Når børn skades for livet.

Når børn skades for livet. claespedersen
Når Børn skades for livet.
Hvordan kan vi have en lovgivning der giver alkoholiske kvinder ret til ødelægge deres børns liv uden at gribe ind, det er kendt at morens alkoholisme giver varige skader hos fostre. Hvordan kan vi som samfund respektere at en moren skader et barn for evigt i dets liv, burde en sådan mor ikke have en længere fængsels traf ?

Der er ingen slinger i valsen når det er tale om mænds eller fares seksuelle overgreb imod deres børn som dog ikke resultere i varige neurologiske forstyrrelser eller misdannelser hos barnet.
Jeg undres over den forskel i menneske syns på kvinders ansvarsløse adfærd, og når disse handlinger bliver foretaget af mænd.

Skyldes det i vores kultur vi ganske ikke er i stand til se på kvinden som et ansvarsfuldt menneske og vores forudfattet indstilling om manden er årsagen til alt ondskab på denne jord. Jeg forundres kun over diskussionen når man i pædofili debatten vil gå så vidt, som at lave indgreb imod hvor tidligere seksuelle krænger skal bo. Hvorimod kvinder tros deres misbrugs problemer kan undvige sig tvangsbehandling for at stoppe med at drikke under deres gravitet og forsat har retten til at sætte børn i verden, selvom de på ingen måde er i stand til drage omsorg for deres børn uden vedvarende og massiv offentlig støtte.

Det er på tide vi i den offentlige debat uvikler et mere nuanceret syn på hvad børn tager skade af og hvordan vi griber ind som samfund over for disse mennesker på hensigtsmæssig måde uden at drive heksejagt.

Mvh

Højst mærkværdig sammenligning Cocos
du her stiller op - synes jeg!!

Hvis jeg var et barn ville jeg da hellere være født af en alkoholisk mor, og have chance for at komme videre i livet - trods alt!

Den chance har et sexuelt misbrugt barn sjældent - alt for mange voksne (ældre) mennesker pines af det misbrug de har været udsat for!

Og husk så lige, at alkoholisme trods alt kan helbredes - det kan pædofili ikke!!

Vil du underbygge dit synspunkt. claespedersen
Nu har du så ikke prøvet at være født med alkohol skader og misdannelser og underudvikling på grund af din mors alkoholisme eller været udsat for incest men danner dig dine forudfattet mening ud fra den heksejagt og debat der har været ført i de danske medier.

Men af alle overgreb mod børn er den seksuelle den værste i mange dansker bevidsthed og er i den grad udtryk for primitivisering af den offentlige debat og jeg tror der lever ret mange børn som skade på livet på grund af forældres alt for store forbrug af alkohol eller børn der vokser op med krig eller under systemer hvor deres barndom bliver stjålet fra dem.

Et barn der har mødt mennesker i deres barndom der vil dem vel og godt har på tros af misbrug og overgreb ganske gode muligheder for finde sig selv igen. Det er klart i sag som den fra Tønder, hvor det er Barnes nærmeste der stået for overgrebene forholder det sig nok lidt anderledes.

Men du mener vel også man fritages fra straf for køre mennesker ned i påvirket tilstand og kun have sin dom for spiritus kørsel.

Mvh

ved ikke lige gittegoose
hvad jeg skal mene. Jeg er født af en alkoholmisbruger,og er blevet misbrugt som halvstor pige af min morfar. Det første har givet mig et par (heldigvis)små handicap, hvorimod det andet, har givet mig enorme ar på sjælen, det skal siges, at min mor vidste om min morfars misbrug, men evnede åbenbart ikke at gøre noget ved det!! Jeg ved ikke, hvad jeg vil med indlææget, men det bragte lige mine følelser i kog

Tavshedsens pris. claespedersen
Det gør mig ondt at høre, og håber du har blevet mødt med forståelse for dine oplevelser.

Men under alle omstændigheder så har din mor jo haft det dårligt, og haft store vanskeligheder med at drage omsorg for dig, og skulle jo helst være den person der stod dig nærmest, og som du kunne betro dig til om dine problemer og oplevelser i din hverdag.

Men jeg vil ikke tage dit sprog fra dig, og du skal udtrykke hvordan du oplever det, men håber du har nogle nære venner og mennesker omkring dig som du føler dig fortrolig med.

Mvh Og håber dig god vind fremover