Nik & Jay - Boing

Nik & Jay - Boing musikredaktionen
Som et af hovednavnene på Grøn Koncert dette år appellerede Nik & Jay til de helt unge koncertgængere. Flabet rap, dybe bass boosts og det helt hotte sommerhit "Boing" fik alle deltagere til flippe godt ud og hoppe med på beatet....også selvom det var noget siden de havde prøvet den slags ;o)

Det bragende party hit "Boing" er udgivet på en let tilgængelig sommersingle og er Nik & Jay og Nexus producerteamet's første singleudspil fra det kommende album, der udkommer til september.

Producerteamte Nexus, med Nik & Jay i fronten, har haft mega meget medvind de sidste par år, hvor rigtigt mange pigehjerter har banket hårdt i rytmerne til det kække rap... Dansegulve, klubber og privatfester, har været fyldte og radiobølger, iPod's, MP3- afspillere, mobiltelefoner og stereoanlæg har kværnet de fede hits konstant!

De har udgivet 2 albums og solgt over 250.000 eksemplarer i Danmark.

http://www.nikogjay.dk/

Du kan se videoen her: http://tv.sputnik.dk/page/2052240/channel/2165297/category/1565101-0/clip/4344610/index.html

og downloade (købe) den her: http://box.dk/Magellan/pages/main.jsp?storeId=10801&pageId=collectionDisplay&viewId=1152992

om jeg gider riisager
om jeg gider høre sådan noget lort,prøv at finde noget dansk musik med kvalitet,tim cristensen,baal,dad,etc de kan i det mindste også spille på noget og har kvalitet til også at blive hørt om 10 år.

bass boosts?? Dumle Bumle Bill
Du mener vel subwoofers?

vh Dumle

Hmm p16
Hvad handler Nik og Jays sange om??

Røv og Patter? Total diskrimination af kvinder.

Kan ikke lide dem!!!

Enig Tarzansine
Hejsa.
Meningen om Nik og Jay ved mig er, at det er noget tis! Noget tyndt pjask, som jeg bestemt ikke vil have til at flyde rundt i mine øregange. Det er det færreste danske musik, som jeg gider at høre på. Jeg synes virkelig det er blevet ringe. Men nu har jeg også en underlig musiksmag. Det indrømmer jeg gerne, men jeg vil hellere høre Birte Kjær i en TIME end jeg vil høre på dem. Og jeg er 15. Men okay, nogle af de gamle sange, fra da de lige var kommet frem, kan lige gå, men deres musik nu? NEJ TAK! Jeg har ikke en tone i livet, men jeg ville kunne lave musik bedre end de to selvglade mandschauvistiske grise.

jeg er bare - -> så enig
jeg fatter simpelthen heller ikke hvordan nogen gider høre på den slag nedgørende sange af det ene køn vi er snart banket tilbage til middelalderen med den atityde der er til kvinder i tidens trends jo mere luder man er jo bedre eller hvad???

jeg kunne ikke være mere enig med dig!!

seriøst hvordan har nutidens mødre tænkt sig at fortælle deres børn hvordan man behandler/omtaler det modsatte køn det jo nærmest umuligt at forlange respekt i nogen henseender. Den personlige frihed kommer åbenbart altid før ansvar og respekt for andre mennesker i disse tider. jeg væmmes også ved jokeren, L.O.C samt alle de andre fremtrædende mennesker i dagens Danmark der mener at den slags ydmygende og fornedrende tekster, attityder og respektløs adfærd overfor noget eller nogen er i orden.

kom så kast ytringsfriheden ind i debatten. helt fint men også i denne sammenhæng må jeg minde om en hvis respekt og et vist ansvar som bør komme før en hvilken som helst ytring.

til alle jer tøser derude som sælger jer selv for kort, husk lige at det ikke kun er et positivt ordsprog når man siger "når det regner på præsten drypper det på degnen" det kan sagtens bruges i denne her slags sammenhænge tænk jer nu om før i boing boing´er for åbent tæppe for det rammer os alle som køn og ikke kun dig og din personlige frihed

D-A-D Tarzansine
Glemte lige at nævne, at ikke ALT nyt dansk musik er ringe. D-A-D har været på i rigtig mange år, og ELSKER det band, men deres forrige plade var dog ikke så god, men de er dog kommet på toppen igen med "Scare Yourself". Kan nu bedste lide deres gamle musik, men de er nu kommet godt fra det alligevel. Var inde og se dem til Samsø Festival... FANTASTISK show. Som sagt: Elsker dem! Men det var kun lige det, jeg lige ville indskyde. hehe... håber ikke det gør noget... ellers er det bare ærgeligt ;)

rakke rakke ned..... icarus
det er folk gode til ;)

er jo en smagssag..... jeg synz nu de er ret gode, og hoppede med på vognen da de hittede med første nummer :)

men som i siger diskriminerende?? tja... men der er satme mange tøser der skaber sig netop som i deres sange... nu hvor de er kendte tilbyder de små teenager tøser sig selv til dem konstant (selv dem der ikke er gamle nok)... så det selv til skanderborg festival... klart de synger om det når det er den måde de oplever pigerne er på overfor dem ikke??

