de kirker som der ikke nogen der bare på dem. men vi moslamer nu vi byger en moske vi byger den til en regtig formål. vi skal nok vis jer at vi ja en godt samfond og der ikke en teiorester. men det er joder....

kkskoe fffdfdsd
Og du har fyldt din mund med for meget lort eller mere baby bæ!!!

Sludder x 3 Morten58
For det første: Danmarks første moské blev bygget i Hvidovre og den ligger der endnu. Den er bygget o klassisk stil med alt undtagen minaret. Så er det selvfølgelig noget pladder, at de vil bygge den første moské.
For det andet: Muhammedkrisen har ikke påvirket muslimers mulighed for at få bygget en moské i København, hvor forhandlingerne startede længe før Jyllands Posten overhoved overvejede deres lille tegningsseance.
For det tredje: Muhammedkrisen har ikke samlet muslimerne i Danmark om noget som helst. Det er meget fragmenterede grupperinger og der er faktisk én af forklaringerne på, at det er så svært at få bygget en måske i København, at brugerne ikke kan blive enige.

nix kjoleoghvidt72
ikke her du..............