Nej tak fejl farvet !

Nej tak fejl farvet ! Den triste !
Jeg var i byen med 2 venner (indvandre) vi gik lidt og hygge os og ville gerne ind på et diskotekt så kommer dørmænd ned til os 3 drenge og siger "desværer i kan ikke komme ind!" så siger jeg "okay hvorfor hvad er det lii vi har gjort ????" så siger han bare desvære min chef siger jeg ikke må lukke flere indvandre ind i aften !!!


Hvad er det for noget svineri !!!!???? helt ærlig vi var kommet for at hygge os ikke at lave ballade ! og det endte med vi tog en taxa hjem for ingeting ! det var altså rigtigt surt.... det ødelagde meget!!!!

derfor vil jeg gerne bede om hjælp !!! jeg så engang i tv. at der var en "foreingen" man kunne ringe til og anmelde et diskotekt hvis man følte sig urefærdigt behandlet !

ligesom ham der ikke kunne komme ind på et disko. pga. han var handicappet !!!!

Har jeg også oplevet xavier-roux
Hejsa

Ja, det er sgu ikke rart. Jeg tror dog ikke at dørmændene gør det af ond lune. Jeg tror ganske rigtigt at de har fået den besked af deres chef. Kommer der over et vist antal indvandrere ind på et diskótik, frygter ejeren at der kan blive problemer. Det siger dog intet om hvem han mener vil starte problemerne.

Da jeg har mørk hud, er halvt surinamer og halvt belgier og blev adopteret af et dansk par da jeg var spæd, har også jeg oplevet denne form for seperativ udvælgelse. "Du dur, du dur ikke" kan man vist kalde det.

Og så har jeg levet i Danmark i 40år, taler pletfri dansk. Men ikke desto mindre bliver jeg del af den "farvede masse".

Det er trist hvad der sker i dette ellers skønne land som er MIT land også.

Vh *X*

du kan godt Snedker
Anmelde dette til politiet og de vil så rejse en sag mod stedet for racisme (DET SKAL DE) men desværre er det ikke alle indvandre som er som i 3, mange går i byen for at spejde efter ballade, det er trist at det skal være sådan, men det er det, prøv næste gang, når i ser andre indvandre lave ballade, så stop dem, da de giver alle jerandre et dårligt ry

Tag et kig.... Kuno Klumpfuss
Prøv lige at tag et kig herinde på SOL debatten, og sig så oprigtigt at det altid er indvandrerne der er interesseret i at skabe ballade?

Tudekiks jetpost
Jeg kan heller ikke komme ind hvis min påklædning f.eks. ikke er i orden, og sådan er der så mange uskrevne regler. Måske er det fordi at det meget ofte er udlændinge der laver ballade. Lad være med at pive.

"jeg alene vide"? Kuno Klumpfuss
Er du til stede hver gang der bliver ballade? Du ved så godt som jeg at det er hud og hårfarven disse mennesker bedømmes på. Og at nydanskerne skulle være dårligt påklædt, det er sguda for langt ude. De er med afstand de mest velklædte i nattelivet.

Men du udelukker totalt at det kan være danske fyre som ønsker ballade? Som alle andre klaphatte, generaliserer du alle over én kam. Har du erfaringer som giver dig anledning til denne syge holdning?

De tør ikke lukke flere indvandrere ind på diskoteket. mandaabenraa
Der HAR jo været en del problemer. Nu ved jeg noget fra unge mennesker jeg har snakket med.
Der er problemer med de danske piger , og indvandrernes ret til , at " de har ret til at være sammen med dem".Bolle og hygge , sommetider voldtægter.

Indvandrer pigerne må ikke det samme som danske piger må , det ved enhver efterhånden.
Mange af dem har en de SKAL giftes med , og bolle må de slet ikke med en dansker ( deres religion forbyder det).Drengene må det hele ud fra religionen ??

Det giver nogen problemer , og mange unge danskere er trætte af " det problem".

Der skal ikke meget til , så er det vold og ufred , knive og grove overfald.

Indvandrerne burde nok ændre lidt selv ved " deres problemer med at gå i byen".
DE er indvandrere / DE er bare nogle vantro mennesker - det giver mange problemer.

I har med rette et dårligt rygte karen kok
Alle restauratører ser helst ikke i kommer ind, fordi i ofte medfører vold og ballade og skræmmer danskerne væk.

Det gælder også restauratører af anden etnisk oprindelse!!

