Nirvana-guf nu på dvd

Nirvana-guf nu på dvd djdaddy
Live! Tonight! Sold Out! Legendarisk Nirvana-dokumentar endelig på dvd..


Oprindeligt blev ideén til dokumentaren ”Live! Tonight! Sold Out!” faktisk udtænkt af Kurt Cobain i egen høje suicidale person. Filmen handler om Nirvanas vej fra lille snoldet tre mands-orkester bosat i USAs nordvestlige hjørne til verdensomspændende musikalsk kanonisering.

Ved at kombinere materiale fra grunge legendernes ’91-’92 Nevermind-tour, tv-optrædener og kommentarer fra bandets medlemmer, blev Live! Tonight! Sold Out!-dokumentaren hurtigt den hellige gral for alle Nirvana-fans. Nu foreligger den så på dvd for første gang. Kasserne med dvd'erne blev idag åbnet og skiverne sat på hylderne i en pladeforretning lige om hjørnet.

For første gang kan man så se Live! Tonight! Sold Out! i en udgave, hvor farverne er blevet restaureret og lyden digitalt ”re-mastered”. Du kan opleve knasende sprøde live-udgaver af numre som "Smells Like Teen Spirit", "Lithium," "Breed," "Drain You" and "Aneurysm". Derudover er der masser af interview-materiale, sammensat og afleveret, helt ligesom Kong Cobain ønskede det.

Som en lille ekstra bonus har Universal, der har rettighederne til materialet, ikke kunnet dy sig for at tilføje en lille smule glasur til denne Nirvana himmerigs-mundfuld: hidtil uudgivne optagelser fra flere optrædener i Amsterdam.

nice - bringer minder for mig aman72
Jeg lånte faktisk VHS-udgaven på biblioteket for 1 års tid siden. Det gav mig helt myrekryb at gense den, selvom meget af det er ret dogmeagtige håndholdte optagelser og de egentlig ikke behøver at komme på DVD, hvis argumentet skulle være billedkvalitet.

Men da jeg så den følte jeg mig helt hensat til en uforglemmelig Roskilde festival, som jeg deltog i alle dage tilbage i de glade dage i 92. Nirvana spillede ca ½ time efter DK vandt EM i fodbold, så der var ren ekstasestemning på forhånd. Netop fordi folk var i ekstase og ikke vidste hvor de skulle gøre af sig selv, kunne jeg vandre lige fra baren bag orange scene og helt op på front row, stort set.

Nu kan jeg ikke huske Live! Tonight! Sold Out! i detaljer, men jeg synes at erindre noget om, at der er en lille smule fra Roskilde 92...men det er muligt jeg husker forkert.

Men tak for info, den DVD skal jeg da have fat i, som gammel Nirvana fan :-)

wow den ska´ jeg ha´. Kong Hans
Nt.

super fedt jacob.lykke
hvor fedt, nirvana var super fede, ingen tvivl om det. men de kan nok takke MTV for deres succes langt hen ad vejen.

kunne godt finde på at investrere i den DVD.

mh Jacob

yeah NIRVANA DVD?
nirvana er virkelig seje og tror helt klart at det er subpops skyld at de blev kendte...

men hvis du skal have fat i en fed dvdså skal det være "with the lights out" det er ikke bare en dvd men en BOX med 2 cdér og en/to (kan ikk huske om det er en eller to )dvder..de indholder mange "rare" nirvana sange og live klip.. men hvis du skal have en dokumentar film så skal det være "kurt and courtney" når du har set den tror du IKKE på kurt cobain gjorde selvmord...