NIarn-antihelt

NIarn-antihelt Anonym
har lige købt Niarns nye cd, og er vældig glad for den. syns han er ecceptionel.. hva syns i. holder han eller er han et tudefjæs?

Han er en selvopblæst nar Anonym
synes jeg.

han er andecreme
et fjols og en drengerøv, fatter ikke nogen tager ham alvorligt. Alle skriver efterhånden om deres dårlige og traumatiske barndom, who gives a flying fuck.

hm... marolle
det er mig der har oprettet dette indlæg-.... skriver sange om sin traumatiske barndom??... så har du helt klart ikke hørt hans album altså...

Han er en hård negl djdaddy
blaaaaaaaaaaah

Niarn f.eks. Preben
Er sej fordi han er fra Aalborg. Punktum..

Synes... Krusty
...han selv.

Lyt ikke.... ullala1
...Til de andre sure.

Jeg er enig med dig - Niarn er en drengerøv, der altså kan noget med tekster.

OG DOG; Jeg hælder mest til LOC ;o)

antihelt siger SÅ meget! ungpige22
Hej.
Jeg går udfra at dit indlæg er ment seriøst selvom du har fået mange korte og egentligt ligegyldige svar så derfor vil jeg nu give dig et seriøst svar.

Jeg sang med da dobbeltA kom frem fordi den mindede mig om en tid hvor jeg havde nogle venner af den forkerte slags i Aalborg og smerten ved dette men samtidig også den fede følelse af at være i nærheden af folk der fandme bare gjorde hvad de ville og var ligeglade med alt og alle.
Aalborg er en meget rå og hård by jeg har været der en del, men den har så mange fantastiske sider når først man lærer den og kende og jeg er bestemt ikke skræmt væk, faktisk flytter jeg derop om en lille uge og starter på universitetet deroppe.. Den sang siger rigtigt meget om de rå sider af Aalborg og er virkelig god for folk der har oplevet det og tror også den har et vigtigt budskab til alle dem der prøver at benægte at disse ting sker i deres nabolag.

Antihelt siger alt. det er den mest ærlige sang jeg længe har hørt. Niarn synger at hans liv har været noget lort, at han har prøvet så mange forskellige ting som absolut ikke kan anbefales til andre og at han slet ikke forstår hvorfor folk pludselig forguder ham nu hvor han er begyndt at synge om disse hårde og forfærdelige ting han har oplevet. om som han siger i sangen "ta og lær det knægt, du er allerede færdig hvis, mit grimme fjæs er hængt op på din væg" med andre ord hvis du synes jeg er sej og at mit liv lyder fedt så kan du ligeså godt ligge dig til at dø nu for så har du misforstået hele budskabet og er færdig!

Håber du kan bruge svaret..

Mvh UngPige22.

niarn styre verden!!! han er fandme nice man jensen fra 9000 aalborg
niarn er fra dobblet A og styre verden han er mit store idol FUCK HAN STYRE NIARN EVER

Enig!! Torben Lund
De ord kom nærmest fra min mund.

NIARN<333 Torben Lund
NIARN STYYYYYYYYYRER NEMLIG"!!!

Niller Right ''RL left
niarn er jo ikke en gangstar siger han selv jeg [:D]har set alt med ham han er en umoden dreng fra en turbolens barndom med kriminelle ansigter:::
han er DK'z bedste rapper