Når Saddam bliver

Når Saddam bliver Anonym
hængt er alle mulige forhold vedr. hængningen undersøgt, det skulle jo nødigt glippe. Han er blevet vejet, så man får den rette længde på rebet han skal falde så hængningen bliver vellykket, halshvirvlen skal brække straks og døden indtræder stort set med samme, han vil sprælle lidt, skide og pisse i bukserne, hvis han ikke har gjort det inden hængningen af skræk. Pis og lort vil rende ned af hans ben, og hvis han afslår at få en hætte på, vil øjnene næsten springe ud af hovedet på ham, hovedet er efterhånden blevet blåligt og hans opsvulmede tunge og savl vil hænge ud af hans mund. Jeg vil håbe at alt dette vil ske offentligt og han får lov til at blive hængende til spot, til han af råddenskab falder ned af sig selv. PS: Oplysningerne vedr. hængningen står i nogle leksika.

Det burde ikke offentliggøres. DanskKaffir
Saddam bliver henrettet med større medmenneskelighed end han tildelte andre og med større retfærdighed end han tildelte andre, så jeg har intet problem med hans dødsdom.

Dét som jeg har et problem med, er at enhvers død, selv en så infam som Saddam, er en dyb personlig sag og burde ikke fremvises offentligt. Det er ikke et cirkus.

Det burde også behandles med den største alvor og respekt. Ikke udfra respekt for selve manden, men respekt for den kendsgerning at man frivilligt fratager et andet menneskes liv. For et liv er frygteligt at tage, selv et liv som Saddam's.

Skidt, hvis de har vejet ham allerede nu dulkis
mon ikke den dom bliver appeleret? Jeg kunne ikke forestille mig andet - så vi har vel 13 måneder yderligere forude inden mandens vægt er relevant for bødlerne.

- også synes jeg iøvrigt ikke dit indlæg tyder på, din mentalitet er meget anderledes end hans.

Hans henrettelse bør ikke være et offentligt cirkus.

Ups dulkis
Indlægget "hænger" på det forkerte indlæg. Det er den anonyme trådopretter jeg er uenig med.

Hvad Du synes om min Anonym
mentalitet er jeg da ligeglad med, men hvis du synes at denne masseorder skal skånes, må det i mine øjne være dig der er syg i hovedet, jeg mener en hængning er for mild en straf til ham - luk ham ud til folket og lad dem gøre med ham hvad de har lyst til.

Jeg har sjældent............. Hahahihaha
......været mere enig. Han skal aflives humant, og der skal ikke laves et show ud af det. Det kunne også bare bidrage til en form for martyrium, hvilket der jo er tendenser til i stor udstrækning på de kanter.