nervøs

nervøs helt-rigtigt
jeg har en dejlig kæreste, og vi elsker hinanden rigtig meget.
jeg ved ikke helt om han stoler på mig (ikke fordi jeg har været utro, fået ham til at tro at jeg vil have andre end ham)men hvis jeg fx gerne vil til en fest, bliver han helt op at køre, jeg tror at han tror at jeg kunne finde på at være sammen med en anden, men jeg siger hele tiden til ham at jeg elsker ham og at jeg aldrig vil være sammen med nogen andre end ham.
er der nogen der har nogen gode forslag om hvordan jeg kan få ham til at stole på mig helt, så han ikke bliver nervøs næste gang jeg vil ud og more mig med veninderne???

ved ikke hvad du kan gøre icarus
men sådan er der mange der er... handler som du selv skriver om tillid... har du nogen sinde ggjort noget der kan være skyld i han er så mistroisk..
fyren er bange for at miste dig.

er mindst lige så mange pige der hader når fyren tar afsted ibyen alene, drikker han sig nu hammer lam og er sammen med en eller anden?

du må gøre alt for at forklare ham at det er ham du elsker og kommer hjem til? og fortælle at hvis hverken du eller han kan ta ibyen uden den anden er med så køre i træt i hinanden. man har brug for at være lidt væk fra hinanden og hygge med vennerne.

Hah:-) Tanisha
Såre simpelt!tag ham med, gør noget sammen tag ud, og rejs sammen, oplev livet md hinanden, det må da være den rette løsning stole på?har I lagt nogle faste grænser, og er du sikker på at han er manden i dit liv, der tilfører dig nøgagtigt hvad du har behov for
mistillid, det holder ikke I længden, det er ikke sundt i et forhold, men nu er ingen af os ej heller ligefrem perfekte, du talte over dig, du tændte ham af eller hva de fyre siger giv det ro!!!er mit bedste råd, istedet for at komme ind i den konflikt...giv noget godt for det, og vis din kærlighed åben op for de følelser du må have...så du kan være fri...hæmninger er, og blir en fæl ting...men lad ham tale, og lyt, det er det letteste, og genvurder???


er han fest typen, hold en for ham...overrask

.... Anonym
Jeg synes en gang at have hørt eller læst, at mennesker som opfører sig på den måde, altså mistroisk overfor hvad du gør eller ikke gør, det gør de fordi, de måske selv er utro eller har haft tankerne om at være det.

Hmnnn giver det nogen mening....???

Måske han før har været i et forhold, hvor den bedre halvdel,ikke har kunnet holde sig på måtten....???

hvor går du hen moster grethe
når du går ud og morer dig med veninderne?
Går I ud hvor nogle fyre er ude at more sig med vennerne? - Så er det måske derfor.