Grundlag XyZ
Diskoteks ejeren kan faktisk godt afvise folk med mørk hud eller bestemte typer af mennesker så det er ikke sikkert at en politianmeldelse giver noget som helst resultat.

Han må bare ikke sige det er på grund af hudfarven at han afviser men kan sige at han ikke kan garantere for "den mørkes" sikkerhed på stedet. Så er det fuldt ud legalt at afvise.

Jeg kan i grunden godt forstå dem der afviser folk med mørk hud, hvis de gentagne gange har haft problemer med grupper af dem, eller hvis der i forvejen er "for" mange af dem på stedet.

Det er ret kedeligt at få et stempel som indvandrer diskotek på sig.

nu skrev han snedker
jo ikke at de gik dårligt klædt, men at hvis han var dårligt klædt kunne han ikke komme ind, så prøv at læs hvad folk skriver

Lær at læse indenad jetpost
jeg gider ikke at svare dig før du kan læse, og ike mindst forstå hvad der skrives.

Læste jeg godt..... Kuno Klumpfuss
Men "mocafe" har det med at antyde noget, har jeg set i flere debatter, og så stille sig uforstående overfor at det kan opfattes på den måde en anden debattør må konkludere.

Hvis det her ikke var tilfældet, så trækker jeg da min antagelse tilbage. Ret skal være ret. Men så indser jeg ikke hvorfor det med påklædningen skulle nævnes?

KK

Man kan altså skrive "sort" Kuno Klumpfuss
Du ville ikke være den første der evner at skrives sort, så ingen fatter noget som helst. Og så kan du bagefter stille dig hen og klage over at du bliver misforstået.

Tag det roligt, jeg kan meget vel læse indenad. Og jeg tror ikke at du pga den foreliggende sag kan konkludere mit intelligensniveau.

KK

Ignorant Anonym
Det er nok ikke det, denne episode handler om tror du?

Meld det til politiet. BBB
Det er ulovligt, det han foretog sig.

intelligensniveau jetpost
Har på INTET tidspunkt stillet spørgsmålstegn ved dit intelligensniveau. Hvor har du det fra???

det du skriver snedker
Er sort, du kan jo ikke give ham en forklaring på hvorfor du ikke kan læse det han skrev, så måske din læse IQ er lav

Speciel episode jetpost
jeg påpeger blot at der er mange der ikke bliver lukket ind, og det er ikke kun indvandrer.

Det er jo fandeme snart sådan jetpost
at hvis en indvandrer bliver stoppet af politiet, så er det fordi han er indvandrer, og derfor racisme. Det må fandeme have en ende.

Det er D.F
de fleste også,så det er nok derfor at politiet stoppe dem,det er bedre at stoppe en uskyldig end at lade 10 skyldig slippe og det har ikke noget med racimse at gøre

Det er....... Racisten
der noget om. Om de så får en god forklaring på hvoffor der bliver sagt nej så er man racist alligevel så ordet racist er efterhånden så udvandet at jeg er ligeglad når jeg bliver kaldt dette og det gør jeg ofte på mit arbejde. Så "kære venner" med udenlanske rødder
Når i siger til mig at jeg er racisr er svaret blot JA! hvad ellers.

må man komme med et lille indspark hawa
Jeg kan udemærket forstå din frustration... og jeg har også mødt den "live"
jeg stod som dørmand fra jeg var 17 til jeg blev 40..
jeg tror , selv om det måske lyder mærkeligt, at det her IKKE handler om racisme... men om overlevelse i en presset branche..

Et diskotek er en forretning der skal tjene sine penge på at have fuldt hus mindst 1 gang hver uge og helst 60-80% belægning resten af tiden.
Hvis der ikke er balance i klientellet får stedet er dårligt ry... og så er der pludselig kun fuldt hus når alle de andre steder er fyldt til randen , og det kan man ikke leve af som diskoteksejer..

Og hvornår er der så ikke balance?? det er en individuel vurdering... men nogenlunde 50-50 i mænd og kvinder... og så skal normalt max 30% af mændene være af anden etnisk baggrund, hvis ikke der skal blive kundeflugt...(siger min erfaring)

jeg tror at indehaverne generelt er fuldstændig ligeglade med "farven" på deres kunder, bare der konstant er nok af dem, og de bruger penge.. Det er en forretning og de lever af at have omsætning.. men hvis de er nervøse for at kunderne forsvinder, så holder de igen...
i øvrigt osse de indehavere der selv er af anden etnisk baggrund..

