Nazister er velkomne i Dansk Folkeparti

Nazister er velkomne i Dansk Folkeparti dansk-folkeparti
Både erklærede nazister og medlemmer af den stærkt fremmedfjendske organisation Dansk Front er velkomne som medlemmer i Dansk Folkeparti, skriver Ekstra Bladet.

Avisen har ringet til formændene for 13 tilfældigt udvalgte lokalforeninger i Dansk Folkeparti.

Fire af syv formænd havde ikke noget imod at få nazister som medlemmer. Og tre ud af seks formænd ville gerne tage imod nye folk, der var medlem af Dansk Front, som Dansk Folkeparti officielt tager afstand fra.

Partisekretær Poul Lindholm kalder det "helt uacceptabelt", at medlemmer af Dansk Front og nazister ikke bliver afvist."

Skal man smile og fryde sig eller skal man græde over denne undersøgelses resultat?

At så mange formænd i partiet siger velkommen til nazisterne.

Koster det Dansk Folkeparti stemmer ved næste valg?

LIR Har skrevet et indlæg Bulgur
Den røde lady har allerede skrevet et indlæg om samme emne.

Skal social demokratiet og de radigale nægte at optage medlemmer som spekulerer i aktier?. Det er jo imod disse partiers "ånd" Skal enfoldighedslisten nægte at optage medlemmer som har bil, for partiet ønsker privatbilismen død.

Det kan da være hamrende ligegyldigt hvad personerne foretager sig i deres privat liv, uanset hvor kvalmende det end måtte være.

Vi lever i et demokrati, hvilket netop gør det lovligt at have sin egen mening, og sætte spørgsmål ved rigtigheden af tingene omkring os.

ekstra bladet. leif lalleglad
nu er ekstra bladet nok også den mest seriøse avis, den eneste avis der ikke kunne drømme om at manipulere bare den mindste smule med spørgsmål og svar.
uanset hvad du siger til en journalist fra ekstrabladet, kan journalisten få drejet svaret så det passer til det resultat journalisten ønsker.
de er jo top professionelle, de journalister.

Men EB har kaminsky
jo ikke tvunget de personer til at ytre det de gør. Så den er vist god nok nazister er velkomne i DF, blot man ikke råber for meget op om det!

Når anonym1
Når ekstra bladet skriver det må det være sandt, ifølge mustafa kaminsky. Mustafa må være ligeså naiv som dem der tror at jorden er flad som en pandekage.

rolig nu kaminsky
der er sendt dekret om at DF ikke må optage Folk fra Dansk Front og nazi partiet. Så du bliver nok ikke optaget i denne omgang! men prøv igen når mediestormen har lagt sig.

Enhedhedslisten og de radikale er tiltrækker koranfascister. forklaring
Det er et langt alvorligere problem.

Hvad skal nazister i DF som er Danmarks mest jødevenlige parti

undersøge anonym2
Koranfascister,autonome og kommunister er medlemmer af de radigale, enhedslisten, SF og socialdemokratiet. Hvad gør disse tåbelige partier ved det? Intet.