Noget af det bedste jeg har læst

Noget af det bedste jeg har læst ftg
"Har du lagt mærke til at folk der bærer nag og gemmer på vrede, ofte ender med at skade sig selv? Vrede er en tung byrde at bære rundt på. Den beslaglægger vore tanker, berøver os freden og kvæler glæden. Videnskabelige undersøgelser tyder på at vedvarende vrede kan øge risikoen for hjertesygdomme og en række andre kroniske lidelser. Længe før videnskaben foretog den slags undersøgelser, kom Bibelen med dette kloge råd: "Giv slip på vrede og lad forbitrelse fare." (Salme 37:8) Men hvordan kan vi gøre det?

Guds ord siger: "Et menneskes indsigt bremser hans vrede, og det er til hæder for ham at han bærer over med andres overtrædelser." (Ordsprogene 19:11) Indsigt er evnen til at se bagom det der liger lige for, at se hvad der gemmer sig under overfladen. Indsigt fremmer forståelsen, for den kan hjælpe os til at forstå hvorfor andre taler og handler som de gør. Hvis vi bestræber os for at forstå andres motiver og følelser og den situation de befinder sig i, kan det hjælpe os til at overvinde de negative tanker og følelser vi måtte have."

Læs eventuelt videre her: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=748558

..er vel biblen Anonym
Du snakker ihvertfald aldrig om andet.

nope andecreme
i er bange og skræmte for i ikke kommer i himlen på domme dag. Så din motivation for at prædike er er rent egoistiske, da i ikke kommer i himlien med mindre du stiger i graderne er det ikke sådan det er?
Og lad være med at lyve, du kommer til at brænde i helvede i al evighed så.

En paradisisk jord. ftg
Mit håb er evigt liv på en paradisisk jord. Et brændende helvede tror jeg ikke på, for Bibelen siger, at den der er død er frikendt fra sin synd. (Romerne 6:7)