Neglesvamp hjælp!!?? :(

Neglesvamp hjælp!!?? :( Anonym
Har i mange år efterhånden haft svamp i en enkelt tånegl. Klipper dem regelmæssigt og har prøvet diverse lægemidler for at få det til at forsvinde. Det er kun den ene negl, men den er også totalt angrebet. Hvad kan jeg gøre for at slippe af men den grimme negl hurtigst muligt..??

har brug for noget effektivt.. :)


På forhånd tak[:$]

Anonym

Øv... Fodtussen
Desværre er neglesvamp noget værre skidt at komme af med og rigtig mange mennesker har det. Da svampen ikke blot er i selve neglen, men også i neglecellerne(der hvor neglen dannes), skal der desværre en systemisk behandling til.Det vil sige, at du skal en tur til din læge og have en recept på nogle piller der hedder Lamisil. Hvis lægen er grundig(hvilket han bør være) så tager han et lille skrab af neglen og sender til dyrkning inden du får medicinen, selvfølgelig for at være helt sikker på hvilken svamp der er tale om. Disse piller er "lidt skrappe", de tager jo ikke bare svampen i neglen, men også svampen i resten af kroppen....og derfor kan der forekomme lidt maveproblemer. Altså op til lægen og tal med ham/hende :-) Håber det var lidt hjælp.....Og held og lykke

Klippe og klippe Anonym
Hej svampefælle.

Min ene storetånegl har været angrebet i mange år.
Jeg har nu fået den temmelig pæn ved at klippe den helt ned igen og igen.

Skytten

For at vinde over svampen ... Ingensvampmere
For at vinde over svampen skal du desværre til lægen og have medicin dagligt i al den tid, det tager for din negl at vokse helt ud. Jeg har selv prøvet det, og det tog over et år, fordi neglen groede langsomt (imodsætning til alle mine andre negle!). Hvis du er kvinde, må du ikke blive gravid i den periode. Det er en god ide at spise probiotica (gode bakterier) i perioden, for at hjælpe din mave. Det er også en god ide at være forsikret, så du ikke selv skal betale for medicinen.
Men det er fedt endelig at slippe af med den grimme tå, som man går og grimmer sig over. Hvis du begynder nu, kan du få sandaler på til næste sommer!
Held og lykke!

Godt nyt T.Christensen
Min storetå har været voldsomt angrebet af neglesvamp, men nu er det næsten væk efter at jeg har sprøjtet Garcin Rescue Spray på hver dag i 3/4 år. Det tager tid men det er meget effektivt.

mest effektive?? Anonym
er faktisk lidt ligeglad hvad det koster det SKAL bare væk nu..

så derfor hvad er den mest effektive behandling.?? pilleform,creme eller spray.??

på forhånd tak


Anonym

Spray T.Christensen
Du kan klare det med spray alene.

Der står i øvrigt noget om det i Hus&Have avisen som lige er omdelt.

Det der sker er, at neglesvampens vækst stoppes og efterhånden som neglen gror ud forsvinder det ramte område til sidst.

Negle gror ca en millimeter om måneden, så man skal have lidt tålmodighed.

Du kan selvfølgelig også prøve piller, men jeg tror ikke effekten er det værd, da sprayen rigeligt klarer opgaven selv.

billig løsning fredskilde
Har selv lidt af neglesvamp i flere år. Efter brug af ATAMON i ca 4 mdr. er resultatet :svampe fri, og pæne negle igen. Atamon koster ca 25 kr og skal duppes på et par gange om dagen. Held og lykke.

hmmm?? Anonym
lyder som om det er et forsøg værd i hvertfald.. :) kan se det koster et par hundrede kroner for ca 30ml.

skal man lade neglen vokse uden at klippe den eller?? og det er jo helt ned til nerverne svampen sidder kan jeg se men det burde sprayen kunne klare?? har i mange år klippet den og prøvet alt muligt som tea træ olie og lamisil osv men uden held..

er det god chance for det produkt du omtaler virker..??

Atamon eller spray?? Anonym
vælger en af disse to behandlingsmetoder.. hvilken vil i selv foretrække?? og hvorfor?

hvor kan man forresten købe Atamon??

det virkede det virkede
det virkede, det (blå pakke) som kostede et par hundrede kroner i håndkøb
men følg brugsanvisningen meget nøje og brug håndklæder og servietter KUN til dette og rør ikke andet for SVAMP er smitsom.
én behandling er nok og et døgn efter vasker du fødder og er rask
Håndklæderne kogevasker du derefter og så kan du glemme alt om svamp

indtil du ser herlige "svampebob" i børne TV han er skøn

Atamon kan give allergi flaks
Atamon bruges ofte til svamp. Men mogle kan udvikle allergi overfor det og evntuelt krydsallergier til andet også[:$]. Bare lige så du har lidt at veje det op mod om du vil bruge det.
Jeg har ikke selv prøvet så jeg kender det ikke andet end at det kan udvikle allergi. Så måske skulle du prøve det andet fra Hus have-bladet først.

Og eventuelt kombinere det med nogle behandlinger hos en fodterapeut. Som kan fjerne mere af den angrebne negl som muligt, end du selv ville kunne med eksempelvis en "3 i en".

Det virker T.Christensen
Her koster 30 ml 129 kr:

http://kosttilskud-og-helse.dk/hvidloeg/garcin_spray_30ml_121_da.html

Det er dyrere hos Matas og du skal nok regne med at bruge 60 ml ialt

Vær ikke nærig med at spraye - du vil hurtigt se forandringer [:)]

svamp. Anonym
Det bedste råd er fodtussens. Hvis du ikke mener det er så slemt, at du gider gå til lægen, så benyt møf's råd om atamon.
Det er ikke allergifremkaldende.