Så mit råd vil være... kom tidligt..næsten alle steder lukker et vist antal "ikke etniske danskere" ind.. og er der ikke plads det ene sted, så smil... og sig vi prøver en anden dag.. og så gå videre og prøv det næste sted...

laver du "fuck dig" "narrøv" til dørmanden, så er dørmænd også mennesker , nogen af dem med en fortrinlig hukommelse...

Og om man kan dømme en diskoteksindehaver for racisme, fordi han prøver at holde liv i sin forretning, det ved jeg ikke... har man krav på at kunne komme ind alle steder ??

Mens jeg stadig turede natelivet tyndt, er jeg nogen gange blevet afvist i mine sorte adidas sko... er det så sko-racisme??

man må osse gerne "diskriminere" på alder..

der var en indehaver(af anden etnisk baggrund)der ikke ville have mig i døren... jeg fyldte for meget... er han så størrelsesracist ;-)

bravo hawa
endnu et indlæg præget af meget højt intellekt og stor empati og meget baggrundsviden..

hvornår var du sidst i byen??

kender du ikke elektriker, der lige kan sørge for at du får jordforbindelse..

Hvordan ville du opfatte de ord? Kuno Klumpfuss
Har du bare en smule styr på hvad det er du lukker ud? Dette indlæg skal altså slet ikke sige en skid om min fatteevne?

"eg gider ikke at svare dig før du kan læse, og ike mindst forstå hvad der skrives"

Jeg undres såre.

KK

Det gruer mig.... Elefantmanden
..at en som du kunne være tilhænger af dødsstraf. Du er en af de væsentlige grunde til at jeg ikke går ind for dødsstraf.

Oversat direkte ville du nemlig hellere henrette én uskyldig, og lade 10 skyldige myrde videre?

Kom trygt til mig Lucifer
Jeg har masser af varme, og jeg har overvægt af indvandrere.

Hvad er det lige der er årsagen kold
Er det ikke fordi vi har muslimer i landet,ingen vil have dem her, så rejs hjem der er ikke andet at gøre,hvorfor skal i komme her for at hente danske piger og danske drenge må ikke få jeres piger.

Forbandet svineri chinc
Det er noget forbandet svineri at der findes så snævertsynede og racistiske mennesker her i landet....

Beklager, intet konstruktivt her fra, ville bare lige give lidt støtte :)

Er ved at være rigtig træt af din grove adfærd chinc
Du har så pokkers travlt med at rette på alle andre, og du er selv hammer strid hele tiden.

Måske du kunne bruge et kig på dig selv, før du går til angreb på flere her inde, der på ingen måde fortjener dine feje udtalelser...

Kan godt se chinc
hvad du mener.
Og jeg tror heller ikke at det er dørmændene der er problemet. Men hvorfor kan de så ikke komme med en ordentlig forklaring, og evt. selv sige at man må prøve tidligere næste gang?
Jeg forstår ikke hvorfor det er kunderne der skal passe på med ikke at genere dørmændene. Det må da også være dem der skal tale pænt. Også selvom det måske er største dele af dem med anden etnisk baggrund, der går sent i byen, der laver ballade. Det giver jo ikke en ret til at dømme dem alle.

Skal jeg så også bare sige at "alle med mørkt hår og brune øjne er ikke de ideele ariske race, og derfor har jeg ret til at diskriminere dem"?
Det giver bare ikke mening.

Lille sidespring:
Racisme kan kun finde sted mellem racer ;) Hvis man oplever noget f.eks. med sko er det diskreminering af dine sko, ikke racisme ;)

HM... du har en pointe hawa
men desværre er det sådan , så hvis du ikke er dybt autoritær , sur og stoneface over for en stor del af 2.G-drengene, så bliver du opfattet som svag..

Prøvede selv i en periode at køre "servicelinien", det medførte kun væsentlig flere konflikter.. Og desværre er det ikke altid nemt at aflæse hvem du kan tillade dig at være flink over for...

og husk, som dørmand i provinsen er vi typisk 2-4 mand, hvis der bliver kamp er 2.g-erne meget hurtigt 20-30, og politiet har umanerligt god tid..

Så man er IKKE interesseret i at fremstå som svag, for så skal man omgående prøves af... og det er 3-4-5 kampe på en aften...

når man er hård, kold og et dumt svin, er de fleste af dem en smule bange for dig og, ingen er den der vil ha den første på hovedet.

