Når kvinder bygger rede

Når kvinder bygger rede Kresten
Der er nogle bestemte typer kvinder. Der er blandt andet de to meget markante. Den meget selvstændige type, der har det fint med sit eget liv og er derfor interessant men svær at komme tæt ind på og svær at have et forhold med, og så er der den anden .... gys .... hende der bygger rede allerede efter day one !!
Sådan en kæreste har min bror så fundet. Min bror er meget intelligent og pæn og mange intelligente og interessante piger finder ham tiltrækkende, så vi havde regnet med at det blev sådan en. Det blev det så ikke. Men pyt, tænkte vi, sålænge hun er sød og han er glad.
Problemet er, at hun sådan set er sød, men på sådan en falsk måde. Hun overroser alt og alle i familien og installerede rigtig mange af sine ting hos min bror allerede fra første uge, samt hun vil være med til ALLE vores aktiviteter fordi NU er hun jo bare den tætteste del af familien ( hvilket hun så tager fejl i, hun skubber bare sig selv længere og længere væk fra os) Hun er sygeligt parfikseret og har travlr med, at vise min bror frem til alt og alle og respekterer ikke hvis han har travlt eller ikke lige orker nogen gange. Jeg er virkelig kommet til at synes hun er pisseirriterende. Vi har et arrangement her om en måneds tid bare for familien. Men selvfølgelig skal hun jo med og jeg tror ikke de andre i familien er så gode til at sige fra. De synes hun er sød nok, men kunne godt tænke sig bare at have er par arrangementer med familien alene, hvor hun ikke er der.
Alt det der redebyggeri gør mig sgu snart hysterisk og vred. Har I prøvet noget lignende, måske selv været kærester med sådan en? I så fald sagde i noget til vedkommende og hvad og hvordan siger man det ??
Håber på et par gode råd. Det er jo ikke fordi hun ikke må være med til arrangementer, hun skal bare ikke være der hele tiden. (altså personligt er jeg helst fri for at hun er med til noget overhoveder, men det kan jeg desværre godt glemme sådan lige forløbig, men blot håbe på at hun enten bliver mere afslappet eller at de slår op)

uuuh væmmeligt Millagi
Har faktisk et par veninder der desværre godt kunne passe den beskrivelse. De er pragtfulde veninder, men jeg er satme glad for at det ikke er mig der kommer sammen med dem. De er også sådan nogen der forelsker sig (bilder de sig ind) hovedkuls i den første den bedste og bider han på, SÅ skal der bygges rede. Og jo ældre de bliver jo værre bliver de. Det er vammelt