Nogen som har nogle gode råd?

Nogen som har nogle gode råd? llCamilla19ll
Hej.

Jeg har været sammen med min kæreste i 2 år snart, og som det er nu har vores forhold ikke rigtig kørt det sidste havle år. Jeg er desværre snart ved at gå træt i det, jeg vil gerne kæmpe for det men jeg føler at det kun er mig som kan se at der er problemer og kæmper derfor alene. Jeg har brug for at der sker noget så gnisten kommer tilbage... Vi taler stort set ikke sammen, og har jeg problemer eller er ked af noget ved forholdet er min kæreste den sidste jeg kan komme til[:*(]
Jeg elsker ham, men jeg kan ikke holde det ud... Jeg føler at han er ligeglad og ikke rigtigt ser mig længere, det kan også godt være at kvinder stiller for høje krav... Men ligenu føler jeg at vi er mere venner end vi er kærester... Hvad kan jeg gøre for at gøre det bedre?

Kommunikation elway
Jamen hvad er det for problemer ?? Det er da trist det kun er DIG, som synes der er problemer.. Har i forskellige behov ?? Er i blevet dårlige til at have det sjovt sammen ? Er det hele blevet kedelig hverdag ??

Gode råd? iamms
Hej
Hverdagen har indhentet jer kan jeg læse. Tal med ham, han tror jo nok at den hellige grav er velforvarret,han er jo (kun) en mand så du må gå den tunge vej og fortælle at du ikke er tilfreds med sådan som det går nu.
I AM MS
PS. er også en mand