Nem scoremad forberedes bedst dagen før

Nem scoremad forberedes bedst dagen før Pretender
Hvis man skal ud på date skal man ikke bruge alt for meget tid på at lave mad, men at nyde den men sin date, mand eller kvinde. Det du skal bruge er :

1 Svinemørbrad pudset fri for sener og fedt
2 dl sojasauce
1 dl Olivenolie
1-2 spsk ingefær Revet
2-3 Hvidløg fin hakket

Det hele puttes i en frysepose og lægges i køleskabet. Når det har marineret i et par timer, tages kødet op og tørres. Såfremt man ikke har en grillpande, må man bruge en alm. Pande. Kødet grilles og pensels undervejs med marinaden. Det skal steges i ca have 20 min. Derefter pakkes kødet ind i stanniol og lægges i køleskabet til næste dag.


3-5 tomater hakket groft
1-2 Løg mellem store hakket groft
3-4 Hvidløg hakket groft
Olie, salt og peber

Denne del af retten kan forberedes nogle timer inde daten ankommer.
Det hele lægges i et ildfastfad, og bages i oven i 1 time ved 180C°. Det stilles til afkøling i køleskabet.

Når daten så ankommer er det eneste man skal gør er at tag mørbraden og skære den i tynde skiver og lægge den oven på tomatkompotten.

Husk noget godt hvidt brød og en god flaske hvidvin.

Bon appetit


Hvidløg??? Jbf
vil gerne vide om du mener 3-4 hele hvidløg, eller 3 -4 fed??. Hvidløg har den fordel, at der nok ikke er andre der vil sove sammen med en selv!

hvidløg the pretender
det jeg mente var 3-4 fed hvidløg. Godt nok er jeg vild med hvidløg, men i små mængder. Hvis man er bange for at komme til at lugte af hvidløg, er der tre ting man kan gøre for at begrændse lugtgenerne.

1. man kan spise noget persille bagefter.

2. inden man hakker hvidløget groft, flækker man det på langs og fjerner det grønne "spireren" der ligger i midten, det skulle også begrændse lugtgenerne.

3. lad andre også spise af retterne, så de også kommer til at lugte af hvidløgSå må det være mig, der er for tilbageholdende BennyM
Små mængder? Du kalder 3-4 fed pr. person for små mængder?!

Kig på opskriften Kasper
Prøv nu og kigge opskriften. Det er jo ikke kun til en person. 1 hel svinemørbrad, det spiser du vel ikke selv.. Så opskriften er til flere personer. Det vil jo også sige at 3-4 fed hvidløg ikke er for meget..

Ja Tak til hvidløg! Ja Tak til hvidløg!
Ja Tak til hvidløg!
3-4 fed hvidløg er ingenting! Nu må de sarte sjæle ta' sig sammen! Det hele afhænger af hvad der er i opskriften! Det eneste der kan være et problem hvis man laver middag for en (kommende) kæreste er, at ens fingre kan lugte lidt slemt. Men det kan klares ved at ligeså snart man er færdig med hvidløgen, skal man gnide salt i hænderne... Men vær nu ikke bange sarte sjæle! Hvidløg er i øvrigt meget sundt..

Hvidløg og scoremiddag hører sammen www.tobiasgyldenlak.dk
Helt enig! - hvidløg skal der til. Og når begge parter spiser det, ja så lugter det ikke. Husk, at på de fleste virker hvidløg stimulerende og det skader ikke potensen - tværtimod :-)
Fisk og hvidløg kan også bruges i en skøn kombination til en scoremiddag - se selv på www.tobiasgyldenlak.dk