Nedtur for DF

Nedtur for DF lady-in-red-
Dansk Folkeparti står til at miste seks mandater, spår meningsmåling. Kristian Thulesen Dahl siger, årsagen er oprøret blandt de menige i partiet, mens et byrådsmedlem peger på topstyringen som hovedproblemet.

Kilde: http://politiken.dk/indland/article186368.ece

Flere af DF's vælgere er åbenbart smuttet over til Socialdemokraterne, som nu - desværre - kan mønstre flertal.

Jeg stemmer DF, og det bliver jeg ved med - uanset ævl, kævl og Muhammed tegninger!

Hvad med dig...?

Har du tidligere stemt DF - og nu 'skiftet side' pga. ovennævnte?

Eller vil du fortsat stemme DF - trods ovennævnte?

V. H. Lady in Red.
»Tilgiv, Dansk Folkeparti og VK-regeringen, de ved ikke, hvad de gør.«

Fin ide sådanja
Ser at du bruger DF sin taktik for at få folk til at tro på deres løgne. Det er jo bare at gentage sig selv tilstrækkelig mange gange og vups så tror folk på det.

Blot den forskel at det du skriver er sandheden, sandheden, sandheden og sandheden.

Demokrati og ytringsfrihed længe leve !!!!!

nej da anonym
jeg har altid stemt blankt, da der ikke er nogle, der syntes godt om nordkorea,vi kunne lave en klub, dig og morild?

griner højt anonym
så kom det endelig ud - du er JO DF`er.........

lady censur og slettelak lady rød spam
"Har ingen kommentarer til dine udgydelser".

Ladyen er nu seriøst ude hvor hun ikke kan bunde. Regn med at dette indlæg bliver slettet snart.

Lady-rød-spams forhold til ytringsfrihed udtrykker hun jo klart:
13 okt. 2006

"..Jeg sletter ikke en tråd, før den er blevet tilspammet af debatterroristerne, for der er ingen grund til at deres budskaber bliver læst. "

Sovjet tidens censur lever stadigvæk!

og det kan sådanja
vi takke DF for.

Føj for et diktatur.

Ævl og kævl DFeren
Ævl og kævl gavner ikke et parti, det ved man jo ikke kun fra Dansk Folkeparti, både socialdemokraterne, og de Radikale har prøvet det inden for de sidste år, og før den tid var det var det hos Konservativ Folkeparti. Men når de politiske budskaber bliver luftet, mon så ikke også det igen går fremad for Dansk Folkepati. Det kan man som anstændig borger da kun ønske sig.

NEJ spejlet
Er ladyen DFer?
Nej vel??

se hvad lady rød løgn mener om andres holdninger - de skal bare slettes:

"Har ingen kommentarer til dine udgydelser".

Lady-rød-spams forhold til ytringsfrihed udtrykker hun jo klart:
13 okt. 2006

"..Jeg sletter ikke en tråd, før den er blevet tilspammet af debatterroristerne, for der er ingen grund til at deres budskaber bliver læst. "

Sovjet tidens censur lever stadigvæk!

de har jo sådanja
mistet deres budskab. Muslimerne er blevet kloge nok til ikke at lave ballade når DF køre deres hade kampagner.
Skal blive spændende at se hvor vidt de nu må gå for at håne muslimerne. De er jo nødt til at gøre det, for ellers mister de jo det eneste som de har på programmet.

Havde nu været bedre uden DF, men som et demokratisk land, så vil der jo altid være en lille flok som bare vil lave ballade og det har de jo ret til. Bare sørgeligt at de har haft så megen magt som de har haft, men det bliver vi heldigvis kvit efter næste valg.

Lad os nu se DFeren
Lad os nu se tiden an, Dansk Folkeparti har da meget andet på sit program end problemer med islamisterne. Vi vil da gerne lave forbedringer for landets ældre, de syge, bedre dyrevælfæden. Jeg tror du er lidt for optimistisk vedr. din tro på at der ikke vil blive mere oro fra de islamistiske kræfter.

let at sådanja
sidde og kopier et valg program fra et bedre vidende parti, men de gør jo aldrig noget ved det. Det eneste de har gjort noget ved er at udstille Danmark overfor hele verden som et kanont racistisk land.
Dette er der jo så en masse Danskere der kommer til at lide under, men så længe DF kan få stemmer på det, så er de totalt ligeglade med alle os uskyldige ofre.

