Ni ud af 10 journalist-studerende er røde!

Ni ud af 10 journalist-studerende er røde! M.H.
"Hvis de danske journaliststuderende fik lov at bestemme, ville Det Radikale Venstre have mere end en tredjedel af stemmerne - og de ville kunne lave en flertalsregering sammen med Enhedslisten".

Hele artiklen: http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis%2FTAvVis.php&pTAvVis=207895

Er det problematisk eller uden betydning?

Tror det går over relativt Anonym nr. 2000
hurtigt efter de får et rigtigt job og finder ud af hvordan verden hænger sammen.

Jeg har ikke indtryk af at der er en særlig rød holdning blandt de lidt ældre journalister (40+). Der er selvfølgelig undtagelser som ham der lavede den film om irakkrigen osv.

Det er det samme med pædagoger og folkeskolelærere... der finder jeg problemet noget større... for de finder aldrig et job hvor de opdager verden, men arbejder i en slags beskyttet job (offentlig ansatte). Desuden påvirker de ungerne.

De borgerlige kan da bare søge ind på uddannelserne m35kbh
og blive journalister og skolelærere. Det samme gør sig gældende for de fleste akademikere med undtagelse af de traditionelt mere borgerlige ingenører m.m.

hvis der ikke er nogen borgerlige som har lyst til at leve af og for at undervise den næste generation så bliver det jo sådan.

Det ville ellers være federe, hvis der var en større blanding. Jeg har selv gået på RUC og det er ikke god latin at lufte liberale synspunkter der, hvilket jeg så selvfølgelig gjorde alligevel.

Men altså lad os få lavet om på det. Flere borgerlige til at tørre snotnæser på ungerne og flere fra enhedslisten ind i de multinationale firmaers bestyrelser ;) Det er vel konsekvensen af det ønske om mere forskelighed som der blev udtrykt i indlægget ;)

Det er blot en bekvemmelig amatør-tilgang til faget, Journalisten
der ikke forpligter. Det går over, når man senere finder ben at stå på i studiet.

Hører du nogen gange radioens P1? M.H.
Der er tendensen ret udtalt.

Se i øvrigt denne interessante kronik om emnet:

http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=2597088

Gør det det? M.H.
:P


http://209.85.129.104/search?q=cache:7FOYQJk44isJ:www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article%3FAID%3D/20050318/SAMFUND02/503170343/-1/samfund+weekendavisen+bj%C3%B8rnlund+dr+journalist&hl=da&gl=dk&ct=clnk&cd=1

Når de får rodvad
papirerne på at er journalister, står de uden arbejde. For 90% af den danske presse er borgelig. Og siden Erhardt Jakobsen tog fat, er alle de "røde" journalister udrenset fra DR. Skulle der være en eller to igen, vogter Brian og han folk på dem, betyder at dersom de ikke er "neutrale", mister de jobbet.

Og hvor M.H.
har du de påstande fra???

http://www.berlingske.dk/kronikker:aid=473048/

Nå ja rodvad
For jer sorte er alle journalister der kritiserer regeringen for noget, røde. For jer betyder ikke partibogen noget, kun holdningen til jeres "fejlfrie" regering.