nogen mænd

nogen mænd titan
gider ikke andre mænds børn...derfor burde kvinder tænke sig lidt mere om inden de vælger en far til deres børn og bliver der for det er sikkert, at en anden mand kun tolerer de børn for at gøre sin nye dame glad..inderst inde gider mænd ikke andre end deres egne børn..men hvem tør fortælle det til deres partner.

Det gælder ikke kun mænd anonym
men det du appellere til her kræver at du skal ind og ændre holdningerne hos dem der får dem.

Og det tvivler jeg på man kan, det at få børn er et grundlæggende egoistisk træk.
Det vil sige kvinden er optaget af hun vil have et barn, uanset konsekvenserne

Og det er og bliver mest synd for de arme unger.[:*(]

Enig titan
i at kvinder ofte tænker egoistisk..det var vand til møllen..kvinder har alt for meget at sige ikke mindst via lovgivning og regler vedrørende skilsmisse..dog har jeg ingen sympati for åndssavge mænd der ikke kan opføre sig ordentligt overfor kvinder (vold,psykisk terror,druk,stoffer osv.)..men jeg føler desværre at rigtig mange kvinder frasiger sig ansvar ved stiftelse af familie hvis det ikke lige går som de vil ha det.

Stort problem anonym
Man skal tænke sig rigtig godt om inden man som mand engagerer sig alt for meget i kvindens børn.
Når forholdet går i stykker har man nul rettigheder, på det her område er det min erfaring at kvinder ofte er helt ufølsomme og endda hævngerrige.

Hvis nu mænd dæmpede deres trang dulkis
- til at reproducere, ville det så ikke være den bedste løsning?

Så ville det være...... Løvemor
rart om nogen mænd så også ville tage sig af de børn der er deres egne [;)]

Løvemor

Hørt hørt susanne.larsen
hvor er der bare SANDT! Det kunen være rigtig rart [:D]

Nogen kvinder Anonym
gider ikke andre kvinders børn...derfor burde mænd tænke sig lidt mere om inden de vælger en mor til deres børn og bliver der for det er sikkert, at en anden kvinde kun tolerer de børn for at gøre sin nye mand glad..inderst inde gider kvinder ikke andre end deres egne børn..men hvem tør fortælle det til deres partner.

Egoist p.o.t
Så du mener at den bedste løsning er en udløsning uden modtager? Gid livet var så nemt...
Nogle mænd og kvinder er egoister og andre er ikke, de deler gerne ud af livets safter he he

P.s. er det ikke egoistisk at være social? jeg mener, hvis nu jeg er sød ved dig, så forventer jeg også at du er sød ved mig. Det er da egoisme så det batter. Næ ALLE andre tænker kun på sig selv, jeg er den eneste der tænker på stakkels mig.

God weekend.

Jeg gør ikke Troldehat
Jeg skal sgu ikke have noget at gøre med en enlig mor. Ellers tak. Så hellere livet som ungkarl hvis det er alternativet.

Siger du at man skal droppe en man elsker anonym
udelukkende fordi han/hun har fået unger med en anden?

Med lidt held skal man kun døje med dem hver 14 dag, resten af tiden er man fri for dem.

jamen anonym
Vil man have et forhold, til en enlig forældre, så må man sgu tage hele pakken med, ellers må man lade være med at involvere sig for meget, så når man heller ikke at komme til at elske personen, ønsker man seriøst ikke at være en del af andres børns liv, så må man sgu finde en der ikke har nogen, jeg kunne ihvetfald ikke elske en person, som ikke har nogen interesse for min søn.

Man bestemmer da ikke hvem man elsker anonym
og man kan sagtens elske en selv om han har dummet sig før.

Hvis nogen dummer sig studt
- er det da kvinder, som opfatter deres "elskedes" børn som resultatet af dumhed fra hans side. Sådanne kvinder dømmer sig selv til at blive skuffede og sårede, når det går op for dem, at de ALDRIG får tilnærmelsesvis samme plads i mandens hjerte som hans børn - og at han ikke i længden magter at stå i forhold til en kvinde, der er umoden nok til at opfatte hans børn som rivaler.

Bare det var sandt Whis
nogle af de dumme, for desværre fordrejet hoved fuldstændig så han forsømmer sine børn[:*(]

og... mortil2
nogle kvinder gider ikke andre kvinders børn.... Så mænd bør generelt tænke sig bedre om, inden de vælger en kvinde til at være mor for deres børn

Helt ærligt.....Kvinderne tilbage til kødgryderne eller hvad...?

Min kæreste gider godt mine børn og jeg gider godt hans :-) - sådan skal det være

Det er løgn Blåøje
Nogle mænd gider. Jeg kendte på et tidspunkt en mand der havde en pap søn og jeg var faktisk overasket første gang jeg fik af vide at sønnen ikke var hans biologiske søn. Måske skulle du lade være med at dømme alle mænd.