så helre kom med moralprædikerne til de små dumme tøser der gør alt for at komme til at kysse (eller mere) de kendte stjerner?

grop up girls!! ;)

og ja icarus
vil da også sige afhængigt af genren og aldren er der forskellige fackts der spiller ind... ikke sikkert jeg høre nik og jay om 10 år... men er nok fordi det de laver nu henvender sig måske lidt mere til de yngre... hvorimod DAD har det ældre publikum (klart det så holder længre, man er jo ikke evigt ung vel??) ;)

Tekst og musik? sanessa
Personligt synes jeg Nik&Jay er RÆDSELSFULDE. Nu kom jeg til at HØRE dem (Grøn Koncert i Næstved), men jeg så også hvor meget publikum var fuldstændig vilde med dem og flippede vildt godt ud. Og det var unge som ældre! Det er som om folk ikke vil "indrømme", at de godt kan lide det...og jeg tvivler lidt på, at dybderne i teksten er særligt vigtige for publikum...Man kan ikke vide det, men for mig så det ud som om det var sommer, sol og high on the beat der betød mest.

Jeg kan huske et SKRÆKKELIGT dansk band en gang der kunne det samme...Mabel! De fik folk utrolig meget med på deres meget umusikalske og temmeligt tomhjernede musik og tekst...fordi de havde en bred appeal. De var i fokus nogle år og siden glemt.

Mike Tramp (Micahel Trampenau, forsangerens nye navn) har dog gjort kæmpe karierre i udlandet...made the american dream og fået succes med bandet White Lion...han havde talentet....Og de to fyre Nik&Jay har da klart talenter, men det trænger i den grad til at udfordres og modnes!

Nik&Jay er ude af billedet om få år, og så dukker d'herrer op i helt andre sammenhænge senere hen.

Og angående teksterne...så tror jeg selv de vil græmmes når de blive ældre....De er nu i starten af 20'erne...det er nu de begynder at tænke lidt dybere over tingene. HUH! mand ;o) Tænk en gang, når de får børn..."Øj, far, sang du sådan da du var ung? Hvad mente du egentlig?" ...ville sgu gerne være en flue på væggen til den tid...*LOL*

til grøn koncert er folk mega stive ;) icarus
men det er ingen undskyldning.

var selv ude for det samme til skanderborg koncert... men selv folk der ikke bryder sig om dem (siger de) endte med at stå og vrikke med røven og synge med.

stemningen tar en!

men ja der er nok mange der kan lide dem som ikke vil indrømme det.

alle har vel gjort noget i deres ungdom de ikke er stolte af senere i livet...men de kan da blære sig med at alle fulgte dem??! ik?

selvom folk her på solen åbenbart ikke kan lide dem, har de noget ingen andre har!
jeg synz de er fede!
(men jeg har heller ingen musiksmag ;) siger min x)

jeg er bare - -> så enig
ja jeg kan ikke lige se hvor henne jeg modsiger dig omkring hvordan piger opfører sig...

Det er jo netop det der er min pointe nemlig at det smitter af overalt, med den opførsel og hvornår skal man tage konsekvensen af det...

Ingen ved hvornår slaget kommer, men et drag over nakken må det ende med. Hvis man vælger, at kaste sit liv sin ære og værdighed i grams, for personlig frihed den kan man sagtens opnå på andre mere intelligente måder.

så læs lige igen med de store briller på :))


http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=123&posting=713633

for cool gdhb
hej nik og jays nye sang boing er for fed......

Jeg ville være flov rotterotte
hvis jeg havde lavet en sang der hed "Boing" eller/og sang "boing" i en tekst. Hvad skal der dog ikke blive af musikindustrien, hvis den slags ikke falder for en "censur" ;0)

Nej <3 Michelle-du-er-for-lækker ...
jeq syns ikke det må være flovt , det er da nolmalt <3.
men de er jo oqså mænd.
Men man har være sin måde at se det på <3

Gentiana gentiana
hvor mange år er i [:)]

Nik og Jay på tur igen! SteffiP
Så går drengene på tur igen, ser det ud til, i forbindelse med deres nye album.
Lige købt en BOING t-shirt på http://www.nexuscollection.dk og så er jeg klar!