Nogen der har forstand på tungepiercing?

Nogen der har forstand på tungepiercing? Christina89
Hejsa. Jeg har overvejet lidt at få en tungepiercing, men jeg har lige nogle spørgsmål.

1) Jeg har hørt fra mange at det overhovedet ikk kan mærkes, andre siger det gør mega ondt. Jeg har selv piercing i brystvorten, og det syntes jeg ikke rigtig var noget særligt, men min isabella piercing gjorde virkelig ondt.

2) Jeg er EKSTREM bange for nåle! (rimelig dobbelt moralsk når man både har piercinger og tatoveringer) Men er der noget man kan gøre for ligesom at bedøve tungen? Man kan jo få sådan noget "tryllecreme" på når man skal stikkes hos lægen som bedøver huden.)

3) De flestes tunger hæver jo op, er der noget man kan gøre for at mindske det?

Håber nogen kan hjælpe mig :)

MVH Christina

hej kornelia
hej Christina.. Jeg har selv en tungepiercing, saa her kommer mine subjektive svar til dine spoergsmaal:

1 + 2) Hende der piercede mig bedoevede foerst min tunge med noget flydende bedoevelse, som smagte grimt og gav en prikkede fornemmelse i tungen, som om den sov(ligesom naar en fod sover), saa jeg maerkede intet. Eller det vil sige, at jeg maerkede at det foeltes som naar man stikker en gaffel igennem et tykt stykke raat koed ;-) men der var ingen smerte som saadan. Du kan jo eventuelt spoerge hos de forskellige piercere om de bruger bedoevelse eller ej.

3) tungen haever, ja.. men saa er det heller ikke vaerre.. sut paa isterninger og spis is, og lad vaere med at spise staerk og meget varm mad. Alkohol og ryging irriterer ogsaa tungen og tungekys og oralsex er heller ikke godt i for stor udstraekning, men hvis du renser den jaevnligt med tandboerstning og mundskyldning, saa gaar det altsammen. De foerste to - tre uger, mens du har den lange stav i er piercingen pisse irriterende (undskyld mit franske). Man kommer til at bide i den og den er i det hele taget ret oem og ivejen. Mandlerne kan ogsaa haeve, paa grund af det betaendelse der gaar i tungen, men min piercer sagde at jeg skulle tage noget ibuprofen (smertestillende der tager haevelse). Jeg rensede ogsaa min piercing hver dag med klorhexidin (2 %) paa en vatpind for at tage betaendelsen.

alt i alt er det hele besvaeret vaerd..

Og saa lige en sidste ting.. husk at stramme kuglerne - jeg har spist een :-)

haaber det kunne bruges

held og lykke med den!

Kornelia Upiercet
Undskyld mig at jeg blander mig, det er sådan set bare fordi jeg er nysgerrig [:)] Men du skriver at der går betændelse i tungen. Det kan da ikke være rigtigt, at der går betændelse i tungen hver gang folk får en tungepiercing???
Som sagt, bare fordi jeg er nysgerrig...

Okay.. Christina89
Tak :)
Hvis de ikk har det der hvor jeg skal pierces, er det der bedøvelses noget, så noge man evt. kan købe på apotektet, ved du det? :)

Tungepiercing er en unormal tilstand Anonym
Munden er fyldt med farlige bakterier, og
de kan nemt gå i såret. En vis procentdel
af dem dør også, pga. en kraftig ophævelse
af tungen.

Vi er født mennesker af kød og blod, men nogle
mennesker tror, at de er lavet af metal.

Jeg undgår bevist kærester med en tungepiercing, fordi
tandlægeregningen kan blive en bekostelig affære.

Her taler vi om regninger i 20, 30 og 40.000 kr. klassen.
Så man skal have en rigtig god pengepung, hvis man
vil blive tungepiercet. Det er nemlig kun for millionærer, og
folk uden begreb om virkeligheden.

