nedeste del af maven

nedeste del af maven anita-er-her
Hvordan træner man det nederste del af maven. Altså lige der hvor man som regel har en lille delle? Jeg synes ik mavebøjninger hjælper der, for det er lige ovenoer det gør ondt når man laver mavebøjninger, så hvilken øvelse skalman så lave for at træne den lille delle dernede??

Prøv at læse her ... MichaelKbh
Hej Anita,

Prøv eventuelt at læse på motion-online.dk

Artiklen her beskriver det du spørger om:
http://www.motion-online.dk/oev_biblio/mave/oevre_nedre_mave.htm

Du kan også læse om forskellige maveøvelser - håber det hjælper :-)

Michael

hej Anonym
hej søde pus

jeg så i tv2 man kan blandt andet bruge en stol, bold, oma. og det viste de på den måde her: du står på dine hænder på gulvet og har fødderne på stolen, også løfter du ryggen op og ned, det sku være effektivt

knus

Sådan gør jeg Charlotte
Hej
Når jeg vil træne den nederste del af maven lægger jeg mig på ryggen med benene op mod loftet. Således at min overkrop og mine ben er i 90 grader. Så sænkes benene (mens du holder dem strakte) ned mod gulvet uden at de rører og hæves op igen. Men jeg vil lige pointere at hvis man har en delle på maven er det jo fordi man bør tabe sig lidt der, og så hjælper maveøvelser ikke!
Held og lykke

ingen delle anita-er-her
hej charlotte..
Jeg har ingen delle dernede. Er mega tynd men det hud jeg har der vil jeg gerne have strammet lidt op :)

Kanon hjemmeside Afh
Hej Michael,
Jeg er selv 'ex-spinning-instruktør' men har aldrig været bekendt med denne hjemmeside du oplyste. En virkelig god hjemmeside for folk som ikke lige ved hvordan øvelserne skal gøres. Tusind tak for dit indlæg, jeg vil ihvertfald bruge den også...
Mvh Anja / Equinox

"hvor sladsket huden er,bør måske strammes op" miss solskin.d.13/07.04
hej alle sammen!...

det er det rene nonsens ,selvfølgelig hjælper mavebøjninger på nogen folk.jeg bugger selv min minne mave muskler det hjælper da ,jeg er en fornuftig ung plus dame.
så,måske er det bare fordi i er en smugle hysteriske omkring motion.hvis man har hængehud skulle man måske lade vær´med ,at få for mange børn,og tage det i tide før maven ligner noget der er totalt hevet op af kloaken.

jo,det er rigtigt man bør´tabe sig hvis den er for oppustet eller er så stor ,at den hænger ned på anklerne.prøv med lidt lange gå ture -gerne store skridt!..
køb dig nogen træningsmaskiner måske bliver man gladere for at dyrke noget motion.-iøvrigt er det ikke særligt besværligt vel!..

fortsat go´dag.held og lykke med livets helved.fr.miss solskin:-)

glemte hov
jeg glemte og skrive at det er ikke nødvendigt og løfte ryggen op og ned, du kan "bare" suge maven ind og se hvor længe du kan stå sådan for det er hårdt for mavemusklerne

ps. jeg synes du er så sød*ss*

overste del af maven træning
DU KAN IKKE BARE TRÆNE EN DÆLLE VÆK OÅ OVERSET DEL AF MAVEN. DET ER FEDT OG KAN KUN SLANKES VÆK. SPIS MINDER EN DU BEUGER OG BLIV ENDELIG VED MED AT TEÆNE. MUSKLER SE BEDRE UD EN FEDT. GOD TRÆNING

Pas på! 1184
Du må gerne træne det nederste, få evt en træner i et træningscenter til at vise dig øvelser (fx til gratis prøvetime) - men pas endeligt på.. Hvis din mave bliver HELT flad der, pga muskler, kan du få nedsunken livmoder.. Og det er nok ikke det mest charmerende og hyggelige at få.