Og så er du ikke nødt til at slå... det er nok at være et "dumt svin"...

Men generelt tror jeg faktisk en del dørmænd har lidt ondt af mange af dem de afviser.
De ved jo også godt at ballademagerne kun udgør 10-15%.. ligesom det er tilfældet med danskerne..

Og den primære afvisningsgrund er ikke ballade , men balance i klientellet..

Skoracismen var ment som et muntert indlæg i en alvorlig debat..

Feje udtalelser.... jetpost
hvor...ellers det ok med mig at du er træt af mig...det er til at leve med :-))

Til aaberaamand Godfather!
Hør lige engang dig selv ?? kender du nogle indvandre !!!???

Hør jeg kender nogle som ikke må være sammen med en kristen piger ! okay fint nok det er fuckt op ! men jeg kender fandmer også mange muslimer der er glade hvis de bare finder en sød pige !

Eks. min bedste ven er Pakistaner ! han fik afvide han skulle giftes med en paki. men han har fundet sig en sød dansk pige og har vist hende derhjemme og de sagde det var okay..... ! så du kan ikke bare skære alle over en ! og så har jeg 2 afgangske venner jeg snakker rigtigt meget med ! deres fam. har sagt "i leve i det her land hvis i finder en sød pige er jeg ligeglad hvad hun tror på ! eller hvad farve hun er ! vi bliver bare glade hvis i bliver gift en dag" !!!!!

Hvorfor hører man aldig om de muslimer !! de er ordenlig arbejder,sociale,snakker dansk osv osv.

Du er da for dum!!! Godfather!
Du er da for dum at hører på hvem siger ikke hans påklædening var iorden ????

"Lad vær med at piv" det er sådan noget der skaber had !

Vi var ikke Den triste !
Vi var ikke dårligt påklædt vi havde skjortet på og det hele !

Du er da rigtigt sej!! Godfather!
Du er da rigtigt sej hva ????

"så kære jeg venner når i kalder mig raceist så siger jeg bare ja hvad ellers" SEJT IK ????


Nej det viser hvor dum du er og hvilket fjols du er så lad vær med at deltage i den her debat det er for FLOVT FOR DIG !!!!

Tak for et ordenligt svar Den triste !
Tak for et ordenligt svar ! men man får sgu et ordenligt slag i ansigtet når man får afvide "vi lukker desværer ikke flere indvandre ind i aften"
men jeg kan godt forstå din meninge og erfaring ! der er jo ikke nogle der gider at være et sted hvor der er 70pro indvandre som man bare kan se holder sammen og er ude på at slås ! det er jo klart !!!

MEN HUSK LIGE OS ! der ikke vil slås men drikke og hygge score piger

alt i alt ! HYGGE OS !

TAk for alle jeres ordenlig svar! Godfather
Tak til jer der har svaret ordenligt!!!


xavier-roux,MR.Big,Godfather!,   Kuno Klumpfuss,   Chinchi. osv.

Du kan heller ikke læse jetpost
jeg har intet nævnt om HANS tøj, lær for helvede at læse inden du deltager i en debat..

Er der ingen der kan læse indenad herinde????? jetpost
Hvor nævner jeg noget om JERES tøj........Jeg nævner MIT tøj.....det som jeg evt. kunne have på...fat det dog.

hvem skal bestemme jetpost
hvem der skal deltage i hvilken debat?? Sgu da ikke dig i hvertfald.....

Du takker for jetpost
et indlæg der ikke engang er dit.....Er du blød.

Fangede godt chinc
din sko"racisme". Det var bare drilleri at rette dig :P

Og jeg kan udemærket forstå det du siger med at man bliver nødt til at være "hård".
Det gælder jo ikke kun ved diskoteker, men faktisk hele livet igennem... Hvis man ikke viser sig fra sin stærke side, så er der større risiko for tæsk. Enten fysisk eller psykisk.

Det er bare noget lort at det hele skal gå i hårknude på den måde, så man ender op med situationer der vel i bund og grund er racistiske, og opstår når nogle få råber så højt, at man tror de er de mange, og derved kan skræmme alle andre.

På det punkt er det sq et værre lorteland vi lever i. Det er noget skidt at vi ikke kan enes på kryds af racer og religion :/

Det var så lidt hawa
Kan godt forstå at det er sur røv at have taget det pæne tøj på , og driblet ned til byen , og så ikke kan komme ind bare fordi man ikke er etnisk dansker..

