Når familien bliver din nabo!

Når familien bliver din nabo! Søsteren
Kender I det her:

Du har i firvejen i ikke for fedt et forhold til søskende. Kan slet ikke finde ud af at kommnunikere.
Du finder dit drømmehus, du har brugt 2 år på at finde, for at konstatere, at dit familie medlem, din søster køber huset ved siden af, fordi de "havde ingen andre muligheder"- du har ikke talt med din søster i et år, og pludelig ringer hun for at fortælle I skal være naboer!!!
Så hun håbede at vi kunne slette, at hun ikke havde inviteret os med til hendes bryllup!!!
What!!!!

Det er lige nøjagtig det der er sket for mig og min mand. Jeg troede bare, eller rettere, ville bare ikke tro det, at det var rigtigt. Om 3 mdr. flytter min værste mit marerit ind!

Hun er typen, der kan finde på, at på et spit sekund, kan lave så meget rav i den og endda blande fremmed mennesker ind, i interne stridigheder.Og kun pga. at en ting, hun "hader" at jeg (tror hun) har et langt bedre liv! Så det handler om misundelse.
Jeg har forsøgt, utallige gange at tale med hende, men hvis jeg går for tæt på, og konfrontere hende, knalder hun røret på. Har kaldt mig de værste ting, smat so, kælling osv. jeg har været så "tæt" på, at bede hende, holde sig væk fra mit liv- for evigt. For hver gang jeg er stue med hende, bliver jeg mere ked af det, for gang til gang.

Men nu bliver hun min nabo!

Jeg kan sælge mit hus, og flytte langt væk, men det har jeg jo ikke meget lyst til.
Derfor vil jeg høre, om der er nogen der har et godt råd? Er der nogen der kender noget tilsvarende, og hvad gjorde I?

På forhånd mange tak.

NEJ! gnaek
det lyder jo som noget fra en dårlig film... men det er bare virkelighed. Og her går jeg rundt og mukker over, at én at mine naboer har klaget til kommunen over, at vi ikke har luget vore fortov. Luksus problem i forhold til det du går i møde.

Jeg har ingen råd til dig, for det lyder som om du allerede har opgivet ethvert håb om et godt forhold til din søs. Helt forståeligt!
Personligt ville jeg nok give det en lille bitte chance, men selvfølgelig være på vagt! og hvis hun bare én gang træder ved siden af, så bede hende holde sig så langt væk fra dig, din familie og dit hjem som muligt!!

Jeg ønsker dig al mulig styrke til at klare situationen.

Ville gerne, men den er vist for svær dulkis
til at blive happy ending.

Hvor godt rådet er ved jeg ikke, men jeg kan fortælle dig, hvad jeg ville gøre. Jeg ville holde hende ud i strakt arm og 17 skridt fra livet. Man er vel ikke pisket til at sidde lårene af sine naboer og hende ´her er oven i købet én man i forvejen har kontroverser med. Søster eller ej.

Den med brylluppet kom jeg heller ikke over, før tidligst til deres Guldbryllup.

Er hun nærmeste nabo op til skel, så få sat et max. hegn op inden hun flytter ind. Tilladt højde er 180 cm.

Håber du får fred for hende.

De bedste ønsker

Dulkis