Når fantasien bliver et problem

Når fantasien bliver et problem Vision
Hej alle

Vi er et par der et stykke tid har haft fantasier om gruppe sex mm. Men efterhånden har vi droppet tanken da vi ikke vil tage den chance for vores forhold. Desværre kan jeg (fyren) ikke få fantasierne ud af hovedet når vi dyrker sex og det præger vores sex liv meget.. Nogle herinde om kan komme med nogle forslag til hvordan man løser dette? Skal siges at jeg bliver meget tændt over disse fantasier, men vil helst glemme dem og så min kæreste bliver glad!!

Ensidig eller gensidig..? Anonym
Du skal jo nok være klar til en 50/50 hvilket vil sige, at hvis du vil du prøve med 2 kvinder vil hun sikkert også gerne prøve med 2 mænd..!

Når I først har spist af æblet og slangen har bidt Jer er pandoras æske åben og så skal i begge være klar til at modstå...

Overskrift Mmm...
Jeg tænker om din kæreste også ville blive jalux hvis tredjeparten er en mand? Jeg har haft samme problem, eller vi min halv x og jeg. Jeg tror at det er svært at blande kærlighed og gruppesex desværre. Jeg ved at det funggerer fint når der ikke er dybe følelser involveret. Jeg er iøvrigt selv kvinde og tænder både på mænd og kvinder men hvis min kæreste og jeg skulle indvolverer en extra, ville jeg foretrække en mand. Jeg er ked af ikke at bringe dig svaret men måske kan du aligevel bruge det til noget. Jeg ved at man ikke kan fornægte hvem man er og forblive glad og lykkelig.

M.v.h.