Når man elsker den forkerte

Når man elsker den forkerte katrina..
Hver morgen når jeg vågner er han den første i mine tanker. Han betyder så meget for mig og jeg kan ikke give slip men det er bare på tide. Han er 30 år og har kæreste. Jeg er 16 og har set ham de sidste par år og han er bare blevet en del af mit liv men alligevel ikke. Burde jo være den voksne og sige stop men det er som at skulle miste sin bedste ven.. hvordan giver jeg slip?
hilsen den 16-årige

Hvem skulle være voksen? ullabrandt
Kort og koldt: "Ved du hvad venne. Det er ovre- Jeg skal have mit eget liv til at vokse. Mener du det med os, så kom igen om 10 år". Længere er den ikke. En mand på 30, der opsøger en på 16, er totalt umoden og er kun til besvær og ulykke med årene. Drop ham og lev din ungdom. Er det alvorligt, og det er jer 2, så kommer han igen om 10 år.

uhm, meget vanskeligt spørgsmål. sugarsmile.
du er lige i den alder hvor der er fuld gang i dine hormoner, og på grund af manglende erfaring, kan du ikke tænke klart.

du har selv dannet dig et billede af fyren, men det er jo slet ikke sikkert, at han er som du forventer.

mange unge piger er faldet for lidt ældre fyre, og det er ikke altid kærlighed, jeg kan selv huske da jeg var i din alder, det var frygteligt, jeg var meget forelsket i en pige, men hun vidste det åbenbart ikke, så jeg cyklede 25 km. bare for at se hende kysse en anden fyr.

du kan ikke styre kærlighed, men du ved når den kommer, og du vil fuldstændig ændre adfærd, husk bare, at sex ikke er kærlighed, uanset hvad fyren siger.

nu stopper det!!!! anja.jahn
Helt ærlig, han kunne jo næsten være din far. jeg synes det er perverst. Det jo nærmest ligesom klaus riskjær.

Ja og Klaus Risikokjær
så går der 3 år før han indrømmer at han keder sig fordi han ikke får intellektuelt modspil. Sådan er det.

Langsom opfattende Bimsemand
Risikokjær er godt nok blevet langsom opfattende
på hans gamle dage, hvis der går 3 år før det
siver ind.

Søde pige... Mig ;0)
Han bruger dig...det er jeg ked af at sige...Men ingén NORMAL 30 årig mand ville have et forhold til en sååå meget yngre pige... Det nærmer sig pædofili... Det er helt sikkert ikke det du ønsker at høre, men det er sådan det er... Du har ingen fremtid med ham...Find en sød fyr på din alder, der vil dig for den du er og ikke fordi han kan lide ungt kød...!!!

Kom videre for din gen skyld...

Held og lykke

skrot de andre svar, men ullabrandt
lyt til fornuften. Er du klar til at du om 9 mdr- 2 år skal have et barn? Han går muligvis i skruk.
DU er 16 og har 10 år til at blive voksen i. Hans hormoner er ikke til at vide, hvor er, i og med, at han der burde være fuldt udvokset åbenbart ikke er det.
Søde pige!! Gør verden, dig selv og ham en tjeneste og se ham ALDRIG mere.

Idiot ullabrandt
Du er pervers, useriøs og til skamme for menneskeheden. Dermed er du også ringere end muslimerne.