MP3 om året der gik (og IQ)

MP3 om året der gik (og IQ) Fredstropper til Palæstina ...
Det ville være praktisk hvis internationale humanitære foreninger og organisationer udgav deres årsrapporter på CDR / MP3 for der er så mange borgere som ikke kan læse så godt og så er det svært at stave sig gennem en lang rapport og når der findes glimrende taleprogrammer behøver det ikke engang at koste så meget at udgive, når hele teksten kan læses op og indspilles af computer programmer

i ytringsfrihedens ånd ? er det en god ide ?


Det er eventuelt sådan at op til 25% af en befolkning ifgl. IQ testerne er mindrebegavede og hvis det er korrekt er læsning eventuelt vanskeligt for de personer, men bør de som borgere tilgodeses og gives indsigt i de emner som er at så vigtig interesse at nogle opretter foreninger og organisationer for at varetage disse interesser ! Bør de tilgodeses ? Dem med læsevanskeligheder og dem med en mindre end egnnemsnitlig IQ ? Og dem der bare ikke gider og ikke har tid til al den læsning ?

Post scriptum At IQ tester antager at personer er mindrebegavede betyder ikke at de er mindrebegavede, kun at de i forhold til IQ kriterier som de er blevet præsenteret for er mindrebegavede !
Nogle af de fineste håndværkere er måske ifgl. IQ tester mindrebegavede- men som håndværkere er de geniale ! (f.eks)
IQ testerne siger mere om producenterne af IQ tester end , de siger om IQ ?
Hvis IQ tester var så funktionelle sociologiske redskaber kan det undre at så mange erhversmæssige fejltagelser/skandaler kan opstå i kølvandet på virksomheder der i årene 1950-2000 har anvendt IQ tester !

Hold stop hold stop Stopskilt
IQ handler om intelligens ikke begavelse. Du blander begreberne sammen.