Musik / Lyd

Musik / Lyd djdaddy
Verdens største pladeselskab, Universal Music, støtter et nyt projekt, SpiralFrog, der lader kunderne downloade musikfiler gratis. Firmaet vil finansiere tjenesten via reklamer. SpiralFrog prøver også at få andre pladeselskaber med i folden og har bl.a. kontakt til EMI og Sony-BMG.

Om servicen også bliver tilgængelig i Danmark vides endnu ikke, men projektet forventes søsat ved årsskiftet i USA og Canada.

oghvaså ?????????????
hvaså er det noget du kan bruge så værsgo det virker ikke haha

jeg kan ik nej djdaddy
jeg suger andre steder, og virker ik hvad ved du om det når det ik køre endnu. skriv om noget du ved noget om, der bliver snakket om bagsider som
f.eks.. Musikken kan ikke brændes til CD, overføres til mobile afspillere (de fremhæver iPod, så måske skyldes det kun formatet), leveres i Plays-for-Sure WMA format og skulle efter sigende kun kunne afspilles så længe man holder sin SpiralFrog konto aktiv og da kun op til 6 måneder. men der er hurtigt ordnet hvis det bliver sån. så kom ikke her med din uviden

ZZZZZZZZZZZZZz Musikfan
bla-bla-bla. Jeg krummer tæer. Det er så pinagtigt med de pladeselskaber efterhånden.

kan du ikke læse ell djdaddy
vil du sige nej til gratis musik. nej vel

Jo da Musikfan
Jeg siger med glæde nej til Universal og EMI og de andre platuglers forsøg på at skubbe Paris Hilton ned i halsen på mig.

Du må være jyde. I holder op med at tænke så snart I hører ordet "gratis".