Mutte piger

Mutte piger Vindingen
For noget tid siden flyttede jeg fra København ud på landet. Når jeg indimellem kommer ind til byen bliver jeg mindet hvad jeg i hvert fald ikke savner og en af de ting der fik mig til at flytte - at 80-90% af alle piger i København altid kigger på en med et surt ansigtsudtryk. Jeg spørger hvorfor?
Hvorfor møder man altid et "hold dig væk"-blik som om alle fyre der hilser og smiler til en pige er ude på at komme i bukserne på hende. Nøj, hvor er jeg er træt af det.

Sådan er det også her new man in Århus
Selv kommer jeg fra en mindre jysk by..men her efter hvor jeg er flyttet til Århus....kæft, nogle snobber pigerne er her! Stort set kun sure ansigter....Smilets by...in my ass!

hvad havde Ugandha
du regnet med, at pigerne fnisende skal falde for dig, invitere dig med hjem, eller hvad?
Kom ind i kampen, i en storby har folk en lang og hård arbejdsdag, og kan da ikke gå grinende rundt hele dagen.
Men trøst dig, der findes nok et lille guds lam fra landet der vil falde for dig.

Måske er der en grund. sorteslyngel
Mange kvinder er måske trætte af, at blive set ned på eller at blive set som sexobjekter der bare kan udnyttes.
Jeg siger ikke, at det er dig, som ser kvinder på den måde, men mange gør og så er det måske forståligt nok.

Forventer bare et smil igen new man in Århus
Når jeg smiler. Som ham der har oprettet tråden får jeg også følelsen af, at pigerne tror jeg vil i bukserne med dem eller have noget videre med dem at gøre, bare jeg smiler glad. Jeg har da også en travl hverdag, og faktisk en endnu travlere hverdag, da jeg boede i min lille hjemby. Men der kunne folk da smile og hilse på hinanden.

Her på stenbroen virker alle bare følelseskolde. SÅ travlt har man sgu heller ikke i verdens mindste storby!

Et smil er da det mindste man kan give igen. At få et smil igen er dejligt og giver energi. Det burde flere storbymennesker tænke over, istedet for at gå surmulende rundt med skyklapper på.

Jeg forventer såmænd intet andet end et smil igen, kan det virkelig være så svært?

Lang arbejdsdag? Anonym
Du tror måske kun det er forbeholdt folk i de større byer at have en hård og opslidende arbejdsdag, i så fald tager du fejl. Bor man uden for disse byer, er man ofte nødt til at bruge længere tid på transport, og arbejdstiden er stadig den samme som din.

Hvorfor så kun i storbyerne? new man in Århus
Hvorfor er det så mest i storbyerne man møder denne tillukkethed?

Jeg synes iøvrigt der er noget andet, der er bemærkelsesværdigt; her den sidste måneds tid har jeg fået hilst på alle naboerne i min opgang...de er venlige og søde allesammen, når jeg snakker med dem...men selvom nogle af dem har boet her langt over 10 år, så kender de ikke hinanden, har jeg fundet ud af! Hvorfor er det lige sådan?

Og ja, jeg har en meget kort periode boet i KBh..der synes jeg det er endnu mere udtalt..der er mange direkte fjendtlige mod hinanden og stiller sig i direkte forsvarsposition...som udgangspunkt! Det er sgu ærlig talt ikke særlig hyggeligt.

Og kom ikke med den undskyldning at storbyfolk har mere travlt...jeg har knoklet meget mere rent arbejdsmæssigt, da jeg boede i en lille landkommune, ligesom dem fra min by...alligvel kom alle hinanden meget mere ved. Og pigerne kunne sgu også finde ud af at gengælde et smil...istedet for at være så forfærdelig reserverede, som jeg nu oplever her i min nye by.

Det er egentlig en kedelig tendens, idet urbaniseringen tiltager og hvis dette er en del af metromennesket, så er jeg stået af den galej. Jeg er direkte og går ind i folk med træsko på...det må de finde sig i...og så få fingeren ud og åbne sig mere op...det ville klæde dem!

mutte sutte trutte GIRLs. maskinisten.
nye studier af mutte piger tyder på, at de er bange for at blive genkendt på gaden af diverse tidligere one night stand, pigerne vil gerne opfattes som "pæne piger, men de har indset, at afstand er bedre end imødekommenhed, så derfor bruger de den mutte facade.
danske piger er generelt røven af danmark, undtagen når de dater udlændinge, de er helt anderledes, når de er i de sydlige lande, hvor de betaler for fætter grimsko's drinks og motorcykel race.

ignorer dem, og læg evt. 20 kr. når du har bollet dem, de kræver opmærksomhed og forventer at blive behandlet i henhold til deres manglende hjernekapacitet.

måske går de rundt med en billig siliconeudgave, ret fantastisk, når man nu tænker på, at siliconen blev udvilet som stabilisator til store maskiner med kæmpesvinghjul, se evt. på et af vore værfter, hvordan de pumper det ind.

også på landet rotterotte
der er jo bare flere i storbyen, da der er flere mennesker ;0) Nu smiler jeg ikke selv så meget til pigerne, men synes da du har ret i, at der er mange der bare ser sure ud - om man smiler eller ej. Og I virkeligheden synes de jo det er fedt at I smiler til dem, så jeg forstår ikke at de skal se sådan ud.
Min kæreste morer sig kosteligt ved at smile og blinke helt overdrevet til de her tøser og han har fundet ud af, at man kan kende dem ud fra en bestemt tøjstil. Den skal være overvejende poppet og moderigtig orienteret, uden nogen slinger i valsen ;0) Lidt svært at forklare, men hvis man øver sig ude på gaden, finder man hurtigt ud af hvordan den ser ud :0) Tilgengæld er min kæreste holdt op med at plage dem, da jeg altid ødelægger det for ham, fordi jeg ikke kan holde masken og flækker sammen af grin et par meter bag ham :0) Jeg har også stor underholdning af at se de har piger prøve at holde masken og se sure ud, men i deres øjne kan man alligevel spore at de synes det er rigtig fedt, men det må manden ikke tro. Hvorfor, ved jeg så ikke. Der er vi ikke kommet til i vores studie ;0)

in my ass :-D rotterotte
Ha ha ha - god afslutning på indlægget, havde helt glemt det udtryk. LOL :-D

Har du ikke også oplevet... rotterotte
at nogen gange når man smiler til folk (jeg gør det tit) så ser folk helt overraksede ud og ved slet ikke hvilke folder de skal lægge deres ansigter i, indtil de kommer i tanker om, at det var et smil de fik og at man så kan smile igen. Det ser ret sjovt ud, næsten helt akavet.
Men folk man kan få til at smile igen, jeg tror faktisk man gør en lille forskel i deres dag. Ikke videre mærbar, men stadig - at der er folk der smiler til én varmer altid :0)

vrøvl andecreme*
han siger han smiler, og ikke mere. Det mindste man kan gøre er da at smile igen, hvis folk smiler til en.

jeg arvejder Ugandha
ikke så meget, men får en stor løn, så læs og lær:
Don`t work harder, work smarter