Nazister skal stoppes

Nazister skal stoppes ikkw
..skal vi derfor stoppe politiet også. fordi det er politiets og regeringens job, men de gør det ikke...

vi skulle ha detsamme som sveriges arme, ..de stopper nazister der

Tænker anonym3
Tænker du på islamnazister, rødnazister og betonnazister, så er svaret ja.

i Danmark aristoteles
dette dejlige, frie, demokratiske land, kan man være:

nazist
facist
islamist
kommunist
stalinist
leninist
humanist
og alle andre ismer du ønsker, bare du ikke bryder loven. for så bliver du straffet i.h.t. dèns regler og paragraffer. det hedder DEMOKRATI.

OM DU SYNES OM DET ELLER IKKE!!

Rørende enig ...- - - ...
Så simpelt og elegant kan det siges.

Nej Luderlars
De kan alle flytte til greve

Hvorfor... Danmark For Danskerne
skyder vi ikke bare alle perkerne, så er der ingen grund til at være nazist mere...

Perker nazister er ok. Korrekt.
perkerne har i flere århundre besat store dele af middelhavsområdet, og jøderne med, i 1654 sagde den spanske konge, at alle jøder skulle udvises, eller brændes, allerede havde de så meget magt med lån og åger, over de fattige spanier.

jøder har aldrig villet arbejde, de lever kun på at nasse og og misbruge andre til deres slave arbejde, som nu i israel.

muslimer er ikke bedre, de har ingen respekt for kvinder, ikke engang deres egen mor vil de respektere, og de deltager gladeligt i mord på deres egen søster.

det er på tide at Danmark vågner op, og smider alle de bistandspulere ud.
samtidig kan de smide alle de danske kællinger med, som ikke kan få andet sex end hvad en omskåren muslim kan tilbyde.

deres lugtgener er enorme, og de burde alle bo hos familien i en svinesti.

desværre er de beskyttet af myndighederne og politiet, myndighederne fortæller dem om alt det de har ret til, men danskere i nød, kan næsten ikke få hjælp, så man kan faktisk ikke sige at de misbruger systemet, det er systemet der giver dem uanede muligheder.

her hvor jeg bor__ejerlejligheder__har vi kun en muslimsk familie, men de kan parkere bilen i flere dage, uden der sker noget, hvis vi læsser af i over 1 time, kommer politiet straks med en bøde.

vores beboerformand klagede til politiet, men de vidste ikke hvd de skulle gøre, så han måtte ringe til det lokale politikontor tættere på, og han sagde, oh det er den bil der er ejet af flere familier, hvad skal jeg gøre, du kan jo komme herover sagde beboerformanden, men nej, han ringede til muslimen, og 2 min efter fjernede han bilen.

det viser tydeligt at myndighederne er på muslimernes side, ingen danskere kan være flere om at eje en bil, uden at de skal betale moms af fællesskabet, men muslimer kan.

Der straffes ikke ved forbrydelser Fnidder
Danmark er EUs dårlige selskab, hvad angår ekstremerne. Ekstremerne er initieret gennem flere årtier, og er nu blevet et indbegreb af den danske mentalitet.

Ekstremerne forfølges ikke strafferetligt medmindre, der kan ske et mediestunt ved sagens procedurer.

DF har følt sig presset til, at gøre noget nu hvor deres medlemmer er på forsiden af afviserne og tv radiomedierne. Det er DFs såvel som Socialdemokratiets samt andre partiers som f.eks. Cs, Vs .vælger baglandes mentalitet der ligger bag.

Men disse partiers medlemmer har dog ikke offentligt stået frem og erkendt hvad de taler om bag lukkede døre. Men jeg har overværet særdeles saftige ekstremer i disse partier også bag lukkede døre. Mentalitetens ekstremisme er desværre blevet kende tegnende for danskerne i varieret grad, og kan opdeles i to hovedgrupper –højre og venstre orienterede ekstremister, da ekstremerne har i sagens natur ikke noget midterinddeling.