Nogen der kender dette?

Nogen der kender dette? Jamen
Har en forhold til en mand, der har kæreste og børn.
Og ja jeg ved godt det er helt forkert, men........

Gang på gang fortæller han mig, at han ikke ved hvad han vil. (Gå fra hende, eller blive)

Vi har været on and off i snart 2 år. Vi fliter vildt, ender i seng sammen, og ugerne efter er han kold. Men vi ender igen med at fliter, og starter ligesom forfra. Alt i mens han ikke ved hvad han vil.

Han har aldrig sagt han elsker mig, men jeg håber. Hvergang vi fliter bliver jeg så svag, og drømmer, tænk om han valgte mig. Når han er kold, spiller jeg også kold. Det er et spil, men lige så snart vi fliter igen, er jeg med på den igen.

Jeg kender ikke hans kæreste, har aldrig set hende, derfor kan jeg lade somom hun ikke eksistere.

Er der nogle der har prøvet det samme eller noget der ligner, og hvad gjore du for at komme ud af denne nærmest "onde cirkel"?

Hilsen jamen

Vågn op!! sus
Kom udaf det i en fart. Han går aldrig hjemmefra konen! Når han opdager at du ikke vil mere, kan det være han finder ud af hvad han vil..

Held og lykke med at finde en der kun elsker dig...

at bryde cirklen ex-elskerinden
Kære "jamen"
Kan godt forstå din onde cirkel. Har selv været en gift mands elskerinde i 1 1/2 år og det giver jo et noget mere nuanceret syn på utroskab at have oplevet at været en del af det...
Er du mon selv single med behov for sex eller lyst til et mere forpligtende forhold ?
Frem for at fokusere på hans tanker og relationen mellem jer kunne du måske overveje, hvad du selv egentlig vil med ham ? Du håber han elsker dig, skriver du - elsker du ham ? Ville du gerne vågne op sammen med ham hver dag ? kunne du forestille dig andre reaktioen fra din side end at gøre som han : være kold, flirte, sex ?

Og endelig ; du kan ikke lave om på andre mennesker eller gætte deres tanker - men du kan ændre din egen tilgang til problemerne.
Go´arbejdslyst - det er hårdt, men det rigtige er ikke altid det nemmeste..
bedste hilsen
en der selv har været der..

hmmm s1000
det lyder til, du kun er en "brug og smid væk klud" for ham

Igen og igen og igen....... g.i.s.p
Jeg er ked af at sige det, men hvor mange gange har vi ikke hørt om det, læst det i diverse brevkasser osv; han ved ikke, hvad han vil og "elskerinden" går bare og venter på han går fra konen....
Kære "jamen". Hvor hårdt det end kan lyde, så se at komme væk fra den situation. Det slider dig bare ned psykisk og det er der ingen andre mennesker, der er værd.
Desuden ved jeg ikke, hvor meget man skal stole på sådan en fyr, hvis han endelig skulle gå, jeg mener, han har jo haft dig ved siden af i lang tid..... Og er du nu den eneste....????
Håber dette kan hjælpe lidt.
Jeg ønsker dig al mulig held og lykke fremover.

Knus G.I.S.P

Du ved GODT at det er forkert?? rp22
Virkelig? Gør du? Hvorfor i alverden bliver du så ved? Hvad laver du sammen med en mand der har kæreste og oven i købet børn?

Jeg er en 14-årig pige, hvis forældre blev skilt pga. utroskab.

Det er for sent nu at gøre det godt igen. Hvordan kan nogle mennesker være sammen med en som er optaget og har børn. Prøv at tænk på børnenes ansigter. I holder dem begge to for nar.

Forlad ham. Og så find ud af hvem hans kæreste er, og så ring til hende og sig at hendes kæreste er utro. Det fortjener hun og børnene, så de kan komme videre.

Drop ham jhertz
Hejsa.

Jeg kan kun sige drop ham hurtigst muligt, jo længere tid du venter des svære bliver det.

Har selv stået i samme situation, og ved hvor svært det kan være når man nu er blevet så glad for manden, men han dropper ikke sin kone for dig, det er sikkert for så havde han jo gjort det for længst, han udnytter dig kun.

Efter næsten 2 års "forhold" valgte jeg til sidst og stille ham ultimatumet, mig eller hende og han valgte selvfølgelig hende, hvilket såret mig dybt, men ikke kom som et chok for mig og livet går vidre. Der gik da lidt tid inden jeg var helt oven på igen, men jeg var standhaftig også selvom han blev ved med og kontakte mig efterfølgende.

Sådanne mænd er simpelhen ikke værd og samle på, så drop ham og find en mand som er ledig og klar til og være sammen med dig og kun dig.

Held og lykke frem over
Jeanette

Stakkels børn Qdee
Kom så ud af det !!!

Kommende far!!

Har hørt om det før krydsfiner
Det er noget mænd over en vis højde gør. Hvor høj er han?