Når veninderne får kærester

Når veninderne får kærester Louise H
Kender I det, at man godt nogen gange kan føle sig alene når ens veninder finder kærester og når der så skal fejres begivenheder så er man ikke rigtig længere en del af det. De sidder derhjemme med kæresten der kommer over med mad og vin og hygger sig i tosomheden. Jeg under dem det skal det siges, men nogen gange kan man føle sig lidt ensom ved siden af.
Nu er den sidste af veninderne optaget og nu er jeg bare hende der er single :(

Kender I den fornemmelse ??

så såh klo
Ja det er da ikke så sjovt. Kender selv situationen men husk at det vi ikke har vil vi gerne have nogle gange. Et forhold er ikke altid lykken husk det. Der sidder helt sikkert mennesker i forhold rundt omkring og misunder dig din frihed.

Græsset er ikke altid grønnere på den anden side af hegnet.

Men tag sagen i din hånd og gå på kærestejagt nu hvis du savner en at holde i hånd

OH YEAH Susan Krüger
Sidder selv alene tilbage i aften og har ringet rundt til nogle af mine veninder. Jeg ville fortælle dem om en date jeg har prøvet at arrangere, men som er lidt vanskelig - ville gerne bruge lidt veninde assistance men de hører ikke rigtig hvad man siger. Kæresten er lige kommet over, eller de skal til at spise eller se film eller noget andet.
Det er på tide at udvide sin vennekreds lidt til at indeholde folk der er singler - det her gider jeg sgu ikke i længden, når det altid er sådan.

Jooh Louise H
tror nu de er ret lykkelige allesammen. Men hvad ved jeg - er jo ikke rigtig en del af det længere.
Jeg har været lidt på kærestejagt, men dem jeg finder er enten optaget eller bare lidt nogle drengerøve. All the good guys er optaget ser det ud til :-(

Men ellers kan jeg godt følge dit indlæg :0)

get use to it kaya
sådan vil det være fremover.... men hvis de er nyforelsket er de jo meget optaget af hinanden, men det plejer at fortage sig... og så er der igen tid til cafe og hyggesnak i telefonen. bær over med dem. Udvid din vennekreds lyn hurtigt for næste skridt at de alle får børn og så er der virkelig minus tid til singeltons !!! ha en hyggelig aften og nyd dit eget selskab

Ja DET STINKER Linnea ---
Er sgu træt af at være alene. Men det er lidt problematisk at finde en pertner når man egentlig er glad nok for sit liv som det er. Så skal han være lidt speciel alligevel før det kommer til at gå rigtig godt. Det holder jo heller ikke bare at gå løs på den første den bedste. Man må være tålmodig og evt skrive herinde med sine frustrationer når man har fået nok af at være tilsidesat og den der ikke bliver elsket.
I hear you :0)

kender det... Anonym
Jeg ville give dig fuldstædigt ret, det har jeg prøvet så mange gange det der og er kørt træt i derfor ringer jeg aldrig til mine veninder mere og hører om de med i byen, eller om vi skal hygge os som vi gjort da de osse var singler men jeg får/fik altid svaret nej vi ville være hjemme ved vores kærester.

Synes jeg genkender det laddyladdy
Jeg er en typisk singlepige tilsyneladende. Derfor er det meget underligt at jeg har kæreste nu faktisk. Kender aaaaallt for godt til veninder der pludselig forsvinder fra jordens overflade når de får kærester. Og jeg kender det faktisk stadig. Min kæreste danser også meget og er meget tit i udlandet mens jeg er her. Kan ikke smutte fra studierne. Men selv når han er hjemme er vi begge gode til at gå ud hver for sig og være med vennerne. Tror vi begge er typen der er vant til at være singler og passe på vores omgangskreds, da alt for mange har skuffet os. Det er et godt miks.

Men ensomheden ...ooork hvor jeg kender den ALT for godt.
Men det går over. Jeg troede seriøst ikke at jeg ville finde en fyr der passede til mit temperament og/eller mit liv men lige pludselig en dag stod han der sørme. It happened to me, it can happen to you :-D

Prøv dog nettet klo
det er da vist et eldorado for jer kvinder ... du får mails i din indbakke og kan svare dem du gider

ja, jeg synes jeg kender det mialand
Det er ret irriterende. På den ene side under man jo sine veninder det, på den anden side er man træt af altid at være den der skal unde andre noget hele tiden, når man nu gerne selv vil have en bid af kagen. Bare lige lidt

ik lige min stil Louise H
sorry !! :0)
Bider blot i det sure æble og trøster mig lidt med, at der er andre der har det som mig. Men jeg går ikke på nettet og finder dem.

ok så klo
... du møder ham nok lige pludselig.

Ja, den der venter længst Holger
får det bedste.

Sidder med problemet lige nu Line Rgh
...ingen af mine venner kan lege i aften og ikke engang min gamle kæreste, som jeg har et godt venskab med, tager sin telefon. Han har ikke svaret tilbage i 4 timer nu. Nu sidder jeg igen her helt alene. Tror det er på tide at skifte venskabskredsen lidt ud til at indeholde folk der har empati og tænker op andre end sig selv.
Min morfar er lige død og jeg har bare så meget brug for at nogen er hos mig :-/

Frem med træskoene Lonely Cowboy
På med træskoene og træd ind i hjemmet hos dine venner. Jeg er overbevist om, at du siger at din morfar lige er død....så vil de altid være der for dig for evigt....held og snut

Hvorfor ikke? tidligere netdater
Louise H, hvad er det lige du synes der er så farligt ved at netdate? Ser du ned på dem der gør det?

Jeg ser ikke ned på jer Louise H
det er bare ikke mig at surfe rundt på nettet efter dates. Sådan er jeg bare :0)