Når mørket får magt...

Når mørket får magt... maryline
jeg føler mig sort indeni, men kun når jeg er hjemme, og når jeg har en dårlig dag i skolen, altså hvor jeg føler at jeg falder tilbage. føler at jeg bli'r ligesom jeg var før, før jeg flyttede skole. Hjemme lever jeg med skænderier, kedsomhed og vægt. ikke at jeg er VILDT over vægtig, men jeg har en lille delle.. jeg har prøvet alt, men den forsvinder ikke.
min mor og far skændes om alt.. og så er der den evige frygt.. Den evige frygt om at blive som man var før... Jeg glemmer aldrig, de indeklemte tårer, den sorte følelse som blev uendeligt stor... jeg glemmer aldrig hadet, hadet til alt hvad der var til. hadet til livet, hadet til de andre.. hadet til mig selv. Det eneste jeg følte jeg havde var min sangstemme, men nu har jeg fundet ud af at jeg ikke synger godt, hvis bare folk kunne høre hvordan det lød inde i mit hoved, hvis bare folk kunne prøve at se verden inde fra mit hoved.. Hvis de kunne prøve at være "tvangs-glad" at være klemt inde, mellem to verdener, og den gode er den man er mindst i... Så ville de fleste ikke overleve presset.
Ensomhed er sort, og ensomhed gør ondt...

Mørket Ternary
Jeg er ked af du føler sådan en desperation.

Men hadet er der vel i og for sig ikke noget galt med. Du lever i et lorteland, det hedder gamle Danmark.

Det der er brug for er mere kærlighed. Men det virker som om folk er bedre til at tale om hvor meget den betyder for dem end at give den til dem der har brug for den.

Personligt har jeg heller aldrig haft held med at slanke mig. Kun da jeg en overgang pludselig ikke gik op i mad, og lærte at få lidt samme fornøjelse ud af andre ting, slankede jeg mig betydeligt over et års tid.

Men eneste grund jeg har til at ville slanke mig er så jeg skulle føle at jeg havde nemmere ved at tiltrækker piger.

Men hvorfor skulle jeg ønske at finde en pige der kun kan acceptere mig når jeg har et bestemt udseende? Det må jeg godt nok spørge mig selv om.


Bare skriv ;-) Pigen
Hej med dig! Det må være lidt trist at leve sådan et liv. Har du ingen venner du kan snakke med? Hvis ikke, må du meget gerne skrive til min mail hvis du vil snakke om det: Sugarbird@sol.dk
Knus Marie