MSN messinger , en rød knap til børnene.

MSN messinger , en rød knap til børnene. mandaabenraa
http://www.bt.dk/mobil/artikel:aid=464816/

Hvis der er en kontakt på en chat , og de så vil gå over på msn messinger , skal den ene part sende en invitation , og den anden part skal godkende chat kontakten.Her kan kontakterne stoppes , en kontakt kan nemt slettes eller blokeres.
En anmeldelse kan nemt give uoverskuelige problemer , det er ikke altid man kan se hvem der er i den anden ende , der kan skrives noget for sjovt - som ikke er ment som alvor.
Jeg kan da godt chatte med en , og for sjov skrive - skal jeg lige se dig i bikini.
På en chat jeg kender , er kravet 15 år for at chatte.
På en anden chat sender de en mail , har du prøvet vores nye chat. Er man så på chatten , kan der være en der skriver PÆDOFIL. Chatten er for alle dem der er på den pågældende portal , at der så er børn der kommer ind på chatten - er det svært at gøre noget ved.
Jeg er bange for misbrug overfor voksne , der kan give uoverskuelige problemer.
At tænde for et webcam , er altså noget man selv gør , og nemt kan slukkes for - det skal også godkendes , før det kan lade sig gøre - det kan man bare lade være med.

Mange mennesker i England er blevet beskyldt for pædofili hvor de var uskyldige. Uoverskuelige problemer , og mange har begået selvmord.

Så pas lige lidt på med , at man ikke laver noget der ikke er korrekt.

Er du pædofil? Spørgsmål
Og så er det de andres skyld? Er det det du siger?

Nu topper manden's dumhed. anonym.
msn messenger er ikke for så småt begavede mennesker som dig.Hvis du føler dig ilde berørt af msn,så hold dig langt væk fra sådan noget.Du bestemmer da selv,hvem du vil lukke ind i dit rum til chat.Mon ikke enhver der bruger den msn ved vilken knapper der skal trykkes på for at afvise folk.Du kunne jo nøjes med at skrive i msn dabatten om din elendighed som du plejer.Jeg tror du er total fatsvag.

DFs gamle gris grynter bekymrende? Fnug
Der må vel være en årsag til denne bekymring?, aaabenraamanden viser mange skæve sider af sig selv, en del har insinueret hans pædofile tendenser.

Han afslører selv her, at han er en gammel DF gris, der søger ind og chatter med mindreårige, og tilmed kommer med opfordringer til småpigerne om, at vise sig i bikini?

Den gamle DF gris har jo også web kamera...

Afslutningsvis skal det dog siger, at det altid er farligt, når åndspygmæer går amok i deres vildfarelser.

Tabloid pressen i England styrer deres enfoldige menighed, og startede en hetzejagt på nogle udnævnte pædofile. Den enfoldige menighed gik bersærk med deres små forskruede hjerneceller, og drog hærgende og skrigende gennem byernes gader, med fråden i mundvigene. De nedbrændte huse som tabloid pressen have skrevet var pædofile boliger.

En sagesløs familie havde uvidende om tabloid pressens udpegning af deres hus som en pædofil bolig, købt huset, og boede der med deres småbørn. Huset gik op i flammer med pøbeldomstolens retarderede folkeskarer skrigende i en massepsykose, at nu skulle pædofilsvinene dø i flammerne...

Ps. Det er samme typer der er DFs og socialdemokraternes kernevælgere...