nej nej nej, ikke gadeguilanter allerede!!!

nej nej nej, ikke gadeguilanter allerede!!! miss slagelse
Hva sker der i Hovedstaden!?!?!?

Her i weekenden begyndte de at hænge guilanter op over det store gader i København... Det kan simpelthen ikke passe at vi skal glo på det lort i næsten 2 måneder!!!!

Hva siger i derude, skal vi klage eller skal vi bare lade stå til :-)

Hvis du er fra Slagelse Miss 1968
Kan du vel ikke rigtig tillade dig at blande dig i hvad folk i København skal se på hvorlænge.

Ikke alle synes jo det er "noget lort" - og det hygger da gevaldig i denne mørke tid.

Jeg synes, du er sur kælling - der blander sig i noget, der slet ikke kommer dig ved.

Jamen.....hvis Julenissen
Du ikke gider glo på lortet, så bliv da i Slagelse

Brænd lortet af!!! smithers
Jeg er er fuldkommen enig med miss slagelse

Det kan ikke være rigtigt, at de hænger det op allerede nu (faktisk begyndte de at forhandle juleknas,godter og pynt, allerede omkring d. 15 Oktober, godt og vel 2 en halv måned før jul) julen starter først 1. december, eller 1. søndag i advent, afhængigt af hvad der kommer først. (og ikke før!)

At det bliver hængt op allerede nu, er ikke et udtryk, for at kommunen, vil have, at vi skal muntres op, men at handelstandsforeningerne ønsker at gøre julehandelsperioden, så lang som overhovedet muligt, så de kan skovle så mange penge ind, som overhovedet muligt...

Det er altså en kommercialisering, af julen, og ikke et spontant udtryk for juleglæde, som vi ser lige nu, og derfor skal det, og de (detailhandelen) standses, "hertil og ikke længere..."

Såfremt folk vil have en fremskyndet kommercialiseret jul, så skal de være velkomne, til at tage, til usa, der som bekendt, har perfektioneret sig, i at udnytte diverse højtider kommercielt.

Som afslutning vil jeg opfordre til at man skaber en ny juletradition!

Den består i, at alt for tidligt ophængt julepynt konfiskeres, og lægges i en stor bunke midt på rådhuspladsen, og at man så stikker ild til lortet, samtidig med at de ansvarlige føres frem på rad, og får påhæftet et "sandwich"-skilt, med navn og firma, og at de så føres gennem gaderne i det indre københavn, i spidsen for denne proccession, går livgarden, og spiller...

Når de passere forbi en af de butikker, som har "forbrudt" sig,standser optoget op, og en herold læser op: "Thi kendes for ret, XXXXX har forbrudt sig mod de gældende regler, og dømmes hermed, til at betale en bod, til staden københavn, og dens indbyggere, for svie og smerte"

"så kan de lære det :-)

Lad mig så høre, hvad i andre siger, og husk, nogle ordentlige argumenter!
"Nnngggg" og "hold kæft, og flyt ud af landet" , er ikke argumenter, men ubehjælpsomme forsøg, på at afvise, et synspunkt, som man ikke, magter eller evner at afvise, fordi der er en kerne af sandhed i det...

hyggeligt ham_der_claus
Det er da så hyggeligt at starte julen allerede nu. Det er lige før de burde hænge dem op i starten af oktober, fordi så får vi lov til at kigge endnu længere tid på det.
De burde også følge op med lirekassemænd med julesange på repetoiret placeret udvalgte steder, samt brændte mandler og snekanoner.
Spøg til side.
November er for tidligt at hænge den slags op, i mine øjne. Men hvem ved, det kan jo være at der er en grund til at de ikke kan vente til december.

Måske... tullemusen
... kunne det være de bliver hængt så tidligt op fordi de stakkels elektrikere også har andet at lave i november/december måned? Der er stadig komfurer der skal sættes til fordi de købelyste danskere skal have smatalekøkner til 300.000 kr inden jul for så kan de jo rigtigt hygge sig. Gamle fru jensen skal også lige have hængt den nyerhvervede lampe op over spisebordet så der kan blive rigtig hyggeligt når børn og børnebørn kommer på besøg (måske) i julemåneden på plejehjemmet. Landmanden skal have den nye silo sat til fordi den gamle ikke var en amerikaner silo der kunne rumme så meget som noboens. Den nye butik der åbner lige inden jul skal også havce sat lamper, kontakter, trukket kabler osv inden julen står for døren så de kan få alt julehandlen med osv osv osv.

Der kan være så mange grunde til det. Jeg ville foreslå at du kontakte teknisk forvaltning i staden for at høre deres argumenter inden du bestemte dig for at indlede din egen lille julekrig med afbrænding af diverse guirlander og tillægger dig hugtænder og store sorte brille ;-)

God fornøjelse og lad endelig os andre vide hvad teknisk forvaltning giver af svar :-)

God jul trods alt når den endeligt kommer.

STOP DOG Minnie..............
det er da fordi at det skal være hyggeligt nok?!
Fat det

Kan du hverken tælle eller regne? Undren
Der kommer ikke lys i før 1 dec. og da de ikke har 200 mand til at hænge pynten op, må de begynde nu for at nå det. Er det virkelig så svært at regne ud?