næseoperation i Prag

næseoperation i Prag MariaPigen
Jeg siger på forhånd, mange tak, til dem der kan bidrage med lidt hjælp.


Jeg har tænket mig at foretage en plastikoperation, næseoperation. Er der nogen som har prøvet det før, og kunne måske anbefalde/ ikke anbefalde nogen plastikkiruger eller lignende?

Hvad med den nedstående link, er der nogen som har erfaringer med dem?

http://www.europa-international.net/kosmetisk-operationer-udlandet/cosmetic-surgery-prague.phppå forhånd tak[f]

Efter at have set, Anonym
¨så må jeg give dig ret i at den virkelig trænger til mat blive rettet

En anbefalet klinik i Prag pavel-helge.dk
Hej Mariapigen,

jeg vil gerne understrege, at jeg ikke selv ved noget specielt om plastikkirugi. Til gengæld har jeg flere gange hørt nedenstående klinik anbefalet:
http://www.plastikapraha.cz/index_en.htm

Du er altid velkommen i Prag, vi kan hjælpe med indkvartering, transport, guidninger og eventuel oversætter: http://pavel-helge.dk

Mvh, Helge

Tak- Det kan godt være... MariePigen
at jeg få brug for at finde en mindre hostel/ tæt på hospitalet, for de 3-4 dage jeg skal være der.
Det skal ikke være det hele stort, da jeg ikke kan foretage mig aktiviteter i den periode og kan derfor ikke udnytte faciliteter af en større hotel.


men jeg tvivler nu på om jeg skal foretage opretionen på den hospital, som du har givet link til- du kender jo heller ikke så meget til det.

Men jeg kontaker dig lige så snart jeg finder ud af noget. Jeg skal nemlig stadigvæk finde ud af om det link- jeg skrev- om de er gode nok

Alt i alt tak for hjælpen.

Med Venlig Hilsen
MariePigen

har du overvejet lisejakob
At tage til Polen?

Jeg har selv været i Polen for et års tiden siden hvor jeg fik en brystforstørrende operation. Ordnede det hele gennem et dansk selskab som sender danskere derned...så de har kontakter til transportmuligheder og hoteller, du er desuden indlang på klinikken dernede i flere dage hvilket er meget betryggende.

Blev opereret på Medi clinique i Stettin og den kan klart anbefales. Hygiejnen var i top, personalet yderst professionelt og resultatet kan ikke blive bedre :)

Sparede ca. 15.000 i forhold til hvad jeg skulle have givet her i DK.