mullepien

mullepien HJÆLP MIG
Hej..

Jeg har lidt brug for et par råd.

Jeg er 21 år, og bor sammen med min forlovede gennem 5 år, vi bor i eget hus har begge biler har to hunde og en papegøje, så i princippet har vi det perfekte liv, jeg mangler bare en ting, mit eget lille barn.

For 6 år siden blev jeg gravid og fik en abort, da jeg ikke var særlig gammel og jeg blevtvunget til sex af en som var meget ældre end mig selv, hvilket tog meget hårdt på mig, men nu er jeg klar og jeg vil så gerne have mit barn, jeg har altid sagt at jeg vil have mit første barn inden jeg er 23, og jeg er mere end klar, og det er mit højste ønske, nu er mit problem så bare at min forlovede ikke vil have børn, og hvis han absolut skal have børn, skal det først være når han engang bliver 30 siger han, og det gør mig så ked af det. Han siger hvis jeg bliver gravid nu ved et "uheld" må vi jo tage den derfra, og at han står ved sit ansvar, så jeg har jo mest lyst til at stoppe med p-pillerne også håbe på at blive gravid, men kan man godt tillade sig det??

Håber på lidt hjælp herinde fra, og ingen dumme svar.

M.v.h mullepien

Hmm st3fan1985
Efter min mening, synes jeg ikke du skal blive gravid uden din kæreste selv mener det er NU det skal være. Det er et Kæmpe ansvar og en stor ting, også selv for manden i forholdet.
Jeg er selv blevet fra for 3 mdr siden.. og husker tydligt da min kone kom og fortalte at jeg faktisk skulle være far!!! ..>>CHOCK<< tænkte jeg. Også selv om vi var enige om at det skulle være nu , vi havde forsøgt at få gjort min kone gravid en lille tid..
Men alligevel vendte hele min verden oven i mit hovede. jeg tror det er en meget normal tanke hos en "kommende" far. Det er en STOR STOR ting.. For mig og min kones vedkommende Var og er Vores lille datter Lykken.. både under graviditeten og da den lille kom til verden.
Store beslutninger som børn er meget vigtige at være enige om ..
Jeg tror du skal snakke noget mere med din kæreste om det.. også selvom han siger at hvis udheldet er ude må i tage den derfra..
Så nej efter min mening synes jeg du skal gøre op med dig selv om i skal have det barn Nu eller vente til i begge er enige om det.
hvis du stopper med p-pillerne vil det efter min mening at gå bag ryggen på din kæreste..

MVH stefan

Du kommer længst med ærlighed Bimmer ILP
Har du prøvet at spørge ham, hvorfor han
først vil have et barn, når han fylder 30 år?

Hvis han ikke kan komme med et eneste fornuftigt
argument, så burde han være klar til at blive far.

Hvis I begge er færdige med uddannelsen, og
resten er på plads. Så er den sag sole klar, med
mindre du bor sammen med en barnlig festoriginal.
Der aldrig bliver voksen af sind, og derfor lever
barnløs hele livet.

Held og lykke [;)]
[l][s]

barnlig af h til mullepien
Jeg bor sammen med en kæreste som ikke vil slippe sin ungdom han mener han skal drikke hver weekend til han er 30, kan tydelig mærke der er sket fremskridt indenfor det sidste år, han kan sagtens sidde en weekend med mig nu, men han er barnlig har scooter minichopper bår en overgejlet bmw, en nitro bil og ja jeg kan blive ved, så tror helt ærlig aldrig han bliver klar i hans hoevede til at blive fra, også derfor jeg tænker om han først bliver voksen når jeg er gravid. Hans grund er at han vil kunne gøre hvad der passer han når det passer ham......

hjælp er virkelig forvirret ønsker mig så meget et barn, og uddannelse mm. er på plads

Sæt jer ned...... Løvemor
sammen og se 9 måneder med Hugh Grant.

Det løsner op for lattermusklerne og kan måske sætte lidt skub i tingene [;)]

Løvemor

Min mening Nej da
Du må simpelthen bare ikke gå bag om ryggen på ham - det er da det groveste man kan gøre.
I det hele taget lyder det bare som om I måske ikke rigtig passer sammen, og I er jo stadig meget unge.
Det virker som om du har planlagt dit liv ret nøje - men livet går ikke altid som planlagt...
Hvis du virkelig gerne vil være sammen med ham, må du bare vente til han er klar. Det er altsa ikke unormalt at vente med at få børn til man er 30 eller mere.
At tvinge et barn ned over hovedet på ham, vil der aldrig komme noget godt ud af - og det er i hvert fald ikke godt for jeres forhold i længden.

enig! Sinus
Synes virkelig ikke du skal gå bag hans ryg og stoppe med p-pillerne! det vil absolut ikke være noget godt udgangspunkt for jeres (måske) fælles fremtid sammen. Er ening med Nej da. -Selvom i efterhånden har været sammen en del år-er det jo ikke sikkert i fortsat skal være sammen/passer sammen. Nogle fyre har bare brug for at lave "drenge-ting" flere år end andre, men værre er det jo så heller ikke.
-Du har livet foran dig-og om du er 23 ell 29 eller ældre når du får børn, det vil ikke ha den store betydning-hvis i er to, som begge ønsker at blive forældre.. Barnet skal bare have nogle forældre som er der for det lille vidunder-og for hinanden!
Samtidig synes jeg at når man er i et forhold, er det alfa omega at man kan stole på hinanden-og må indrømme at jeg ikke synes du er voksen nok til at få et barn, hvis det sker ved uærlighed og gåen bag og ryggen, og mangel på respekt for ham ved ikke at lytte til ham også!