Nogle chefer med ansættelsesansvar som læser det her?

Nogle chefer med ansættelsesansvar som læser det her? cand.comm36
Jeg har brug for et godt råd til, hvordan man kommer i arbejde som akademiker. Der er nogle gode erfaringer med at få akademikere ud i andre erhverv end de oprindeligt er uddannede til.

F.eks. er jeg selv p.t. konsulent for noget så specielt som en skønhedsklinik, men det giver ikke timer nok.

Jeg gør det selvfølgelig for at få noget på CV'et og så for at øve mig så jeg har mere at tilbyde end jeg havde før.

Jeg efterspørger konkrete råd til, hvad du som chef måske godt kan bruge en akademiker til? OG så ikke mindst hvad du egentlig er mest bekymret for at akademikerne ikke vil klare særlig godt i din virksomhed.

På forhånd tak

Den nemmeste vej Bimmer ILP
Opbyg dit eget netværk, for ansøgningere kommer altid nederst i bunken.

Hvordan gør man lige det?

http://www.kvinde.finfo.dk/uddannelse/jobsoegning/index.tkl?show-article=Brug_dit_netvaerk.xml

Naivt, kære akademiker. ullabrandt
Det er ikke nok at kalde sig akademiker. Hvilken linie er du gået på? Hvad er dine styrker og svage sider, hvor gammel er du? O.s.v. O.s.v.
Søg indenfor dine stærke sider, uanset hvilken linie det er på. At sige, at man er akademiker er ikke en skid værd. Du bliver nødt til at have en vis styrke i et fag, som du kan køre videre på. Good Luck.

Tak for linket.. cand.comm36
Jeg netværker skam en del, giver bare ikke pote. Er rådgiver for en politiker, medlem af to bestyrelser og har en del venner der sidder i gode tunge stillinger og smalltalker med gud og hvermand, jeg møder og er venner med mange og bekendt med mange flere. En del af mine venner er chefer, men de kan ikke skaffe mig noget selv om de gerne vil.

Det har ikke givet arbejde indtil videre at netværke.

okay cand.comm36
Bimmer. Du mener det positivt og tak for det. Men jeg kan jo ikke finde noget indenfor mine fag så jeg bliver nød til at gøre noget andet og det eneste jeg har at tilbyde er de mere generelle kvalifikationer.

Irriterende, når jeg ville blive en knaldgod gymnasielærer, men der er ikke ledige jobs indenfor mine fag der. Det er der tilgengæld om to år, fordi man ikke i tide har uddannet folk til at overtage de stillinger som de gamle lærere der skal på pension forlader.

Fjollet at lade folk gå ledige, mens de kunne have taget den toårige efteruddannelse som gymnasielærer, men sådan er det jo tit.

Hvad mener du med det? prh
Ateist og Bimmer ILP er to forskellige personer.

Det rigtige netværk prh
Du har åbenbart et netværk, som ikke
passer til din uddannelse.

Har du prøvet at lave uopfordret ansøgninger?

Hvad med at søge et job som Marketing Co-ordinator trainee?

http://www.sas.com/offices/europe/denmark/3547.html

Søg via google.dk og jobindex.dk efter marketing stillinger mv.

Tak for ideen cand.comm36
Bedre sent end aldrig at jeg får svaret - sådan ca. 2 mdr efter ;) læste det, men skulle så noget andet´.God ide med marketingstillinger, men det link som du gav mig i tidernes morgen er typisk for branchen. 5 års erfaring kræves. Og undskyld, jeg kom til at kalde ateisten for bimmer ;)