Navn på maleriet

Navn på maleriet amatør maleren
Jer der maler hvor sætter i navn og årstal på maleriet? foran på maleriet nederst i hjørnet? som rigtigemalerier eller sætter i et markat bagpå?

Jeg maler ikke - jeg køber dem færdige dulkis
- og foretrækker klart at kunstnerens navn er placeret i nederste højre hjørne. Pokker skulle stå i at give en masse penge for et navn, der ikke kan ses af dem man vil imponere, og som for det meste slet ikke kan se det ud af billedet at de skal være imponerede. [:D][:D]

Jeg .......
sætter mine initialer og 08 i højre nederste hjørne. Bagpå skriver jeg mit navn og årstal, og på en strimmel malertape skriver jeg titlen, størrelse, navn og årstal og sætter det bag på lærredet.
Man kan også sætte sin signatur andre steder end i nederste højre hjørne - fx i venstre hjørne. Det er der nogen der gør.

Du gør onkelanton
det rigtige

Er det "moderne" uden signatur? Guide
Jeg maler meget og jeg sætter altid min signatur i højre hjørne, og måned og årstal bagpå rammen. Er faktisk blevet bedt om at lade være med at skrive min signatur på maleriet, fordi "det ikke var på mode"........vedkommende fik at vide at så måtte hun finde en anden til at male sine billeder, min signatur følger med mine billeder! Kan det passe at det ikke er "moderne" at sætte signatur på ???

ingen regler h.olsen
Kære amatør maleren.

Det er sådan, at der ikke er regler. Du sætter din signatur hvor du ønsker, eller lade vær med at sætte den nogen steder.
Det vigtigste er at du kan stå inde for det du laver.

Venligst
Helene

Sinaturen ødelægger billedet Torben Hansen
Med mindre du er en berøms kunstner, hvor det kan have værdi med hvem og hvornår,
Men for vi andre er det generende at konfronteres med sinatur, som jo sjældent er en del af billedes udtryg, skriv bag på billedet. Vi laver jo ikke billederne for at blive berømte, så lidt beskedenhed er på sin plads.
Venlig hilsen torben hansen