Tja.. Christina89
Så er det vel bare godt at det ikk er alle der går ind for fælles økonomi hvad angår tandlæge regninger!

Og det er en lille procentdel der dør af en tungepiercing!

Du kan jo også dø af at drikke mælk? Tænk hvis du var allergisk?

Ja... Anonym
Den smadrer dine tænder, får dig til at læspe, og så ved vi jo godt alle sammen hvad den i øvrigt skal bruges til!! Tandlægeregningen er lige nu dit problem, men eftersom der er flere og flere som mener at det offentlige skal dække lige så stor en del af tandlægeregningen som af lægeregninge - så det er altså ikke helt ligemeget. Man kan jo selfølgelig håbe på, at den slag selvpåført ødelæggelse af legmet kun kan repareres på egen regning. Og at du læsper? Tja, det kan vi jo så grine lidt af. Men sidst: Er det virkelig nødvendigt for dig at udstille dine seksuelle præferencer på den måde?

Hehe.. Christina89
Du er da helt til grin hva.. Du sidder nok og fantasere om en med tungepiercing lige nu.. Eller har du bare haft en dårlig erfaring med det? Uhh måske har du selv haft en, og det gik helt galt, så du nu sidder og læsper..? Hmm jah, der er mange muligheder..
- Men nej, jeg kan udemærket finde ud af at bruge min mund/tunge uden brug af piercing.

Personligt kan jeg heller ikk fordrage en polo t-shirt (som du sikkert sidder i lige nu)Men det brokkr jeg mig jo heller ikk over vel? Jeg skrev for at få nogle gode råd.. Tror du ikk jeg ved det med tænderne? Du kan jo få en plastic stav sat i som ikke skader på samme måde..!? Nu kender jeg mange med tungepiercing, og ikke en af dem læsper.. De gjorde det lige da de havde sat den i, men ellers ikk..

- Nu sidder nu så og kritisere os andre, fordi i gerne vil udsmykke vores krop. Men vi kan jo altid tage vores piercing ud hvis vi fortryder den. Ligesom med din polo t-shirt!

Og By the way.. Skal nok huske dig den dag du kommer til at betale for mine ødelagte tænder, så sender jeg dig en kærlig tanke..

hej igen kornelia
Når jeg skriver betændelse, så mener jeg ikke et voldsomt tilfælde, og det er garanteret heller ikke alle der får det. Men når der bliver stukket hul i kroppen, så reagerer den og prøver at reparere det, og indtil det er sket, er det meget følsomt, og kan således godt blive let inficeret, fordi man jo ikke holder op med at spise.. :-) Jeg havde en smule betændelse i tungen, men rensede som sagt omkring hullet med klorhexidin og efter 3 uger var den helt perfekt :-)

mvh

hejhej kornelia
Jeg bor i Spanien, og fik lavet min piercing hernede, hvor de generelt ikke er så strikse med hvad der må sælges på apoteket, så jeg ved ikke om det er noget der kan købes i DK. Ved desværre heller ikke om de overhovedet bruger det nogen (piercer)steder i DK.
:-)
de bedste hilsner

Hej MisseW
Hej,

Jeg har selv en tungepiercing. Jeg fik den for 12 dage siden og jeg syntes ikke det gjorde spor ondt og jeg har normalt en meget lav smertetærskel. Med hensyn til betændelse, så har jeg overhovedet ikke oplevet noget, men kan jo være jeg bare har været heldig.

Jeg fik at vide af min piercer at man IKKE må bruge klorhexedin, men at man skal skylle munden i saltvand hver gang man har spist eller drukket og at man skal børste grundigt tænder og børste sin tunge og derefter skolde sin tandbørste i kogende vand. Så skylle munden morgen og aften i noget rensehalløj, som kan købes hos de fleste piercere.

Men efter min mening er der overhoved ingen grund til nogen form for bedøvelse, da det stort set ikke gør ondt. Det er, efter min mening, værre at få lavet huller i ørene.

Mvh.

