Nogle mærkelige debatter om DF herinde

Nogle mærkelige debatter om DF herinde Anonym
Jeg har igennem tiden opdaget mange indlæg herinde om for eller imod DF. Det er kvalmende at læse hvor usaglige og ligegyldige mange af dem er. Når man skal vurdere hvilket parti i Folketinget man synes er værst på generelt niveau skal man naturligvis gøre rede for hvem man er mest uenig med.

To af DF's vigtigste mærkesager er et ansvar for de svage danskere (ældrecheck m.m.) og en hård kurs over for indvandrere. Ansvaret for de svage bunder i en interesse for mennesket som socialt væsen og at der ligger en sejr i at forbedre levevilkårene for mennesker der er dårligere stillede end en selv. Den hårde kurs over for indvandrere skyldes at man ønsker at immigranternes kultur ikke skal gennemtvinges i Danmark.

Alt dette er ren filosofi men reelt set kan alle partier forsvares hvis man godtager deres grundfilosofi og det er her i glemmer at være kritiske.

Diskrimination beskriver du hallohallo
Men det er forbudt i DK, at diskrimminere mennesker. Ældrechecken dækker ikke det beløb allerede har taget fra oensionisterne, der skulle have haft 2000 mere om måneden , men da DF holder VK som regering , så svigter DF pensionisterne .

Den med indvandrernes kultur er vist opfundet til lejligheden. DF vil have folk væk fra DK som Camre sagde for 14 dage siden.

Man har skåret alt , der var til gavn for indvandrere ned , så de idag lever under fattigdomsgrænsen, intet under, at deres børn bliver desperate.

Grundfilosofien i DF bygger på glistrups udtalelser om islam , som var total opfindelse fra Glistrup. Han blev dømt for racisme og dermed var han kriminel og bundrådden.

Dermed er DFs grundfilosofi bundrådden.

Jeg ville været bekymret Gaius
hvis Danmark var det eneste indvandreland som udviser modvilje mod indvandrerne fra arabisk/islamiske lande.

Men det er vi jo lige præcist ikke.

Alle andre ikke muslimske lande har, UDEN UNDTAGELSER, akkurat de samme problemer med indvandrere fra de islamiske lande.

Så måske Uprofessiomel og hans kloner i stedet skulle begynde at fokusere på muslimernes adfærd.

Mener du. Mjølner.
Bundrådden....... som Islam ?.

Virkeligheden- ljs
er ved at indhente Glistrups udsagn, uanset om udtalelserne er lovlige eller ej.
Ny udgave af kejserens nye klæder.
Glistrup påpegede nogle problemer.
Muslimske lande er mere håndfaste i deres dialog.

Sagligheden skal nok vinde! kaminsky
At svage dansker som du skriver får en ældre check har jeg svært ved at se begrundelsen for. Hvorfor skal yngre svage mennesker ikke have en yngre check, det jo ofte dem der mange udgifter?

De skriver at immigranters kultur gennemtvinges, det er jo netop ikke det som man forstår ved integration, så det forstår jeg slet ikke du kan skrive.

Problemet ved DF er frygten for EU, for andre lande og kulturer. Husk på at Thorvalden, HC Andersen og mange danske kulturpersonligheder rejste og bosatte sig i lande som Frankrig og Italien. Dansk kultur er ikke den eneste der duer.

Problemet med DF er at de fokusere mere på ligegyldige symboler og hvad folk klæder sig i. Lad dog folk selv om det. Hvorfor skal DF bestemme folks beklædning, det har jeg meget svært ved at se!

Problemet er at DF dygtigt spiller på frygt og uvidenhed.

det er ikke smagen Piet hejnså
det er kvalme som få mig interesserede for indvandre, kvalme for DF
for mig virker DF omvendt, jeg har aldrig interesserede mig for indvandre, før de fik mig opmærksom på dem

Hvad man siger og hvad man gør molen
Når du nu taler om svage danskere, hvad med udhulningen af den offentlige sektor(sygehus,jernbaner, busselskaber)osv. Og mere privat forbrug finansieret ved hjælp lån.. Mon ikke det er på tide med et opgør med den ny liberale filosofi. På tide med en helt anden strategi og udviklingsmodel baseret på investering i kollektive goder, uddannelse, sundhed og velfærd. Og en model, hvor den økonomiske vækst ikke baseres på gældsætning, men på en sund fremgang i form af øget produktion i erhvervsliv og offentlig sektor og dermed på faktisk øget velstand.

Har DF ikke støttet det.?[:$]

En skamplet på Danmark Solen fra Nord
DF har med deres ind groet nærighed og egoisme,uvidenhed, gjort vores samfund koldt og indelukket, vores samfund det rådner op med deres politik. De bruger deres politik til bekæmper egene boger, fx på grund af kærlighed til en ikke EU boger. Selv om vi har betalt Moms og Skat , bidraget hele vores live til det samfund. Alle de god dansker der er bo siden i Sverige og Tyskland osv. pga den danske lovgivning. Det er en stor skamplet på Danmark, at de skal side der. At Danmark skal bruge sin lovgivning til, at rans ud i egen boger, i sit samfund på den måde.

Danmark hallohallo
vi taler om.

Her på sol er man enten rød eller nazist Hr hansen
det har jeg da efterhånden lært.. så er det hele også meget nemmere

Nahhh.. symbiosen
Man kan også beskyldes - for at være en gemen muslim[;)]

Godt indlæg - til dem hvor skoen trykker! symbiosen
Lige noget for den professionelle klon?

Enig! Hr. Hansen
Uprofessionel og co er godt nok nogle ”interessante” bekendtskaber, hvis man holder af den slags pærevælling deres indlæg mange gange dagligt præsenterer.

Ja Danmark ljs
Så kan du jo kommentere på de 3 første linier.
Den sidste linie kan du lære af. Hvordan ikke muslimer behandles af muslimer.