Og det tror jeg også mange af de andre dørmænd forstår.. de er bare sat der, som lusene mellem de 2 berømte negle..

Men du kan muligvis gøre lidt selv:
*kom tidligt
*vær pæn i tøjet
*lad være at "spille smart"
*prøv at gøre dig positivt bemærket indendørs, nogen steder har de stamkundekort, så man altid kan komme ind..
*opfør dig ordentligt.. nogen steder er der kameraer, og de billeder og film der bliver taget af balladen bliver kikket grundigt igennem, og er du først på sådan et par billeder, hvor du kan genkendes, er det IKKE nemt at komme ind igen..

Ovenstående er ikke en antydning af at du er den dårligt klædt ballademager, jeg kender dig af gode grunde ikke.

Det er bare mit bud på en "opskrift" på hvordan man kan gøre sin adgang til diskotekerne nemmere når man nu ikke ligner en alm. leverpostejs-dansker..

Ja.... Racisten
hvad ellers? skulle jeg bøje nakken og forsvinde fra mit job fordi visse tumper ikke kan tage et nej for det det er. Og du kommer ikke til at bestemme hvem og hvilke meninger der kommer til udtryk her. Og sej? det er jeg næppe det lader jeg skræppehoveder som dig om at være.

og så lige....... Racisten
en ting til dig der kalder mig dum og andet hvis du nu havde læst hele indlægget vile du måske forstå(jeg er ikke sikker)at ordet racist bliver brugt i alt for mange sammenhænge. Og flov? næppe ikke over for en 15 årig som jeg tror du er.

Dokumentations- og rådgivningscenteret om racediskrimination Antiracisten
Du kan prøve at kontakte DRC (Dokumentations- og rådgivningscenteret om racediskrimination). Det vil helt sikkert hjælpe dig med at køre en klagesag.

Deres hjemmeside, klik her ==> http://www.drcenter.dk

Mærker du slet ingenting? Forstanderen
Helt oppe fra K. Klumpfuss, og så hele vejen ned har alle forstået din udtalelse om påklædningen ens. Siger det dig slet ingenting?

Du er da for meget...... Carlo Dampskib
ALLE har misforstået dig hva? Men at du evt skulle overveje hvordan du skriver, den tanke er ikke faldet dig ind?

Jeg ved ikke hvem der skrev "jeg alene vide" mere, men vedkommende havde fat i noget der.

Du blev opfatter fuldstændig ens af alle. Men det er stort set umuligt at trænge igennem til dig. Det er set ved adskillige lejligheder. Kan du forestille dig at tage en lille pause fra debatten, da jeg tror du har brug for den.

Jeg lover dig for jetpost
at du aldrig, aldrig kommer til at bestemme om jeg holder pause fra debatten......Mht. det andet, så betyder det bare at alle dem der ikke kan læse skal have deres skolepenge tilbage.....Hvis i altså har gået i skole....Forøvrigt var det ikke alle der valgte at misforstå noget fuldstændig lige ud af landevejen snak.....Spørgsmålet er mere om du virkelig er så dum, eller du bare spiller....

Lad os bruge nogle penge jetpost
fordi de ikke kunne komme ind på et diskotek. Nu må det sgu da snart være nok........Folk slynger om sig med ordet racist. Er de overhovedet nogen der ved hvad det reelt betyder.

Hvilke penge snakker du om? Antiracisten
DRC (Dokumentations- og rådgivningscenteret om racediskrimination) er en privat organisation.

I denne dom ==> http://www.cfje.dk/cfje/Lovbasen.nsf/0/06e9df99bd796243c1256d4b003ea258?OpenDocument kan du bl.a. læse, hvordan Højeste Ret definere racisme.

Ligeglad jetpost
hvodan højesteret definerer ordet, der er i mine øjne ÉN definition, og det er den Dansk sprognævn definerer: Har ikke linket, men har ringet til dem: Definition af ordet racist ifølge Dansk Sprognævn:

Den danske ordbog…Racist/Tilhænger af racisme: Diskrimination eller fjendtlig holdning overfor grupper af mennesker pga, deres etniske baggrund og fremmedartet udseende, kultur med mere.


Læg mærke til ordet GRUPPER, Det er ikke racisme fordi jeg synes at mine nabo f.eks er en idiot. Det er hvis man lægger en hel befolkningsgruppe for had.

