Mystery shopping

Mystery shopping Tullemarie22
Ja så har man så prøvet det også.

Et enkelt besøg der med køretid, tid til at finde parkeringsplads og tid med at indrapportere tog godt 1 3/4 time. For den tid får jeg udbetalt 110 kr, vel at mærke før skat.Til gengæld må jeg beholde det produkt jeg har købt i butikken, noget komplet ubrugeligt fordi det max må koste kr 10,-
Jeg begriber ikke de vil være det bekendt, man kan påregne disse opgaver løbende og det er kun lykkedes mig at få tilbudt dette ene job på 5 uger, derforuden har de en lang liste af krav til den der søger opgaven så det er mig en gåde hvordan de får alle de superoplagte,veluddannede mennesker til at udføre disse opgaver.
Man må dog gerne tage opgaver der ligger længere væk end ens bopælsby, men kørepenge findes ikke i firmaet, så skal man selv betale.

Jeg nægter at tro deres lange kravliste giver pote i form af yderst samvittighedsfulde mennesker der spenderer en arbejdsdag på dette for at indtjene i omegnen af 300 kr udbetalt.

Har andre prøvet disse latterlige jobs ?

Ja Jeg har.... blakkie
ja jeg var på job brugt tid på det hmmm brugte derefter en del tid på at taste oplysninger ind skanne bonnen skanneren duede desværre ikke, nå tog et billede af bonnen fik det hele sendt, det tog faktisk meget lang tid.
Næste dag en meddelelse at de ikke havde modtaget billedet men ellers takkede de.
Jeg gider ikke mere.[:$]

Jeg har ikke Silja Sirkka
oplevet dette, men overvejet meget at søge en sådan stilling, men jeg skal da lige love for, at Jeres oplevelser ikke lige just øger interessen for at søge ind i sådan en virksomhed. Spændende ville det naturligvis være at vide hvilke virksomheder I har været "ansat" ved.
Knus og stort ønske om en særdeles dejlig dag til Jer begge.
Silja[:D]

Jeg fatter NADA - hvad er det i har lavet? Søger ikke job
er det en ny jobkategori eller hvad? Hvem bliver i ansat af og til hvad?

Info: Mr. Mystic
http://www.megafon.dk/Default.asp?Action=Details&Item=400

[:)]