... Katrille
Jeg fik min tungepiercing for en uge siden, det kan mærkes men det gør ikke ondt,. du må ikke bruge nogen form for bedøvelse da det kan gøre blødningen større men for at høvelsen skal fortage hurtigere kan du spise rigtigt mehet koldt, hele tiden., Mange knus fra mig.

MacD laf
Hej, har hørt at lige når man har fået lavet sin piercing skal man køre på macD og få et krus isterninger og holde tungen nede i. det skulle vidst tag hævelsen. jeg kunne os vildt godt selv tænke mig en tunge piercing. men er bare så bange for at jeg komme til og læspe for altid. :(

Læspe MisseW
Altså jeg læspede kun i starten, da jeg havde den lange stav i, men efter man får den skifted til den korte, så læsper man overhovedet ikke. I hvert fald ikke mig.

svar.. caamillababe
jeg har selv tungepiercing og det gjorde ikke ondt at få lavet' det siges at det er den piercing der gør mindst ondt. hos nogle piercere kan du få sprøjtet sådan noget bedøvelse på, jeg ved ik om det hjælper, men det kan man ihvetfald. men det er jo forskelligt fra person til person hvor ondt det gør (; min tunge hævede meget og jeg havde lyst til at hive den ud dagen efter fordi den gjorde så ondt. jeg lespede og ku ik spise i en ugeø men efter der var der ingenting i vejen, men isterninger hjælper super meget. men håber du ka bruge det .[:)]

... xJeanette
Jeg er virkelig også bange for nåle, jeg kunne græde bare lægen pakkede nålen ud, og jeg har da fået lavet min piercing. Jeg vil sige det ikke gør ondt at få den lavet, smreten kommer først efter. Jeg kunne mærke der sad noget i min tunge, jeg sad egentlig bare og undrede mig over om det var nålen eller hvad det var, od inden jeg vidste det, så var jeg færdig :D

Jeg vil så lige sige: Jeg fortrød jeg havde fået den lavet, for den var virkelig træls den første dag. Dagen efter havde jeg det bedre, en smule smerte, men ikke noget særligt :)

oog xJeanette
Du kan minske hævelsen ved at sidde med isterninger i munden, spise koldt.
Jeg selv holder meget af is :D

sv. teresa
fik selv tungepiercing i tirsdags. det gør faktisk ik spor ondt,
man kan drikke meget med koldt vand det mindsker hævelsen. man kan ik få noget til at bedøve med, men hvis du spiser is eller noget før bedøver det lidt. men som sagt smerten vare i ca 1 sekund, som det overlever du nok[:)] . btw. det meget normalt at din tunge blir blå eller gul de første par dage, og du skal være forberedt på at du ik kan spise el, ryge de første par dage, jeg kunne hverfald ik. der kommer os meget spyt osv op i munden men det går over efter 2-3 dage. og husk efterbehandlingen der kan meget nemt opstå betændelse :)
hilsen teresa

svar på dine spørgsmål sexiie
hej har lige fået lavet tungepiercng i onsdags
1. synts slet ikke det gør ondt det er ligesom at få øreringe
2.bedste råd luk øjne er selv bange for nåle og ja du kan godt få bedøvelse men det gør ikk ondt hvis du ikke har
3. min tunge er hævet og altså kan sagtens spise og snakke med du kan gå og sutte på en isterning

tungepircing nu meeelissa
hej ..

jeg fik lavet min tungepircing for 5 dage siden ! jo du kan købe noget blået væske hos pirceren for 20 kr du køre rundt i muden i 2 minutter :) .. og ja tugnen hæver men en rigtigt god ting er sodavands is der falder tungen meget !

og ja jeg selv nåle rad jeg har 3 tusser og 1 pircing nu .. men kan sige du skal bare lukke øjene og så bare vent det over stået før du ved det det gør mere ondt og få huller i ørene end i tungen ,, det mere efterfølgene tungen kan være øm... og min smerte terskel er meget lav !