Glemte lige jetpost
det kan godt være at organisationen er privat, men det koster da penge for Danmark at køre retssager, det er ikke gratis.

En anden definition Professor Ordret
Og jeg er komplet kold i røven mht hvordan du definerer ordet "racist". I Gyldendahls leksikon defineres det meget enkelt: "En racist føler sig hæver over en anden race. Racisten føler sig andre racer overlegen".

Sådan!!

Håber ikke jetpost
at du fryser her i varmen..

Hvorfor laver indvandrerne aborten
Ikke deres egne Diskotekter, så ville problemet være løst
Hvorfor danskerne ikke bryder sig om at være samme på sted som indvandre, er der nok en grund til, det er altid indvandreren der starten balladen, det er indvandrer som sælger stoffer, det er indvandre som voldtager, derfor undgår danskeren helst indvandren

drc creamy
dokumentations- og rådgivningscenteret for racediskrismination - drc !
De kan vejlede dig videre. Ellers skal man jo anmelde noget sådant med det samme men det er politiet, som beslutter om de vil rejse en sag.

På den anden side, hvorfor bruge jeres penge i et sådan råddent sted og med et dårligt menneskesyn!

Ingen tak........ Karl Krudt
til dig din nathue du læser jo ikke engang indlæggende (eller også kan du ikke læse eler forstå) før du er ude med hvor dumme andre debattører er.

Indvandrerne ødelægger nattelivet Miapigen
De normale gæster gider ikke komme et sted hvor der er mange indvandrere.

Der er fordi de laver ballade, vold og terror og i øvrigt spreder en meget dårlig stemning.

Stedet mister sit normale klientiel hvis der kommer indvandrere og stedet risikere at lukke pga. dårlig økonomi. Derfor må dørmændene være meget selektive for at sikre stedets tarv.

Nu er det normalt kun de arabiske der er problemet. Asiater og sydamerikanere giver ekstremt sjældent problemer så de er velkomne som gæster.

Hahaha Godfather!
Hahaha du er da for dum indvandrene der gøre alt det dårlige ik haha du er helt fra den !

Hvad med rocker hvem er det lige der sælger stoffer i store baner her i danmark ??? Hmmm

Hvad kan jeg sige! Godfather!
Hvad kan jeg sige ??? kan jeg sige andet end jeg har ondt af jer pga. i er så håbeløse ???

Sorry

Okay så hvis Godfather!
Okay så hvis man er indvandre og er bliver kaldet her op som gæstarbejder så skal man bare arbejdet gå hjem og holde sin kæft! man skal ikke tage i byen for der er ikke rigtigt nogle der gider at have noget med dig at gøre !!! FEDT ??? kan du så forstå at det er svær at integrere sig ???

Er du Karl Krudt
gæstearbejder?. Hvad gør dine gæster når de besøger dig? går de ikke hjem. Og det der med integration, glem det mange af jer lever i en anden verden ca. år 1700.

Lige en Svend tørst
fodnote til. Du kan jo tage din søster med næste gang du er i byen (helst uden klud om hovedet)

Hallo hvem Godfather!
Hallo hvem har sagt jeg er muslim ! ???? se hvor mange fordomme i har med det sammen ! jeg er sgu da kristen ! men jeg kan godt forstå hvad i mener med at muslimer ikke tager deres søs. med i byen osv. men hvad med dem det gør ???? hvorfor hører man aldrig om dem !

Kender du ........ Børge Big
nogle? lille smart-ass

Ja ! Godfather!
Ja det gør jeg ! faktisk araber ! og iranere ! ellers ville jeg jo nok ikke bringe det ind på bane vel SMARTE ????

Du er... Kurt Kølle
vel nok "heldig" Åge Tåge, du har vist også taget skade af det lile shit-head.

Fuld af lort... anders_engberg
Hejsa.

Som gammel bartender....

Det er IKKE altid at indvandrerne starter ballade - der er masser af danskere der sælger stoffer og opfører sig respektløs over for pigerne - og 2 piger jeg kender har oplevet en voldtægt... og begge var begået af danske mænd!

Dermed ikke sagt at nogle indvandrer ikke gør det samme - men generalisering er da det laveste at bruge som argument i debatten.


Så for at bruge en sætning jeg så i et tidligere indlæg - tror du skal finde en elektriker der kan give dig en jordforbindelse...

