nazi christiania indlæg

nazi christiania indlæg sol.df dk igen
er væk..

Nå.... mandaabenraa
............

Shit mand.... s.s.blicher
Du er sgu da li' godt det dummeste og mest enerverende jeg nogensinde har set på et debatforum.

Det er helt uforståeligt at din latterlige IP ikke for længst er spærret.

er du sig nej til na--ster
nazist eller hvad..

du vil ha stoffer , weller hvad..?

hvad snakker du om..?

i thuinkk you df-pushers shoulfd be blacked out from debat.

BEGRAV CHRISTIANIA..ja! ramand?
BEGRAV CHRISTIANIA
...og lav det om til en parkeringsplads.
Se det ville løse en masse problemer.

http://gaffa.dk/forum/thread.php/forum_id=1/thread_id=0119831

hvor dum er du klk
i er alle dumme at hør på

det skal bar tilbage til det det var før inde de hipper tag det og lavet det og til en gang lort


det skal laves om til grøn natur så alle kan bruge det til så man i weekend så famile og børne kan hygges sig..........

mvh klk

Prøv det Bobby Fischer
Jeg er vokset "bag" Christiania på Amar-siden. Min mor og far gik altid tur med mig derovre som lille. Nu er det mig, som tager dem med derover i ny og næ. Dog ikke de sidste år efter politiet og politikerne har ødelagt stemningen og frirummet. Stemningen er nemlig dalet meget derude, folk er mistroiske, og der er ikke så rart at være længere.

Førhen var alle velkomne undtagen politiet. Det var det eneste sted i København, hvor man kunne snakke med alle slags mennesker, og hvor beboerne lod huse og cykler stå ulåst.

Hele den vidunderlige stemning, som trak mig til Staden efter jeg flyttede fra området, har normaliserings-tosserne virkelig fået spoleret.

Jeg håber, at alle Christiania-modstandere en dag oplever bare en smule af den mennesketro og glæde ved diversitet, som gjorde stedet til en vidunderlig oase for så mange mennekserfra hele verden.

Staden skal ikke smadres. Den skal bare have tid til at findesig selv i en ny svær tid. Politivold og -chikane hjælper bestemt ikke på stemningen derude.

Lad nu bare Nitterne finde balancen, så skal Staden nok blomstre igen og blive det skønne område, som det var før "normaliseringen" begyndte. Du kan til enhver tid komme derude. Selv i Pusherstreets dage, var Staden et hyggeligt og børnevenligt sted.

Fordomme nedbryder. Næstekærlighed opbygger. Husk det.

Løse problemer at begrave Christiania? Tim Jellig
Jeg kan se problemstillingen i at der foregår organiseret kriminalitet idet der bliver solgt hash på gaden åbenlyst. Jeg kan dog ikke se hvorfor det bør være kriminelt når man sammenligner med om det er mindre skadeligt at drikke sig fuld.

Men ok, lad os sige vi ønsker generelt set at begrænse kriminalitet og alle støtter at de kriminaliserede ting i Danmark bør gøres mindre. Så kommer million dollar question:
Vil det hjælpe noget på lang eller kort sigt?

På lang sigt: Vi har set hvad der skete ved at gå hårdt ind på pusherstreet, få fjernet den hårde narko og få pusherne til at svede en halv dråbe mere i forhold til politiet. Nemlig at andre kriminelle grupper med endnu mindre moralske holdninger end de traditionelle danske rockere træde til. Nemlig de stigende indvandrerbander.
Jeg mener ikke regeringen har haft nogen idé hvad kræfter de har spillet med ved at gøre dette, og jeg synes tit at debatten om Christiania bliver forpurret af generelle småborgerlige meninger om at der ikke bliver betalt skat og de bare lever gratis allesammen, set i et lidt større perspektiv end DIT skattebidrag i forhold til en andens tror jeg det har visse fordele. For det første på Christiania har de den moral at folk under 18 ikke får lov at købe (Der er hørt undtagelser men det gør du altså os nede på 7eleven 1 gade derfra). Desuden er der en tendens til at folk skal opføre sig ordentligt (ikke genere andre, virke truende) og giver det perfekte miljø til en person der ønsker at ryge en fed fremfor at en ung knægt skal sidde op i en lejlighed hos Tonny og Palle der er totalt brændt af på stoffer og svinger en butterfly kniv til højre og venstre i deres komplette coke-koger.

På kort sigt: Vi har set resultatet jeg mener kommer direkte af regeringens indgreb. Nemlig at der er eskaleret en fuldt ud bandekrig midt i byen med skyderier til højre og venstre mellem de normalt store fisk i det kriminelle miljø rockerne og de nye tilkomne kriminelle der har fået en del mere plads efter de hårde stoffer er fjernet fra Christiania.

Konklusion: Københavns narko/hash kriminalitet kan næppe fjernes helt, men hvorfor ikke samle det hele et sted så man ved hvor det foregår, samt at man holder det på et vis fredeligt niveau. Synes man burde fokusere mere på prosituerede og heroinmisbrugere på istedgade fremfor Christiania.. Bare min holdning, men synes den dækker lidt mere end "ramand?"'s ekstremt uintelligente løsning på problemet.