Når udseendet betyder noget

Når udseendet betyder noget Lizette
Ja, kald mig blot overfladisk. Sådan ser jeg pludselig også mig selv. Jeg er faldet for en fyr. Han er sjov og super kvik og i det hele taget et rigtig godt menneske. Jeg tror interessen fra ham er gengældt, men han er vist ikke så vant til at piger er interesserede i ham, så han har lidt svært ved at vise hvordan han har det. Vi arbejder sammen næsten hver dag på et studiejob og har det skideskægt. Jeg har længe følt noget for ham men det bliver desværre lidt manet til jorden pga hans udseende. Hvor plat er det ikke? Jeg kan ikke engang forklare hvad det er. Han er ikke grim, men hans udseende eller udståling tænder mig ikke. Det har jeg altså alddrig prøvet før.
Jeg ved godt man vil sige at jeg skal komme i gang med at få ham gaflet, men jeg tror altså ikke at jeg vil gøre det, alene pga det. Jeg skammer mig helt.Har I kendskab til noget lignende og hvad gjorde I? Og hvorfor kan det være at udseendet har en betydning når han nu ikke engang er grim (efter min smag)

Du er sgu da ikke for klog filtut
Spasser

Nogle mennesker.. Anonym
tænder man fysisk på andre ikke. Hvis du ikke tænder på ham fysisk, så rækker jeres forhold nok ikke længere end til venskab.

Det er.... Den livskloge
Det indre der tæller men...
det ydre der tænder!!

heya tarzan passer meget godt
det er da helt klart en problem hvis du ikke tænder på ham fysisk. Men du må finde ud af om du kan lide ham nok til at du vil have noget kørende fysisk, eller om i bare skal være venner.

ikke altid Lizette
Det indre tænder bestemt her - uden tvivl. Det er som om jeg bare mangler det sidste... :-(

Hmm... Dit navn (f.eks. Tarzan):
Det betyder altsaa rent faktisk noget. Man skal kunne taende paa ham. Alt taeller. Men taenk dig godt om..... Maerk efter.......

jep Lizette
du har helt ret. Jeg kunne nu også sagtens finde på at kysse på ham og være sammen med ham bare en enkelt aften, men jeg ved det ikke ville være noget vedvarende for min side, ergo vil jeg ikke udsætte ham for det. Så jeg tænder på ham, men måske er det blot fordi det er hans personlighed jeg tænder på der gør, at jeg ikke vil kunne holde fast i det. SUK !!! Pis også.

Tak for svaret :0)

Well Doe
Vil vove at påstå at du så ikke er faldet for ham. :-)

Naturligvis skal ens partner have en form for tiltrækningsværdi på en selv, ellers ender det desværre ikke helt rosenrødt...

Men held og lykke med kærligheden..