når det er hårdt

når det er hårdt Mor til 16
Min 16 årige datter og jeg har igennem noget tid samlede på småpenge og nu skal vi ind og af med vores 25 øre. Der er ca 600 kr at gøre godt med og vi aftalt at de skulle bruges på noget hyggeligt. Hun har det rigtig rigtig hårdt lige nu og jeg vil gerne at hun få en rigtig god oplevelse ude over det alm. bio osv.

Jeg kiggede på wellness aften mor og datter ...det var udsolgt. Kim Larsen i portalen ...udsolgt...
Har i nogle ideer til noget vi kunne gøre for at hun få en speciel aften `?

du kunne anonym K
jo prøve at spørge hende hvad hun kunne taænke sig at i lavede. måske er et par tøse film med slik lige det hun trænger til at i laver hjemme i sofaen med dynerne.

I kunne Idemanden
Købe noget rigtig lækkert mad som jeg kommer og tilbereder og serverer for jer mens jeg er aldels nøgen

Wow! Iris
Du lyder som en rigtig hyggefætter!
Må man også lege du er en dartskive??

Min datter En mor
som efterhånden snart er 18, men som også havde det meget hårdt som 16 årig, gjorde det, at vi tog på tøsetur. Vi tog på shopping sammen. Det behøvede ikke ende ud med at købe noget, men hvis hun fik noget, var det en ekstra bonus. Så gik vi ind på en cafe/isbar og hyggede os over noget der og snakkede og pjattede. Måske noget til skolen, hvis hun havde lyst til det. Men alt i alt hendes dag og det var hende jeg kredsede om og ikke mig selv.

Bare det, at gå gennem gågaden/strøget, snakkende/leende gjorde hende glad og hun følte virkelig hun var noget værd. Hvorfor kun bruge en aften på hende. Riv en hel dag ud af kalenderen og brug hele dagen sammen. Start med morgenmad sammen. God tid. Dernæst shoppe/ose, som tøser nu gerne vil og dernæst slutte af med en bid brød/cacao eller lignende.

Min datter har det godt nu men hun elsker stadig vore hyggestunder, også selv om hun nu er flyttet hjemmefra - og jeg gør det også.

Det jeg gjorde, da hun havde det mest dårligt, var at rive en hel weekend ud af kalenderen. Vi bor i Jylland, så vi fløj til København. Boede på B&B to dage og tog først hjem søndag. Var ude og spise fredag aften og i Fiels. Strøget hele lørdagen og hun var mættet og ville hygge på værelset lørdag aften. Søndag en tur i Kongens Have og ellers bare bruge weekenden til at snakke snakke snakke. Det er snart to år siden og hun taler stadig hengivent om det.

Gjorde det selv om jeg ikke havde råd. Hun fortjente det.

Håber du kan bruge hvad jeg har gjort for min datter.

Knus og held og lykke