Min soleklare mening.

Kan du nævne en af de ting du skrev om DF gik ind for, som de rent faktisk har gjort noget ved ?

Vedkommende er DFeren nej da....
..derfor kan i sin forblændelse kun gentage pias utroværdige ord. Hverken hun eller andre fra det parti holder det de har lovet sine vælgere, kun tom snak og som en trofast DFeren er vedkommende fortabt

Hvad så nu ? Harry Flashmann
Hvad nu hvis DF lukker og slukker, som du jo har set frem til. Hvem vil du så svine til, og hvem er så skyld i alt dårligdommen ?


"Tilgiv de røde, thi de har jord i hovedet, og lort i partibogen "
Hilsen Onkel Harry

Danmark rodvad
bliver aldrig totalt renset for hooligan, de vil altid kunne finde en muslim, et eller andet sted der har opført sig tosset, og det skal alle muslimer straffes for. Hæderlige borglige og socialister må hele tiden tage skraldet for hooligan, de vil slås.

Hvem kopierer hvem? DFeren
Mig bekendt er det socialdemokraterne der har begyndt at kopiere Dansk Folkeparti vedr. indvandrestop, det er jo rart at de er begyndt at åbne deres naive øjne, selv om det er ret sent iforhold til den skade de har forvoldt Danmark, med deres samarbejde de havde med de radikale halal hippier. Dansk Folkeparti har virkeligt betydet noget for vores svageste ældre, uden DF var det ikke noget der hedder ældrechek, nej så hed alt, som Nyrup, udtrykte det ældrebyrde.

mere tydligt sådanja
kan det ikke siges. Der ramte du plet.
flot indlæg. ingen dikkedare, bare fakta

ældre sjek ??? sådanja
Det er da fint at give dem en check så de selv kan betale for den omsorg som Venstre og DF har taget fra dem. Hallo, hvor er fornuften i den politik. Jeg spørger bare ?

Selvfølgeligt kommer rodvad
der ballader fra islamisterne, hvor skal I ellers finde undskyldninger for at forbedre forholdene for de ældre og syge?

Vi folkepensionister rodvad
betaler mere i skatter og afgifter med OVK styre, end hvad de giver som plaster på såret i form af ældrecheck.

Ingen har taget DFeren
Ingen har taget noget fra de ældre siden S.R. regeringens tid. Dengang blev de ældre kaldt en byrde. Med VOK regeringssamarbejdet er det tilført flere penge til ældreomsorg og sundhedssektoren. Dermed ikke sagt at det ikke kan gøres endnu bedre, og det bliver det jo også ved næste finanslov. Men stod det til det den socialistiske fløj, ville man jo nok hellere give social fremgang til udlændingerne end til det danske folk. Næ, gå aldrig tilbage til en fuser.

siger du det sådanja
Tror der er noget du har fuldstændigt misforstået. Du kan jo spørge samtlige pensionister om de virkligt har fået det bedre de sidste par år. Tror virkligt du ville blive forbavset over det som de fleste ville svare.
Husk nu at spørge de som er værst stillet og ikke de "rige" pensionister.

Så ville du komme frem til noget som overhovedet ikke stemmer med det som DF og Venstre har sagt, både før og efter valg.

Jeg har mange i familien der både arbejder i sektoren og samtlige af mine bedstefædre og mødre siger det samme som dem. Den check de har fået ville de hellere have undværet om de kunne bibeholde den service de havde før VKO regeringen.
Den check ser de på med harme, når hjemmehjælpen trykker ind på deres lille data maskine og siger at det hvar alt for idag.

Men det er igen det at når der sidder et diktatur på magten som ikke vil høre på sandheden fra folket, så gør de jo bare som de vil. Nej vent du og se til næste valg, så skal Demokratiet sejre og folk blive hørt igen.

Dette er min mening og den holder jeg ved. Jeg kan nemlig godt tænke på andre en mig selv.

Dejligt at rodvad
have udlændinge at skyde på?
Hvor meget har OVK givet til de ældre og syge? Et stort minus når man trækker fra det de har hugget. Højere skat og mange nye afgifter, et minus på boligtilskud, forhøjet husleje fordi de stjæler af byggefondet. o.s.v.