Nakkefoldsscanning og terminsdato

Nakkefoldsscanning og terminsdato louise_22
Jeg er i den lykkelige situation, at jeg skal være mor for første gang i maj 2009 [:)]

Jeg har netop fået brev fra sygehuset om, at jeg skal til en nakkefoldsscanning. Mit spørgsmål lyder så: bliver terminsdatoen også slået fast der eller hvordan? Jeg har selvfølgelig fået en dato fra min læge, men den er ikke sikker, da min cyklus har været uregelmæssig. Jeg havde egentlig regnet med at skulle til en såkaldt ultralydstermins-scanning (eller noget i den dur) da min læge nævnte det.

Håber der er nogen der kan hjælpe [:)]

Tillykke med maven... sinebine
Er selv den lykkelige ejer af sådan en :-) Til nakkefoldsscanningen fastsætter de terminen udfra fosterets størrelse. Men ja hvis terminen er MEGET usikker, kan man komme til en terminsscanning.
Held og lykke med det hele [:-)]

ja det er rigtig znok
nok med at de fastsætte terminsdatoen ved scanningen, det er også den beregner ud fra hvornår du kan gå fra på barsel altså 4 uger før terminsdatoen. Tillykke med de lykkelige omstændigheder.

tillykke maria21
MEd det.. jeg har også selv lige fundet ud af at jeg er gravid.. og sat til starten af juni.. men så vidt jeg fik afvide ville jeg ikke få noget brev fra sygehuset om nakkefoldsscanning, jeg skal selv ringe og aftale tid, men jeg skal også have taget en blodprøve i uge 10 som skal sammenlignes med scanningen, for mongolisme..'

Scanningen går ud på man måler barnet for at se hvor gammelt det præcist er, og derved sætte en mere nøjagtig dato.. men det kræver barnet ligger rigtigt.. dvs ligger det ikke rigtigt, skal man lige ud og gå en tur hvor man hopper lidt, eller noget i den retning ( var med min søsters til hendes og hun skulle ud og hoppe på gangen hehe) Smiler..

stort tilykke mette 23
jeg blev mor i april og vil bare sige at du har noget at gløde dig til...
det kan de nok ikke sige helt præcic der heller, det rykker sig nok nogle gange jeg fik først at vide at jeg var sat til 7 apr og så var det den 15 og den 20 og så den 23 og hun kom den 25 apr...
mange hilsner herfra[:)]

Kom ind på www.min-mave.dk C27
Tillykke med graviditeten, hvis du ikke allerede er det, så kom ind på ovenstående hjemmeside. Jeg er selv sat til maj 2009 og vi er en maj termin der følges ad, rigtig hyggeligt :)

Håber at se dig derinde..