Nærende mad på Nørrebro

Nærende mad på Nørrebro aborten
Invitere din bedre halvdel med på indvandrere restaurant, her får i noget for pengene, de penge restauranten ellers skulle betale i skat og moms, bliver videregivet til kunderne i form af mere og helt friskt kød, som sagt på ægte dansk ”I får noget for pengene”

Hvis i bestemmer jer at tage på indvandrere restaurant på Nørrebro, så skal i nok ikke bruge linket.

Velbekomme

http://www.business.dk/brancher/foedevarer/artikel:aid=2012968

Nej,hvor klamt. anonym.
Det kan da ikke undre nogen,at disse perkersteder er møjbeskidte.Hvor er det bare typisk.Disse perkere må selv være møgbeskidte,siden de ikke kan se deres eget lort.

kloge erik3344
Da du ved så meget om indvandrerestauranter kan du måske berigtige at køkkenpersoneæet sådanne steder tit spytter i maden inden den serveres for danskere

Vil overhovedet ikke Klammos
spise nogetsomhelst fra deres "spise-steder" som snart findes på ethvert gadehjørne eller ledig kælder. Det siger sgu' sig selv at de alle ikke kan leve af det uden snyd og bedrag.

I kan jo bare spise andet sted hos jeres egne Sagib
Vi der har spisesteder på nørrebro, kan godt overleve uden dansker der spiser, vi har nok i vores egne vi støtte hinanen.
Så spis jers egne sted.

Spis erik3344
drik og vær glad jeg ønsker bare at have garanti for min mad ikke er forurenet værken utilsigtet eller forurening som sker med vilje, så som spyt i maden og lign.