Nældefeber

Nældefeber mooens
Jeg søger nogle der har erfaring med voldsom nældefeber. (Urticaria). Hvad virker positivt. F.eks. akupunktur, homøopati eller andet. Er der nogle der har erfaringer.

Har erfaring med flg.: lisa-1
Bio Rheurella:
Medvirker til udrensning af kroppen.

Det kan medvirke til et godt velbefindende jævnligt at foretage en udrensning af kroppen. En sådan udrensning kan bl.a. opnås ved indtagelse af forskellige svært fordøjelige, biologiske fødevarer. Udrensningen vil hovedsagelig foregå gennem tarmene.
Naturlig afgiftning. Bio Reu-Rella er et rent kosttilskud af en tørret klofyl-rig ferskvandsanlge. Kendt for sine gode rensende egenskaber. 100% rent produkt uden tilsætningsstoffer eller tablethjælpemidler.

MSM :
MSM modvirker fødemiddelallergi ved at "tætne" tarmslimhinden, så stumper af det, man ikke kan tåle, ikke kan komme ind i kroppen. Det modvirker mavesår og kan binde skadelige stoffer, der så efterfølgende udskilles med afføringen. Det fremmer normal fordøjelse og modvirker forstoppelse.
Acidophilus bakterier vil også være et godt supplement.

Venlig hilsen
Lisa

Taf for svaret mooens
Har du selv prøvet det i forb. med nældefeber?

Homøopati kan helbrede hvor lægerne ikke kan! gisiger
Som gammel, erfaren homøopat, kan jeg kun sige at nældefeber kan helbredes. Jeg helbreder syge mennesker, ikke sygdomme, så det er fuldstændig individuelt, bl.a. efter personens konstitution osv.
www.gisiger.dk
email: gisiger@ofir.dk

Tak for dit svar. mooens
Har du erfaring med kronisk nældefeber? Altså en alvorlig og langvarig form for nældefeber.

erfaring med nældefeber gisiger
Hej
Jeg behandler syge MENNESKER ikke sygdomme. Det er SÅ individuelt hvad der kan hjælpe netop dig. Der kan være mange årsager til nældefeber. Alt fra fødemidler, vaccinationer til psykisk chock osv.
Det første jeg er nødt til at vide er, om du tager nogen form for "kunstig" medicin, binyrebarkhormoner el. lign. Den slags er du nødt til at tale med vedkommende om(din læge) der har ordineret det. Jeg er nødt til at optage en fuld journal og se dig personligt. Jeg ved bare at jeg har helbredt andre mennesker med nældefeber før.
tlf. 44 94 37 88 (Herlev)
Du KAN helbredes på din egen krops præmisser!!

Jeg har nældefeber! l-komi
Hej Mooens!

Jeg lider selv af autoimmun urticaria, hvilket vil sige man mener det er mit eget immunforsvar der angriber mast cellerne (som skal være i kroppen), og derved udløses min nældefeber. Jeg har lidt af det i snart 4 mdr. og har forsøgt stort set alt!
Det er meget forskelligt hvordan min nældefeber opfører sig, nogle dage brænder det, andre dage klør det og så er de onde dage hvor jeg ikke kan se ud af øjnene eller åbne munden, fordi mit ansigt hæver voldsomt op!

Det eneste jeg har fundet der hjælper på fx. kløe, er tidselolie (som bruges i madlavningen, og kan købes i de fleste helsekost butikker), det lindrer meget hurtigt kløen. Så har jeg fundet ud af at varme fremprovokere nældefeberen, og kan gøre den brændende fornemmelse til helvedsild i løbet af 30 sek.

Jeg har været på en binyrebarkhormon kur i halvanden måned, da jeg flere gange måtte både på skadestuen og have vagtlæge på af netop voldsom hævelser i svælg og helvedsild. Nældefebereb forsvandt selvfølgelig med denne kur, men idet man stopper, kommer det fluks tilbage! Og bivirkninger er ret alvorlige, så det er ikke løsningen!

Nu har jeg kontaktet en akupunktør, da jeg må forsøge alt inden jeg giver op!
Det skal lige siges at jeg efterhånden er blevet testet for alle fødevarer, mediciner, husdyr osv osv.

Så jeg kunne også godt bruge nogle erfaringer og gode råd, hvis der er flere derude der lider af samme.

det samme her silence
Hej der. Jeg har det akkurat på samme måde. mit nældefeber har også forskellige "stadier". Enten klør det, eller gør ondt ellers hæver det hele og man kommer i en helt feber agtig tilsstand. Jeg har så været ved hudlægen, læge, vagtlæge osv. og har fået alt testet, og jeg er ikke allergisk overfor noget som helst. Jeg har fået det sammen svar, nemlig at det er imunforsvaret der angriber. Jeg har så fået nogle allergi piller ved navn aerius som jeg skal tage i "estreme doser" som lægen forklarede det. Jeg tager dem kun når jeg kan mærke at det er på vej, og når jeg ved at jeg ikke skal noget resten af dagen. Pillerne tager toppen af det, men virker så tilgengæld meget sløvende. Jeg har så lidt af dette i ca 15 år og har ikke kunne finde noget der kan tage det helt. Lægerne mener at det kan gå i sig selv på et tidspunkt, ellers kan det være at jeg er plaget af dette resten af mit liv. Jeg har hørt en teori om at man kan få nældefeber, når kroppen ikke kan komme af med varmen. Så nu er planen at jeg prøver mig frem med gode svedeture og udrensningsture.

wergQ31ROVERSKRIFT Søren Da.
Det med svedeturene hjælper! har lige fået nældefeber på føderne, hænderne og albuerne og kan stort set kun smøre mere og mere creme på så det dæmper en LILLE smule, men da jeg løb en tur gik det HELT væk i 2 timer, hvor det så kom tilbage, det samme da jeg var inde og træne så gik det også helt væk, men kom hurgit igen da jeg stoppede

wergQ31ROVERSKRIFT Anonym
I skal ALDRIG nogensinde give op. I skal ikke tro på lægerne. Læste lige i avisen at 300.000 danskere har symptomer lægerne ikke kan hjælpe på. Men det kan alternative behandlere såsom homøopater, biopater eller heilpraktikere. De ved så utrolig meget om vores menneskekrop, og mener at alting hænger sammen (psyke, kost, fysik).

Jeg har blevet helbredet for voldsom fødevareallergi, har i dag ingen allergi tilbage. Jeg har haft blødende eksem på halsen, det er også væk. Min høfeber er næsten væk. Jeg er blevet helbredt for alt jeg har fejlet, selv ting, hvor man skulle tro det er uhelbredeligt, eller at "sådan er det bare". I skal ikke finde jer i noget, hjælpen er derude!