Mig ikk' forstå. Søren Sjofel
Kan du overhovedet forstå nogen ting af noget af det andre skriver? er du dum eller tænker du som dine "venner".

Du ik forstå??? Godfather!
Du ik forstå jeg undskyld dig!

og hvad mener du med jeg tænker som mine venner !

så fat det dog Oste Ole
Er du sinke? læs lige dette indlæg og gerne til du forstår det (hvis det er muligt båthorn)

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=24&conference=253&posting=708386

deres eget problem! anonym
Jeg kan fandeme godt forstå at man ikke luker indvandrere ind den slags steder.

i 90 % af tilfældene er INDVANDRERE = BALLADE!!

Iøvrigt virker det tåbeligt at du tager dem i forsvar.
Du ved reelt ikke hvad dine "flinke" venner har begået sidste weekend af modbydeligheder. Måske dørmanden genkendte dem?

ENIG! anonym
Det er sådan virkeligheden er om man kan lide det eller ej.

du har ret mobille
kun problemer med disse kulturberigere.

V.H.
Modille

heh hejlbjerg
ja det kan du takke dine landsmænd og andre diverse indvandrere for!
som sagt idioterne ødelægger det for de andre og i har masser af idioter :o)

Hallo kom ud af medie verden ! Godfather!
Hallo helt ærligt hvad med i kommer ud af jeres medie manipuleret verden ???? helt ærligt !

Ja det er indvandre der har ødelagt det for andre med slås kamp kniv stikkeri og ja der er indvandre der sælger stoffer !

Men hør lige engang der er fandmer også mange dansker der sælger stoffer slås og bruge kniv osv. ! og der er MASSER af brian typer der selv tager stoffer og så gå amok ! specialt i byen !

Hallo! puds dine colabunde Anonym
Jeg har ofte været i byen og jeg VED hvordan det næsten altid ender når man lukker indvandrere ind.

At et lille mindretal af unge danske mænd opfører sig som flertallet af unge indvandrermænd undskylder ikke de sidstnævntes generelt agressive og voldelige adfærd.

nej de skal bare opføre dig ordentligt Anonym
hvor svært kan det være at forstå.

Det er desværre det som araberne ikke fatter. Iøvrigt er det kun langt de færreste der er blevet inviteret. De fleste er kommet som økonomiske flygtninge.

Er det iøvrigt ikke sjovt at det altid er muslimerne som ikke kan sammen med den øvrige del af befolkningen uanset hvor i verden man befinder sig.

Hvis man keder sig så meget ahmed akkari skinkehoved
kunne man istedet begynde at gå til tysk, finsk eller kinesisk.

Tælle antallet af korn i en 25 kilos sæk med NPK gødning.

Eller bygge en 1:1 model af en Boeing 747 kun ved hjælp af tandstikkere og en limstift.

Det er da nemt nok! moderate
De indvandrere der går på discotek kan bare tage deres søstre og kusiner med.
Det vil løse problemet

Nej det er også. Anonym
De humanistiske venstreorienterede !.

Du har nok. Anonym
Ikke hjerne til andet.

Selv fra Ishøj Anonym
Ikke nok med jeg er en dansk pige der har arbejdet på diskotek i 10 år, jeg er også fra Ishøj og min bedste veninde er kineser og min bedste ven fra Somalia. Vil lige give denne baggrundsviden så i ved der er belæg for hvad jeg skriver.
Der ER ofte indvandrere der laver ballade og nej mange danskere gider ikke på diskotek hvor det vælter med dem. Jeg har arbejdet både på Krasnapolsky og noget der hed Blue Buddha og begge steder kommer der masser af indvandrere. Og tro mig når jeg siger at det ikke var for småbørn den ballade der forgik. Og tro mig endnu mere når jeg siger at det IKKE er sjovt at være dansk pige og arbejde i sådan et miljø.
Dørmænd for ofte af vide af ejerne at de ikke må lukke for mange indvandrere ind og til jer der er gale over det, har jeg et forslag: Tag på de diskoteker der er kendt som indvandrersteder og hvor i aldrig vil blive afvist. Hvis i ikke er ude på ballade men bare vil have det sjovt, vil i se hvor "morsomt" det virkelig kan blive... Held og lykke..
Ps. Prøv f.eks. California på Strøget eller Blue Star på Vesterbrogade. Og fortæl mig så om de fleste indvandrere ikke er ude på ballade