Nat nat...

Nat nat... Hjerte-moren
Hej....

Jeg kunne godt tænke mig at hører,hvordan I putter jeres børn til natten.
Vi har her i huset lige haft et værre skrigeri af den anden verden. Det fik ellers lige så gpdt før ferie, hvor hun kom i seng til fast tid og der var ik´ke noget - ikke skrigeri!! Men nu her hvor ferie er ved at være slut og den faste ramme igen ringer på døren, så er det med skrigeri - til hun kastede op!! Skal man gå ind til hende og sige at hun skal putte sig ned eller vil I bare lade hende skrige sig selv i søvn???
Personligt er jeg bestemt ikke til det sidste spørgamåål, da jeg mener at det er under alt kritik, men jeg vil gerne vide om jeg er helt gal på den eller hvad??
Vi havde en kæmpe skænderi efter hun (endelig) faldt i søvn og nu vil min mand at det kun er mig som skal putte hende fremover - han vil ikke have noget med det at gøre mere.

Hilsen Hjerte-moren

uha kender det godt... reba73
Hej!!
hvor gammel er hun?? Jeg har 2 piger på 2 og 5 år og vi har også ballede når vi kommer ud af den normale rytme - typisk ferie perioder.

glemte lige... reba73
Jeg glemte lige at skrive at mine ikke skriger sig i søvne - jeg er hos dem de 10 minutter det tager for dem at falde i søvn. Hvis jeg ikke gjorde det ville der være skrig og ballede. Jeg orker bare ikke at tage kampen lige nu så jeg vælger den lette løsning. Når energien er der igen (har ikke haft ferie endnu) så bliver det med godnat og sov godt uden mor eller far i værelset og det plejer at lykkes efter nogle dage;0)

hmmm.... icarus
synes for det første det er mega ringe din mand ikke vil hjælpe mere, det burde være en fælles ting man skiftes til at gøre ?

nu skriver du ikke hvor gammel din datter er men min datter er 10 mdr.
er meget forskelligt hvordan hun er når hun skal sove, afhængigt af hvor træt hun er.

nogle gange...
- børster vi tænder og så får hun en sutteflaske med sig i seng og falder i søvn (og jeg fjerner flasken hurtigt derefter).
- falder hun i søvn så snart hun bliver lagt i sin seng og får dynen over sig.
- falder hun i søvn på vej hjem i bilen hvis vi har været nogle steder, og hun kan flyttes over i sengen uden hun vågner.

virker ingen af de ting, må sangen tages i brug. så tar jeg hende med over og putter i vores seng og synger/nusser hende i søvn.
har ved held brugt metoden med at nusse/massére hendes pande lige over næse og øjne.

er hun komplet umulig får hun også nogle gange lov til at skrige sig i søvn, hvis intet andet hjælper, det er hårdt og jeg bryder mig ikke om det... men hvis der ikke er andre måder tyer jeg til det...
men græder hun mere end 5-10 min. uden at falde i søvn, tar jeg hende som regel op igen og tjekker ble, om hun er sulten og lader hende være oppe ½ times tid mere.

håber noget af det kan bruges?

Tusinde tak... Hjerte-moren
Hej igen,

Og tusinde tak for jeres svar.
Min mand gider god hjælpe til, tror han sagde det i galskab den anden dag - han er god igen! :o))

Min datter er 18 mdr. og plejer at putte sig når vi ligger hende i seng. Uden vrøvl. Men efter ferie, hvor mor har puttet og "lullet" hende i søvn hver dag, er det selvfølgelig også svært for sådan en lille nus at putte selv. Det forstår jeg godt.
Vi plejer også at synge en sang - gerne "mariehønen enigglad" , "se min kjole" eller min egen version af "mester jakob" og det hjælper. Så sover hun.

Igår var hun så rigtig nem at putte til natten. 1: hun var noget træt - sovet en time siden kl.7 om morgenen 2: hun har nok fundet ud af at mor og far ikke kommer rendende heletiden.
Selvfølgelig lader vi hende ikke skrige sig i søvn hver aften, men når hun bliver så hysterisk og ikke vil overgive sig er det vel okay??
Om dagen er det som regel ikke noget problem at få hende til at sove.

Nå men jeg vil også bare takke mange gange for jeres svar. Tak for det.

Mange sommer knus fra
Hjerte-moren