MSN-ormen er ikke længere aktiv

MSN-ormen er ikke længere aktiv djdaddy
En nedlukning på nettet har indtil videre taget pusten fra den hidsige orm, der i de seneste dage har spredt sig via åbne chatvinduer i MSN Messenger.
Faren for den hidsige orm, der de seneste dage har spredt sig via åbne chatvinduer i MSN Messenger, er i første omgang drevet over.

Ormen dukker op som et link, der ser ud til at komme fra en af de betroede venner på listen i MSN Messenger.

Linket henviste til web-siden uglyphotos.net. Hvis den uvidende bruger klikkede på referencen, blev computeren dynget til med skadelig software og falske reklamer.

uglyphotos.net er imidlertid blevet lukket ned i løbet af natten, skriver Virus112.

For de brugere, der modtager den pågældende besked via Messenger, betyder det, at linket lige nu ikke udgør en trussel.

Men det er ikke ensbetydende med, at faren er drevet over. Ormens bagmand kan når som helst aktivere web-siden igen, og så er ormen nøjagtig lige så farlig, som den var før.

Virus112 anbefaler, at lade være med at klikke på linket, selv om det altså ser ud til at komme fra en person man har tillid til samt, at man opdaterer sit anti-virus-program mindst et par gange om dagen,,,

kortvarigt? jacob.lykke
gode nyheder, men desværre ikke en endelig løsning på problemet når hjemmesiden bare skal åbnes igen for at ormen kan hærge igen...

fælger spændt med i udviklingen.

mh Jacob

Kan ikke logge ind!! Lene.
Jeg kan overhovedet ikke komme ind på min msn siden der har været skrevet alt det om ormen, nogen der ved hvorfor? Og kan I andre msn godt logge ind?

det har ikke noget med djdaddy
ormen at gøre, det er bare msn der til tider er noget skod,